Gå til innhold
Spørsmål om koronaviruset? Still spørsmål her ×

Vet Charter-Svein noe vi ikke vet?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gavekort skrev (7 minutter siden):

Han er litt som Paris Hilton. Ingen spesielle talenter, men er kjent for å være kjent. Han har nå gjort seg til en antagonist og den store snakkisen i mediene, noe som er det mest relevante han har vært siden koronaen slo til.

Tror virkelig du er inne på noe her, det er vell bare for show dette også. Skrantet vell på oppdrag så han tenkte at han kunne få liv i det med å stille seg negativ til covid. Det var jo en gedigen bommert, nå må han vell satse på å tjene penger i konspirasjonsverden fremover. Og meg bekjent er det lite penger i de miljøene, foruten noen få såklart. 

Lenke til kommentar
Salvesen. skrev (3 timer siden):

Og meg bekjent er det lite penger i de miljøene, foruten noen få såklart. 

Svein lever vel etter "any publicity is good publicity" og jeg tror han gjør dette for å ikke bli glemt, ikke nødvendigvis for å melke noen for penger.

Det er i hvert fall ingen tvil om at det er "kjendiser" der ute som livnærer seg på skandaler, og bla. orkestrerer falske leaks for å holde seg selv relevant.

Lenke til kommentar

Personer som Charter-Svein gjør en stor bjørnetjeneste til de som er kritiske til diverse påbud. Slik han, og mange andre som demonstrerer utenfor Stortinget holder på, blir det bare useriøst. Da blir det vanskeligere for mer moderate mennesker å komme til orde uten å bli sammenlignet med "gærningene" som brenner munnbind.

Jeg er skeptisk til veldig mange sider av pandemihåndteringen, men orker ikke en gang å diskutere det om noen begynner å dra sammenligninger med Kari Jaquesson eller Charter-Svein.

Det finnes heldigvis oppegående mennesker som har bedre argumenter enn de to, men media er naturligvis mest interessert i å rette søkelyset mot klovnene i manesjen.

Endret av Fibonacci
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Men er jo håpløst se:

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/mBA1gL/raymond-johansen-grilles-i-bystyremoete-nedstengningen-maa-ta-slutt

https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/AlelVM/afp-eu-enighet-om-aapne-grenser-for-vaksinerte?utm_source=vgfront&utm_content=hovedlopet_row30_pos1

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/weaEvL/siv-jensen-broet-coronareglene

https://www.vg.no/nyheter/i/nAgnqm/krever-bedre-begrunnelse-for-oslos-forbud-mot-private-samlinger-med-over-10-personer

Forstår man ønsker å redusere smitten så man raskere kommer tilbake til normalen men blir tåplig at folk skal få stiv bot særlig de med lav inntekt, polikerne tåler et tap på 10 000 kr men for studenter og folk som er arbeidløse er det ganske ille. Ekstra surt er det om det kansje er 1 måned eller kort tid til ting blir som normalt hvis det noen gang blir det. Indiske varianene frykter man mest.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Gjest b14d2...03b
frekri skrev (På 18.5.2021 den 0.21):

Kan vi ikke ha en samtale om et tema uten at jeg må mene det motsatte av deg? Jeg bare lurte på hvorfor Charter-Svein ofrer venner og jobber for å uttale seg om noe han ikke vet noe om.

Det sier jo mer om hans venner... jeg opplevde det samme ved at jeg måtte ta er valg som ikke er sett på som «rett valg» samfunnet rundt meg for 3 år siden. At noen mister venner for å være kritiske til korona håndtering er jeg ikke overrasket over. Venner kjenner Svein de vet han er som han er men fort det ble snakk om det motsatte av sekta hele landet snart består for. Ble han fryst ut. Jeg kjenner mange som er kritiske til hele opplegget men pga venner og omgangskrets jatter og tør ikke si hva de egentlig mener.

Nå er jeg heldig slik jeg har mistet alle fea før så jeg kjenner ikke på kroppen lengre om jeg er kritisk til noe som er sosialt akseptert i samfunnet. 

 

Anonymous poster hash: b14d2...03b

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...