Gå til innhold

Ny El-SUV fra Toyota


Hanhijnn

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg synes det er supert at Toyota også kommer med elbil. Og det ser ut til denne kommer rett inn og konkurrerer med mange av de andre elbilene. Spesifikasjonene blir vel også lignende som mange av de andre vil jeg tro.

Endret av Svein M
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Wisd0m skrev (På 1.5.2021 den 13.05):

Null trolling her, bare logikk.

Kan ta det enkelt:

Jeg kjørte før Toyota. 9 år gammel bil hadde de funnet ut at noen utrolig få biler hadde hatt problemer med noen festing til drivstoffslanger hadde løsner Var snakk om et fåtall i USA etter hva jeg kunne finne. Likevel ble det tatt som kampanje av leverandør. Var ikke engang pålagt.

Kjører nå Tesla. De vil ikke engang vedkjenne seg at lakken er dårlig , og noen må krangle i evigheter for å få det dekket. Er også flere andre kjente feil. Vet iallfall hva jeg foretrekker. Det kan vel se bra ut for Tesla om de kjører lite recalls og kampanjer, men det er dårlig for meg som kunde.

Lakk vs. drivstoffslanger... ikke akkurat problemer av like stor alvorlighetsgrad. Men dette er uansett ikke relevant for det som ble diskutert. Diskusjonen omhandlet kvalitet hos Toyota, ikke hva de eventuelt gjør ved mangler.

Endret av hekomo
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

Min årelange erfaring med Toyota er at det er gode biler, men dessverre er ikke kostnadene forbundet til bilen noe høyere/lavere enn andre biler. Selv Toyota har trøbbel med enkelte komponenter som må byttes. Man kan nevne dynamo, varmeapparat, vindusspylemotorer, bremser osv. Mange av komponentene kan erstattes i en elbil så spørsmålet blir om el-opplegget blir bra nok. De har lang og god erfaring med hybrid så det er lov å håpe.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...