Gå til innhold

TV, størrelse eller kvalitet.


Anbefalte innlegg

Hei!
Skal gå til innkjøp av ny tv. Jeg har et skikkelig dilemma. 
 Flyttet til nytt hus, har 55 tommer fra før. Avstand fra sofa til tv er 5,5m. 
 

Vi har budsjett på 30.000kr. Det jeg lurer på er skal vi gå for toppmodell i 65 tommer eller lavere kvalitet i 75 tommer? 
 

Vi har kikket på TV-en som er vedlagt. LG Nano Cell 916. 
 

En stor del av meg har lyst til å kline til med toppmodell i 65 tommer men er redd for at jeg angrer og at avstanden blir for lang. 
 

Hva tenker dere? 

F4EFD951-025D-4ABE-AB7D-6B7B15E8F1E9.png

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

5,5 meter er ganske mye for 65" etter _min_ mening. Når vi her uansett snakker om et såpass budsjett, og med tanke på at man i dag gjerne kan finne temmelig ok 75-tommere på salg til ned mot halvparten av prisen, hadde nok i hvert fall jeg gått opp i mer enn 65" her. Ser jeg ut i fra at jeg vel har noe over 4 meter til min 75", hadde jeg nok med 5,5 meter kanskje ville vurdert å gå opp enda et lite hakk. Men samtidig her for min del, noe større enn 75" på fire meter hadde ikke vært hensiktsmessig.

Lenke til kommentar
Gjest Baardsen skrev (5 minutter siden):

Kjøp brukt tv. Du får som regel mer igjen for pengene. Det går raskt med utvikling av nye typer tv, så de faller fort i pris. Har du tenkt å bruke 30.000 på en tv bør du/dere virkelig sitte igjen med et godt produkt og ikke nødvendigvis en høy prislapp som egentlig ikke er verdt 30.000,- etter en periode på markedet.

jeg har sett litt på dette, men finn flyter over med overpriset jall og annonser som ikke klarer og få med basis info om produktet de selger så det er utfordrende og finne noe bra. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...