Jump to content

Densto

Medlemmer
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 :)

Recent Profile Visitors

470 profile views
 1. Hei! Tenkte å begynne å brygge øl! Usikker på hva jeg skal kjøpe men har sett på denne: https://www.olbrygging.no/kegland/101953/robobrew-brewzilla-35l-startpakke-det-du-trenger-for-å-komme-i-gang. Hvis jeg går for denne, hva mer trenger jeg for å komme i gang? Og gjerne kom med tips hvis dere har bedre alternativer eller startsett jeg kan kjøpe. Takk på forhånd!
 2. Er jo helt sykt at ps5 kommer kun med 1T, og 400gb av dem er allerede brukt opp i software. Jeg installerte call of duty cold war fordi jeg liker zombies, og warzone. De to spillene alene tar jo nesten hele plassen...
 3. Hei! Sikkert blitt diskutert her tidligere, men hvilken harddisk anbefaler dere å kjøpe til ps5. Spillene tar alt for mye plass og trenger med plass😀
 4. Takk skal dere ha, da har jeg fått svar på det jeg lurte på:)
 5. Hei! Jeg ser i skattemeldingen min at min bolig står oppført med en markedsverdi på 4.000.000, den reelle verdien er 5.500.000. Hva vil den endring ha å si for meg? Vil denne endringen utgjøre en forskjell på skatt jeg får igjen?
 6. Supportavtale er rett og slett å kaste penger i do! Alt som Elkjøp og Power prøver å selge på deg som ekstra ved kjøp i deres butikker er bare å måte å dra penger ut av forbruker!
 7. Supert! Greit å slippe alle disse ekstra HDMI ledningene. Herregud de har blitt dyre!
 8. Hei! Det er sikkert allerede blitt spurt om, men. HDMI ledningen som følger med PS5. Hva støtter denne? Hvis jeg har en Samsung Q90t som støtter 2.1 HDMI. Burde jeg kjøpe en egen ledning og bytte ut den som følger PS5?
 9. Tok kontakt med kundeservice, det var som folk sa her. Stoppet høres dramatisk ut. Men den ble stoppet fordi jeg valgte levering til butikk, og da måtte de merke om pakken før sending. Så var min egen feil siden jeg endret fra hjemlevering til butikk. men ville ikke ha pakken levert på døra ettersom jeg ikke er hjemme.
 10. Flere som har fått dette fra Power? Jeg fikk bestilt dagen de ‘’slapp feil’’. Står nå at forsendelsen er satt på lager og stoppet. Har til og med fått estimert levering i morgen og valgt leveringsmetode.
 11. Jeg ble varslet av Distill og fikk kjøpt ps5 fra NetOnNet i dag! Hadde ikle klart det uten forumet her. Takk!
 12. Hei! Har kjøpt en Adax Neo Wifi panelovn ny i butikk. når jeg skal prøve å koble den opp på nettverket så står det at jeg skal presse (-) (+) (ok) samtidig til rE blinker. Dette skjer ikke, det eneste som skjer o i panelet på termostaten er at det blinker tallene 1, 9, 99 og 19. Oven gir ikke fra seg varme heller så jeg begynner å tro at noe er feil med den. Får heller ikke restartet den ettersom jeg er avhengig at rE blinker... HJELP!!
×
×
 • Create New...