Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Berlingo, pluss 2012 mod. Engine fault,


Anbefalte innlegg

Berlingo jeg kjører går i en slags nødmodus etter en stund, og vil ikke kjøre over 3000 omdreininger... Får opp u2000 som feilkode??? Noen som kan hjelpe meg med å finne ut av hva dette kan være...??? Kommer opp gul varsel trekant, og det står: engine fault, needed repair. 

Noen som vet.... 

 

Endret av Ronny Lorentsen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er ikke rart, hvis feilen er grov nok eller det er programmert til at den skal gå i nødmodus på de feilkodene du eventuelt har så gjør den jo det. Nødmodus er laget for at du skal kunne få kjørt av motorvei/kjørt hjem/kjørt til verksted selv om bilen har en alvorlig feil, den vil da kutte motorkraft som et tiltak for å prøve å ta vare på motoren. 

Lenke til kommentar

Uten alle feilkodene og en litt mer detaljert beskrivelse av symptomene på bilen blir det bare gjetninger. Regner med du bare har brukt en eBay sak til å hente ut feilkodene, på mange biler trenger man et merkespesifikk diagnoseapparat for å få hentet ut alle feilkodene, da må du innom et verksted som har et apparat som klarer det. Et sånt apparat er DYRT.

Det kan være drivstoffrelatert, avgassrelatert, sensorer som har tatt kvelden, ledningsnett som har brudd, for å nevne noe.

Lenke til kommentar
  • 9 måneder senere...

Heisann, alle trodde at det var partikkelfilter men når alle hadde sine teorier kjørte jeg på merkeverksted og det kostet 379 kr. 

Det var faktisk sikringen til motorviften, som var gåend... Av og til har man flaks.. Snakket med en del mekanikere og alle hadde forskjellige meninger.. Så når vi koblet til data til hjernen så viste det seg at jeg hadde kjørt uten snødekksel under frontfanger og de mente at det var grunnen.. Ikke glem dette i vinter, alle berlingo førere. God jul

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...