Jump to content

Fenrisúlfr

Medlemmer
 • Content Count

  633
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

255 :)

Recent Profile Visitors

3486 profile views
 1. Ville droppa å ta noen av de og heller spare til bil hvis du ikke har et reelt behov.
 2. Det er så mye feil i det du skriver her at det nesten ikke er morsomt engang. I hver eneste tråd jeg ser angående psykisk helse blir kosthold, trening og terapi/psykisk helsehjelp dratt opp som de viktigste verktøyene man kan ta i bruk for å bli frisk. Selvfølgelig, det er mange tråder angående dop/piller/rus men det er stort sett folk som lurer på "hvor mye kan jeg ta av x?" eller "kan jeg blande x og x?". Altså, skadebegrensning. Tror heller du har blitt utestengt og er irritert fordi du har oppført deg dårlig og ikke kan ytre meningene dine der inne lenger.
 3. Flott! Da er den bekymringen tatt av skuldrene. Takk for svar. Jeg er særdeles lite intressert i å kunne måtte gjøre dette igjen.
 4. Fenrisúlfr

  Trang forhud

  Har for trang forhud når den er erigert, og strengen (frenulum) blir så stram at jeg er overbevist om at det kun er et tidsspørsmål før den ryker når jeg har sex. Har endelig bestemt meg for å ta opp dette med fastlegen, og etter å ha søkt rundt på dette så vil jeg tro at det beste er å bare fjerne hele forhuden da jeg ikke vil operere nå, og risikere at den blir trang igjen. Jeg vil tro legen kommer til å foreslå å snitte den opp istedet, så spørsmålet mitt da er: Må jeg gjøre det, eller kan jeg foreslå/"kreve" å heller bli omskjært? Eller er det en mer "take it or leave it" greie? Takk for svar.
 5. For meg virker det mer som en "buhu se på meg, det er synd på meg" holdning enn noe annet.
 6. Mener å huske at de kutter potetene, koker de og så legger på olje før det blir dypfryst og sendt ut. Men det begynner å bli mange år siden jeg var på besøk i fabrikken de lagde fries for McDonalds, så ta det med en klype salt
 7. Det er utelukkende positivt hvis de bruker tiden fornuftig. Jeg gleder meg til det kommer på pc!
 8. Menn som går til finalen i et mannsdominert yrke, wow det var en skikkelig overraskelse.
 9. Fenrisúlfr

  DNR skjema?

  Flott, takk for hjelpen.
 10. Fenrisúlfr

  DNR skjema?

  Finnes det skjema for DNR I norge? (Do not resuscitate/ikke gjenoppliv.)
 11. Hadde vært fett om det hadde kommet til PC, har bare råd til én spillemaskin. Men tviler sterkt.
 12. Tviler på at de gidder det. De har ikke stilt så mye som ett eneste spørsmål til lillebroren min om hvordan han har det etter at barnevernet grep inn og fjernet meg.
 13. Jeg synes ihvertfall at hun fortjener å vite om det. Har man driti på draget må man komme clean, mener nå jeg. Men den vurderinga er opp til deg.
×
×
 • Create New...