Jump to content

Fenrisúlfr

Medlemmer
 • Content Count

  846
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

420 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Et skjermkort kan finne på å trekke 2 - 3x hva den er designet for.
 2. Stikk til legen og sjekk vitamin verdier og sånn, jeg gjør det 1 gang i året da jeg er ganske tynn selv. Jeg har stort sett bare mangel på D vitamin, noe som er veldig vanlig for nordmenn generelt. Tar vitamin D jeg fikk på resept nå, og min psykiske helse har kommet seg veldig. Et fint alternativ for trening er å trene med kroppsvekt øvelser hjemme.
 3. Har en gammel utekatt som kommer innom på besøk en gang eller to i uka stort sett. Møtte han et par ganger når jeg er ute, så nå bruker han meg som et lite pit-stop siden han vet jeg er snill hehe. Har gitt han litt vann og kos, så pleier han å henge rundt døra mi en stund før han stikker videre. Mitt problem med denne katten er at jeg mener han er for gammel til å være ute så mye som han er, for han har mattet og møkkete pels på bakparten stadig vekk, han får ikke vasket seg bra nok. Synes jo synd på han, så er det noe jeg kan gjøre med det? Han virker for meg ganske tynn også. Vil jo ikke tråkke noen på tærne, da jeg selv ville blitt ganske sint hvis noen blandet seg borti mitt dyrehold. Så ja, hva skal man gjøre? Burde jeg gjøre noe?
 4. Hvis du har medlemskap i VACN, så er det mest sannsynlig bedre napp på forumet deres. Håper det løser seg!
 5. En muntlig kontrakt er fortsatt juridisk bindende i Norge, men er vanskelig å bevise så du kan prøve å vri deg unna. Egentlig kan selger kreve at du kjøper bilen hvis dere hadde en muntlig avtale på kjøp, så hvis du vil ha ditt på det tørre så er det å betale den summen en grei måte.
 6. Flott girspak det, var fornøyd med min til den forsvant i et jordras. Det som er veldig flott med denne girspaken er at det bare er å 3D printe eller kjøpe en ferdig printa "gate" med kortere kast, rekalibrere girspaken med Thrustmaster sin software, tut og kjør. Har du egen printer, så kan du omtrent eksperimentere i det uendelige med forskjellig kast fram til du er fornøyd. Det kan hende man må space opp plata litt hvis man vil ha veldig kort kast, men dobbeltsjekk det for det begynner å bli en stund siden jeg drev med dette. Et firma ved navn Ricmotech selger et kit til 30 dollar, usikker på fraktkostander dog: https://www.ricmotech.com/short-throw-shift-kit-thrustmaster-shifter er masse mods til thrustmaster produkter generelt
 7. Varigheten på kaliper er avhengig av om man vedlikeholder det ordentlig. Det inkluderer vask, mange har kalipere fulle av dritt som blir dratt over gummipakningene, noe som fører til økt slitasje f.eks. Høres suspekt ut. Tipper de har driti seg ut og pressa ut stempelet med et uhell utifra beskrivelsen din, satt det inn litt skjevt og tatt pakninga.
 8. Takk for hjelpen! Da er jeg litt klokere ihvertfall
 9. Den ser interessant ut, legger den til i ønskelista foreløpig, får nok ikke smelt til på akkurat det tilbudet men det er jo stadig vekk salg
 10. Takk, SMR vs CMR har jeg ikke tenkt på engang, noe jeg burde ha gjort. Tror nok jeg burde gå for en CMR disk mtp hvordan jeg bruker PCen. Jeg trenger ikke så mye plass, 2 - 4TB holder for meg i denne omgang. Har du noen forslag til hva jeg burde gå for? jeg har lyst til å holde meg rundt tusenlappen, men er det ikke mulig så sparer jeg heller opp litt mer
 11. Er ute etter mer lagringsplass på pcen, og har sett litt på harddisker. ST4000DM004 Ifra seagate virker lovende, da det er hele 4tb til 910kr. Er det noen andre disker som er bedre enn denne jeg ikke har fått med meg?
 12. Ekte gamere gir faen i hva du spiller på, så lenge du koser deg og har det moro Foretrekker konsoll for tida fordi barrieren for å spille er lavere enn pc. Altså, mindre tull for å komme seg inn i et spill. Er så drittlei alt ekstra arbeidet på pc man aldri trenger å bry seg om på en konsoll. Har hatt lyst på en xbox series s en liten stund nå, men klarer meg med en xbox one inntil det blir billig nok til at jeg gidder å kjøpe. PCen blir stort sett bare brukt til emulering for tida, som epsxe eller pcsx2. Har prøvd å få rpcs3 til å fungere, men forgjeves inntil videre…
 13. Tørr luft, dårlig inneklima, forurensning, allergier og for mye bading i saltvann er de vanlige årsakene til at jeg blør neseblod stort sett. Prøv å tenk over om kroppen din har blitt utsatt for noe utenfor normalen i det siste, så burde du kunne komme opp med en teori ihvertfall.
 14. Mener å huske at det var rundt 20 - 25 tusen hos Toyota forhandleren jeg jobbet for en gang i tida. Er en relativt enkel jobb hvis man har 2 søyle løftebukk, så du kan få det veldig mye billigere hvis du bruker et uorginalt verksted og deler.
 15. For meg er det stort sett at jeg får noe i glidelåsen, som et tøystykke ifra plagget glidelåsen, som bøyer tennene i glidelåsen.
×
×
 • Create New...