Jump to content

Fenrisúlfr

Medlemmer
 • Content Count

  622
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

245 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

3374 profile views
 1. Hadde vært fett om det hadde kommet til PC, har bare råd til én spillemaskin. Men tviler sterkt.
 2. Tviler på at de gidder det. De har ikke stilt så mye som ett eneste spørsmål til lillebroren min om hvordan han har det etter at barnevernet grep inn og fjernet meg.
 3. Jeg synes ihvertfall at hun fortjener å vite om det. Har man driti på draget må man komme clean, mener nå jeg. Men den vurderinga er opp til deg.
 4. Det er begges ansvar. Hvis man ikke legger inn en innsats får du heller ikke så mye ut av det, og partneren vil kjede seg.
 5. Anbefaler å legge en plate med stål eller noe sånt oppå, lettere å holde rent
 6. Har spilt en god del Need for speed de siste 2 ukene, og kost meg skikkelig. Har spilt stort sett kun simulatorer som Assetto Corsa og iRacing med litt Forza krydret innimellom de siste 8 åra, så å spille en skikkelig arcade racer etter en så lang pause er veldig morsomt. Startet med Underground 1 og 2, og spilte så igjennom Most Wanted og Carbon. Hadde ikke fått nok enda så da måtte jeg spille gjennom Undercover, NFS 15' og tar nå for meg Heat.
 7. Størrelsen på reklamen øverst på forsiden er litt stor på mobil.
 8. Ja, kjøp plastverktøy ifra Biltema eller noe sånt og vær forsiktig. Plastikken i bilene blir sprøere nå i kulda. Legg på stoffteip der det vibrerer eller knirker. Hvis du er veldig redd for å ødelegge noe så kan du alltids levere den til verksted å få de til å se på det.
 9. Stoff teip, også kjent som Tessa tape kan du bruke bak plastdeler. Speilet kan du prøve å legge noe elektroteip på "kula" der selve speilet blir satt på. Var det jeg gjorde med mitt når det ble slapt.
 10. Til dere som har spilt det, er det verdt å kjøpe det nå eller kan jeg like gjerne vente på steam versjonen som kommer i desember en gang?
 11. Hvis du fyller for lite luft så kan bilen bli "nervøs". I tabellen som står på bilen din, ha på trykket som er ment for full lastet bil, dvs det høyeste dekktrykket for din dekkdimensjon og se hvordan bilen er å kjøre da.
 12. Ja, kosing er noe av det beste jeg vet om. Så ja, du finner nok en med samme behov som deg.
 13. Jeg pleier å få grei styrke på maten når jeg ber om at de skal prøve å drepe meg når de spør om styrke. Eller asia sterk.
×
×
 • Create New...