Gå til innhold

Hva tenker du om folk som tigger på Finn og sosiale medier?


Milhouse85

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det som gjør meg mest skeptisk til dette konseptet er at folk kan velge å være anonym, jeg håper for all del at de som gir velger å gi gjøre litt research før de gir ut penger, enkelte av disse annonsene har jo over 70 favoritt markeringer, la oss si at denne personen i gjennomsnitt får 200 kr pr person, da snakker man plutselig om 14000 kr ekstra å rutte med, at det er mange tvilsomme element som vil utnytte dette er det ikke tvil om, jeg tror finn.no bør kvalitetssikre hvem som får legge ut slike annonser, for det er nok mange lettlurte nordmenn som biter på dette.

Endret av unicorndeath
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Thorny skrev (På 9.12.2020 den 10.03):

Mange av disse ser rett og slett ut som svindel. Og det er vel faktisk ulovlig å tigge på denne måten om det skulle vise seg ikke å stemme.

Dette har jeg også tenkt på. Når tiggingen skjer via-via er det i allefall grunn til å tenne varsellampene. Det er helt normalt å slite i perioder i livet, og vi kjenner alle noen som er eller har vært i en vanskelig situasjon. Livet er en berg og dalbane med opp og nedturer. 

Det er ingen kontroll over hvem denne personen er, det er ikke noe "behovsprøve" som ligger bak. Pengene blir sendt via-via... Det er nesten utrolig at Finn tillater den type annonsering. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Selvfølgelig er det kjipt å ikke ha verdens økonomi å "rutte med" hele tiden. Men enkelte av sånne annonser blir i alle fall jeg skeptisk til. 

Hvis noen ønsker seg veldig dyre produkter, for eksempel  spillkonsoller (med veldig mange spill inkludert) eller kostbare merkeklær til småbarna deres. Splitter nye produkter, fremdeles i original emballasje, og helst med kvitteringen også! Da tipper jeg at noen forsøker å grafse til seg flest mulig dyre saker og ting, bare for å selge alt sammen videre, og skaffe seg mest mulig penger til dem selv.  

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...