Jump to content

Allinuse

Medlemmer
 • Content Count

  339
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

228 :)

Recent Profile Visitors

787 profile views
 1. Hva andre land foretar seg får bli opp til de. Ser poenget men i tilfelle nye bevis skulle dukke opp etter en del år og det viser seg å være en uskyldig dømt er det bedre å kunne slippe noen fri med en million eller to i erstatning per år fremfor at man har tatt livet av en uskyldig.
 2. Rettet skudd mot kropp er det eneste som er treffsikkert i en situasjon der man har et bevegende mål og et relativt upresist våpen. Forventer du at politiet skal sikte på armer eller bein i bevegelse?
 3. Intensjonen var der, en fare for samfunnet og han bør få livstid. Jeg mener for øvrig det samme bør gjelde alt av drap utenom selvforsvar.
 4. Du lar moren din bo der gratis og hun gir deg en gave på 60k i året. Ser ikke hva som skal skattes av her.
 5. Hva er navnet på svindelbedriften?
 6. Det er lettere å kontrollere at du holder deg i karantene om du er på karantenehotell. Dette skulle vi hatt på plass i januar 2020, hadde sluppet alt av innenlandske tiltak da.
 7. Om bedriften kan kreve erstatning så kan vel ts nevne hvilken bedrift det er snakk om. Gjerne ta det i sosiale media og. Bedrifter med dårlig kundeservice bør nevnes med navn.
 8. Sjekket prislister og det så ikke bra ut. Dårlig med alternativer til Nordea for ASK.
 9. Siv Jensen, uaktuelt å stemme FrP med henne ved roret. I tillegg er det nok av brutte løfter fra den kanten, de har vist at de brydde seg mer om posisjoner enn å holde valgløfter.
 10. 1000+ afrikanere er 10 afrikanere til Norge. Våre skattepenger bye bye.
 11. 20k til hver har vi nok ikke råd til. 10k til hver er mer enn nok til å overleve, vil du ha mer så må du jobbe. Det ville samtidig vært mer rettferdig enn nåværende system.
 12. Eller kanskje de har litt bedre økonomisk sans enn de studentene som syter over at de får for lite.
 13. Det handler om egne valg og prioriteringer. Om man har hatt mulighet til å ordne seg en skikkelig buffer men har latt være å gjøre det så har man selv valgt å havne i en slik situasjon.
 14. Man klarer seg fint som student uten å jobbe i selve studietiden. Handler som sagt om prioriteringer.
×
×
 • Create New...