Jump to content

Allinuse

Medlemmer
 • Content Count

  153
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

109 :)

Recent Profile Visitors

410 profile views
 1. Flat lav skatt på kapitalgevinst før 1 million og gradvis økning etter det, bundet på person og ikke bedrift så man unngår bruk av smutthull. Utenlandske bedrifter som skal selge noe til Norge kan man ilegge toll, skal de drive noe på norsk jord må de være inkorporert her og betale skatt her.
 2. Et hardt tak er nok ekstremt. Men mindre avgifter, lavere skatt for lavtlønnede og høyere skatt på kapitalgevinst og lønninger over en million kunne nok ha hjulpet litt.
 3. Å fleipe med en dødelig pandemi er en ting. Litt galgenhumor skader ikke. Jeg ville heller irritert meg over alle kollegaene som ikke dekker til åndedrettet og dermed potensielt sprer virus rundt overalt.
 4. Lovlig grense er 16, forholder meg til den. Hvis den eldre part bikker 40 blir det litt rart om den yngre part er under 20 men i følge loven er det fortsatt OK.
 5. Samer har ikke vært her noe lengre enn nordmenn men verken nordmenn eller samer var de første menneskene her. Indoeuropeisk og finsk-ugrisk folkevandring skjedde etter at Norge allerede var bebodd.
 6. Å "betale" skatt av penger man får gratis er ikke akkurat å betale. Med mindre du snakker om navere som har betalt mer skatt fra tidligere arbeid enn de har snyltet til seg via NAV.
 7. Ja, det skjer. Men det var ikke tilfellet i din case, med mindre du var vennen.
 8. Er forsåvidt enig, bare reagerte på det med at man "stjeler" ved å ta en helsesjekk som skattebetaler. Man har tross alt betalt for det.
 9. Ok, siden du ikke skjønner hva jeg mente med venstrevridd så ka jeg oversette det til: Globalistvridd, som i Høyre, AP og CO.
 10. Har lagt merke til at folk på butikken gir totalt faen i avstand. Vurdere å skaffe meg en 2 meter lang stokk i tilfelle noen kommer for nært.
 11. Hadde det ikke vært for Covid-19 kunne du vurdert å dratt ut av landet. Norge har et av verdens tregeste helsevesen så hvis man mistenker noe alvorlig bør man få sjekket seg utenlands.
 12. Stjeler? Med mindre ts er naver så "stjeler" han ingen ressurser ved å få en helsesjekk.
 13. Det største spørsmålet her er vel om staten blir å gjøre det riktige, altså å prioritere egne borgere når det kommer til å få vaksine eller om de blir å ødsle penger ut av landet slik at de kan få vaksine i Afrika og Midtøsten.
×
×
 • Create New...