Jump to content

unicorndeath

Medlemmer
 • Content Count

  470
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

475 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg tror du leser ting litt forskjellig med tanke på Hvilken side du er i debatten, du ser altså intet feil med retorikken til din meddebattant ? Ser forøvrig at han har redigert bort endel av de tingene han skrev tidligere i tråden, hmmm lurer på hvorfor ?
 2. Ingen av oss prøver å forstå Breivik, jeg håper og tror at de aller fleste tar avstand fra slike handlinger, og det tenker jeg bør være holdningen til islamske terrorister også, det er ikke noe forståelig med drap på uskyldige sivile, intet forsvarer sånne handlinger.
 3. Ok, jeg gikk på limpinnen der, men det hele startet med at han selv kom med personangrep mot meg, jeg ser forøvrig at han har gjort det flere ganger her inne, men jeg ser ikke at det har fått noen konsekvenser for vedkommende, det er forskjell på folk skjønner jeg.
 4. Under krigen så brøyt de vel noen konvensjoner i eget land, men hvilke parter har ikke gjort det ? det kalles geriljakrig, men jeg tenker på terror utført i vesten i ettertid av krigen, vis meg ett tilfelle.
 5. De var offer for en storpolitisk konflikt, det døde flere millioner mennesker under krigen der og mange av de endte opp som flyktninger i vesten, og ikke minst de følger en annen religion enn oss, alt dette er ting som kan brukes som begrunnelse til terror.
 6. Det er mange paraleller, men kan du svare meg på hvorfor det ikke har vært utført terror av vietnamesere i vesten ? de har hatt all grunn til det, rent historisk.
 7. Ja hvis man først skal rasjonalisere barbariske handlinger med ting som har skjedd i fortiden så kan vi jo det
 8. Angola, Kongo, Vietnam, Sør Korea +++
 9. Så hvorfor blir ikke terror utført av folk i andre land (med andre religioner) som har opplevd krig ?
 10. Fordi du mener vi bør prøve å forstå terroren som utføres med den begrunnelsen at dette skjer pga tidligere hendelser i midt østen, 2 wrongs dont make 1 right.
 11. Hensikten er å prøve å få deg til å forstå at det ikke er noe som forsvarer bruk av terror, uansett hvilken religion eller bakhendliggende krig enkelte mener rettferdigjør dette.
 12. Over til temaet igjen Syns du at vi bør akseptere utøvelse og planlegging av terror mot sivile som ett politisk virkemiddel ?
 13. Vel jeg ser du stadig vekk kommer deg unna med diverse personangrep her, så da drar jeg den konklusjonen at du blir fredet av moderatorne.
×
×
 • Create New...