Gå til innhold

Høyre varsler strengere innvandringspolitikk


Dirigo

Anbefalte innlegg

Høyre varsler strengere innvandringspolitikk

 

– Det skal henge høgt å få permanent opphaldsløyve i Noreg. Dei som skal bli her skal vere i stand til å forsørgje seg sjølv og ta vare på seg sjølv. Vi ønskjer at det skal vere strengare enn i dag.

-------

Er dette valgflesk eller en reell kursendring? De vil ikke sette et tak for antall innvandrere, så det er vel bare manipulering av velgerne som vanlig fra den kanten.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Løgn. Tror ikke på noe de ikke har skrevet kontrakt på.
Og la oss ikke late som om det er godt nok at de eventuelt er i stand til å ta vare på seg selv, etter å ha mottatt hundretusenvis av skattekroner. Gjør all støtte om til lån, om de er så sikre på at alle vil bli gode produktive Nordmenn til slutt.

Lenke til kommentar

Alle partier endrer kurs iblandt, det er det ingen tvil om, hvor sann denne kursen er, får vi nok vite. Virker som alle de 4 store partiene har endret litt kurs i innvandringspolitikken.
Om de kun ville sanke stemmer, burde de nok heller frontet liberalitet til innvandring, så de sammen med FRP dekker hele spektret :) 
Jeg tror ikke så mye på konspirasjoner om lumsk stemme-sanking med løgn(I stor skala), grunnen til at ikke politikken går nøyaktig ditt parti sin vei er fordi de ikke har majoritet.

Jeg skrev en mail til Høyre for 3 dager siden, om akkurat denne delen av partiprogrammet, Asyl & Innvandringspolitikken.
Jeg uttrykte bekymring ved formuleringen dems, at vi trenger strengere Innvandringspolitikk, og at Statsborgerskap skal være vanskelig å oppnå, og kun gis til dem som er nyttig. Såklart tror jeg ikke at jeg alene kan endre politisk kompass til Norges største parti, men tilbakemelding er nok satt pris på. Kanskje Butterfly-effekten har manifestert seg, basert på at det var avstemming vil jeg tro det var en lengre prosess(?).

Kanskje de ikke er ett ekkokammer, stemmer fortsatt Frp, men er mer positiv til Høyre nå.

 

Endret av Alexander4840
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...