Jump to content

Dirigo

Medlemmer
 • Content Count

  145
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

196 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Patetisk om vi ikke klarer å slå denne lille enklaven fra Balkan. Men vi er jo mestere i å drite oss ut, så jeg gidder ikke å ha noen forhåpninger.
 2. Nei. Å ta ansvar er å gjennomføre graviditet og fødsel. Alt annet er mord.
 3. Om ikke vi dreper dyrene og spiser dem, så dreper dyrene hverandre og spiser hverandre. Hva er forskjellen?
 4. Hvorfor det? Hvor trengs det et oppblåst nisje-fokus på én type kriminalitet?
 5. Nei. Det finnes ingenting positivt med MdG. De er grønne kommunister, verken mer eller mindre.
 6. Det er en utopi at man ikke trenger å drepe et fullstendig forsvarsløst menneske? Nei, det er såre enkelt - fortell kvinner at de skal ta ansvar for handlingene sine, så vil du se aborttallene stupe.
 7. Så har det skjedd igjen: FrP tråkker på sine egne. Denne gang handler det om at partiets liksom mest ihugga innvandringsskeptiker skjeller ut andre som også er anti-innvandring på FB, i forbindelse med et intervju med den notoriske løgneren og følelsesstyrte femtekolonisten, Leo Ajkic. Helgheim synes det var så stas å bli intervjuet av denne døgenikten, og tålte ikke at folk tok til motmæle til dette knefallet. Han fikk til og med støtte av andre FrP-politikere: De som fortsatt stemmer FrP må være selvutslettende sadomasochister. Alt er bare bedrag og svindel med det partiet. De er ikke ett mikrogram bedre enn de andre forræderne.
 8. Solberg demonstrer nok engang hvilket avsindig maktmenneske hun er. Hun visste nøyaktig hva hun gjorde, men hun ga faen - fordi hun vet at hun slipper unna med det. Med en skattefinansiert lønn på 1.6M er en hvilken som helst bot hun får kun en skvett i potten. Maktfolk gjør hva pokker de vil om de så befinner seg i politikken, media, finans, akademia - hvor som helst. Drakoniske lover og regler er kun ment for den lille mann. Han har ingen påvirkningskraft; han skal bare adlyde autoritetene og ellers holde kjeft.
 9. Du er i det minste moralsk delaktig så lenge du støtter kvinners rett til å drepe ufødte barn.
 10. Etter uke 12 må man søke i nemnd. 90% av alle slike søknader godkjennes, så vi har en de facto abortgrense til ca. uke 20.
 11. Klassisk idiot-argumentasjon fra barnemorderne. Barn utenfor mors livmor klarer heller ikke seg på egen hånd. Det må investeres penger, areal, omsorg og mye tid på barn. Med den logikken deres kan man jo lett rettferdiggjøre massemord av fødte barn óg. Fordi de klarer jo ikke seg på egenhånd før de når tenårene (mange klarer ikke seg selv før senere enn det til og med), så da kan vi jo bare slå de ihjel eller drukne de i badekaret, da.
 12. Det er den eneste riktige logiske slutningen å trekke. Man høster som man sår.
 13. De fleste gjør det, men så er det mange kvinner som dagen derpå har litt dårlig samvittighet - og da er det kort vei til anmeldelse. De fleste voldtekter i Norge kommer av damer som angrer på sexen. Det kan være fordi de føler seg brukt etter en one night stand, at de var utro, eller at de vil hevne seg på kjæreste/samboer/ektemann. Såkalte overfallsvoldtekter, eller andre voldtekter gjennomført med vold og tvang, er det hovedsakelig våre nye landsmenn som står for. Men hvorfor ha sympati med kvinnene når de selv har stemt på partier som vil ha disse fremmede menneskene inn i vårt land?
 14. Erdogan har trukket landet ut fra en konvensjon som visstnok skal bekjempe vold mot kvinner. Det synes jeg er veldig, veldig bra av Erdogan og hans styre. Slike opplegg er bare ment for å opphøye kvinner til å være mer viktige enn menn. Den er kun ett av tusenvis av navlebeskuende, feministiske løgn-konstruksjoner som er designet for å ta oppmerksomhet vekk fra reelle problemer. Den overveldende majoritet av vold begås mot menn; det er den volden som må løftes opp og bekjempes.
 15. Hvorfor skal overfall av promiskuøse kvinner prioriteres når det er vold mot menn som rager desidert høyest? Forbannede feminist-regjering.
×
×
 • Create New...