Jump to content

RoyBread

Medlemmer
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg bor på landet. Vi har ikke naboer. Trenger ikke tjenester, da jeg kan hente vann i kilde, og grave ned en septiktank. Kan også produsere egen strøm ganske lett nåtildags. Selv bruker jeg veldig lite, og kunne klart meg med 1 mini-hydro generator og noen solcellepaneler. Koster ikke mer enn 20.000kr. Om noen vil ha huset etter at jeg dør kan de selv betale for en inspeksjon da den tid kommer. Det er ikke fornuftig. Jeg klarer meg selv takk, og om jeg tar feil så la meg brenne.
 2. Tror heller brannalarmen vekker en først. Uansett ville jeg ikke bygd på noen veldig ukonvensjonel måte; Har bare ikke en million liggende som jeg er villig til å bruke på at noen kommer å godkjenner ting som om jeg er et spebarn.
 3. Nei, det går fint. Skriver lett under på den kontrakten om det er det som skal til for å slippe å bli robba for en million. Har ikke hørt om noen som ikke kom seg ut av en 1-etasjes enebolig.
 4. Dere snakker mye om store selskap som gjør ditt og datt, men ingen har noe svar på hvorfor det er en god grunn til å gjøre det ulovlig for meg å bygge et eget lite hus for meg selv, uten å måtte betale en million i red-tape. Virker også som mange her tror at "selskap" betyr amazon og statoil. De fleste selskap er små, og ett dårlig prosjekt er nok til å ruinere eier. Tunge skatter og regler som holder en tilbake så en aldri vil kunne konkurere med megaselskap som har råd til å betale seg gjennom ting forstår jeg heller ikke hvorfor alle er for.
 5. Jeg er for å flå de rike som arbeider i offentlig sektor. De som har tjent rikdommen sin ærlig og redelig må få nyte av den. Når det er sagt så kan du være sikker på at fattigdom vil det altid være, og de som hele tiden snakker om "ulikheter" blandt folk vil bare gjøre alle like fattige.
 6. Innvandringen vi har nå er et rent finansielt minus. Folk fra andre kulturer får være så god og komme, men de får også ta med seg penger når de kommer.
 7. Det er ikke "non-profit" I Japan. Det er bare ikke aksjeselskap. Legen eier klinikken ene og alene, og kan tjene så mye han vil så lenge han har betalende pasienter. Da legen er avhengig av pasienter for å få betalt, og de fleste pasienter vil være lokalbefolkningen, insentiveres legen til å bygge seg et godt rykte og gode relasjoner. Ergo, service er i topp klasse og det finnes ikke ventetid. Du trenger som regel ikke bestille time, du får momentant behanding, og pris er veldig rimelig. Om de finnes på stemmeseddel her omkring så... Bitcoin hjelper meg desverre ikke i de fleste tilfeller, og politiker vil jeg heller ikke bli i noen som helst grad. Vil bare ha staten ut av veien så jeg kan leve et ærlig produktivt liv her I Norge, istedenfor å måtte rømme til utlandet der forretningsmiljøet er bedre, men jeg ikke har samme rettigheter som lokalbefolkningen.
 8. Den eneste formen for "love" som noensinne har hatt aldersgrense, er seksuel "love". Det at dette presenterer et problem for dem er mer enn mistenktsomt, spesielt når de gir unger bøker om 6-åringer som har det gøy med oral-sex.
 9. Materiale referer tydelig til holdninger overfor folk andre enn egen familie, i en sammenheng som omhandler sex. Regnbueflag, folk av andre "raser" og alder har ingenting med kjærlighet overfor egen familie å gjøre.
 10. Problemet med det jeg posta er at det er både radikal venstre-politisk propaganda og et forsøk på å seksualisere unger. Et problem de lenge har hatt i England er at politi og borgermestere aktivt driver med cover-ups av grooming gangs og arresterer folk som peker fingre på dem. Ikke så ulikt kulturen i Hollywood. Mye av dette blør sakte men sikkert inn i Norge gjennom internet, noe BLM demonstrasjoner i OSLO er godt eksempel på. Semantics. Kjærlighet innebærer sex.
 11. "The Japanese health care delivery system shares some basic characteristics with the U.S. system. About 80 percent of Japan's hospitals and 94 percent of its physician-run offices (referred to as clinics) are privately operated. With the exception of a recently imposed ceiling on the number of hospital beds by region, there are no restrictions on capital development; reflecting this environment, Japan operates the highest per capita number of computerized axial tomography (CT) scanners in the world. This laissez-faire policy toward providers extends to consumers as well. Patients are free to select their ambulatory care physicians, who are reimbursed on the basis of a negotiated fee-for-service schedule, and they have direct access as well to tertiary care hospitals and the medical specialists who practice there. However, in contrast to the American system, the Japanese delivery system is more loosely organized and far less functionally differentiated. Regarding ownership and management, virtually all clinics are solo practices owned by the physician who presides, while most of the hospitals are physician-owned, free-standing facilities. The most prestigious hospitals are large, mostly public institutions with medical teaching programs. Investor-owned for-profit hospitals are prohibited in Japan. A corporation may own and manage a hospital, but it must be for the benefit of its employees and the local community, and profits may not be taken out of it for other purposes. By law, the chief executive of any hospital must be a physician. Very few of these physician executives have any formal training in management." De har ikke sykehus som er aksjeselskap ("for-profit"). men nesten alle er eid ene og alene av en lege soms lønning er avhengig av betalende pasienter. Så vidt jeg vet er de ikke subsidiert noe lengre enn at pasienter med forsikring får 70% av prisen dekt (ergo sent til legen fra en pot som alle forsikrede betaler inn i) men det er mulig jeg tar feil her (har ikke dataen). Denne forsikringen er også valgfri, da det ikke er noen egentlig straff for å ikke ha forsikring, og 100% av prisen ofte er billig nok til at mange velger å ikke ha forsikring. Det at legen selv eier plassen har nok mye å si. Service I Japan var fantastisk. Ingen ventetid og lynrask behandling.
 12. Det er relevant fordi de ligger forran oss i utviklingen. Vi kan forebygge det nå eller vente til vi har samme forhold her.
 13. Engelsk skolemateriale. Ikke helt det samme som anatomi.
 14. Du har generelt rett, tror jeg. Vet ikke hvor ille det har blitt i Norge, men vi ser jevnlig i de engelske landene at statlige ansatte legger om pensum i skolen til å ha sex undervisning i lavere og lavere alder, og at ting som at "kjærlighet har ingen aldersgrense" læres til småunger. Var noen grove eksempel fra storbrittania for ikke lenge siden. De sniker det gjerne inn som "likestilling" og andre buzzwords moderne foreldre liker å høre. Når det er sagt så var vel ikke akkurat dette NRK inskuddet BarneTV, og neppe ment for barn.
 15. Helt feil det som står der. I praksis er det mange som ikke kjøper seg inn i den offentlige forsikringen (eller annen) og heller betaler cash. Ingen blir arrestert eller får bøter. Klinikkene er som regel privat eid av legen, som konkurerer med de andre private klinikkene i området om kunder og pengene deres, om det måtte komme i form av cash eller forsikringspenger. At de sysselsetter folk som er arbeidsledig er sant. Jeg har sagt hva jeg mente. Er kulturen som gjør det. Finnes ikke lover som tvinger en til å arbeide mer enn nødvendig men folk velger å følge strømmen. Økonomisk gjør de det bra med tanke på hva de har tilgjengelig til lands og de ville vært fattige hadde politikerne deres operert som våre Norske. Definer "sliter". Har en armer og føtter kan en arbeide for pengene. Jeg kan sette opp en bolig med like god kunnskap om konstruksjon, men det finnes mange regler som gjør det ulovlig. Skal en gjøre det lovlig blir det unødvendig dyrt, og nei, bedrifter tar ikke snarveier når de bygger hus. Om noe som helst blir feil må en punge ut store summer i ettertid, og ryktet til hele bedriften går til helvette. Når det er sagt så er regler som hindrer privatpersoner å sette opp eget hus helt unødvendige, og gjør folk avhengige av store bedrifter, som vil tjene mer på det. Blir som å gjøre det ulovlig for meg å plante jordbær, for så å spise dem selv eller gi til naboen uten lisens fra staten.
×
×
 • Create New...