Gå til innhold

Hvordan få monsterørret?


Labelle

Anbefalte innlegg

Hei, 

Etter flere år med leting har jeg endelig funnet et vann som jeg vet har stor ørret. Har sett video av en som fikk ørret på 8.3 kilo her samt tilsvarende i 4-5 kilos klassen. Jeg har fisket mye i mitt unge liv. Men har aldri fått på så stor ørret. Dro opp idag på et sted i storm nesten. Fikk 2 fine i kilosklassen. Jeg har dårlig erfaring med slukfiske i blikkstille vann, så tenkte at når vannet blåste hvit og mye regnbør lot ikke fisken skremme så lett. Men noen som har erfaring med stor ørret? Kommer de egentlig nært land eller ligger de å sløver på bunnen hele dagen? Dette er et stort vann så er vanskelig å komme til uttpå. Tar imot alt av storørret erfaringer. 

Endret av Labelle
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Dette er en av de virkelige utfordringene innen fiske. Storørret er ingen lettlurt fisk, og med to kilosfisk på en dag gjør du helt klart mye riktig. Er enig ang blikkstille vann, det gjør at fisken oppdager deg mye lettere. Jeg pleier også å styre unna dagene med mest vind, men det er bare min erfaring. 

Skulle jeg fisket i dette vannet, ville jeg prøvd meg i skumringen eller på natta. Ser du fisker med sluk, da ville jeg brukt mørk skjesluk høyt i vannet. Dette gir en silhuett mot overflate som syns godt for fisken. Et annet spennende alternativ nå på høsten er harving. Krevende, men gode muligheter for stor fisk. Bare pass på hvordan du står, at ikke din egen silhuett lyser over hele vannet. 

Kanskje det viktigste av alt, hvis du har funnet gullgruve av et vann, er å ikke fortelle det til en sjel. Kanskje ikke så relevant hvis du har sett film herfra, men allikevel.. 

 

Skitt fiske!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...