Gå til innhold

Gravemaskin nedbrent på Frøya – politiet mistenker at brannen var påsatt


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Rabiate vindkraftmostandarar. Dei har fått ytringsfridom, stemmerett og rett til å demonstrere so mykje dei orkar. I staden vel dei å øydeleggje eigedom, natur og miljø. I tillegg er det mange historiar om korleis skrullingane har gått til åtak på folk som jobbar der.

Ein burde undersøke vindforholda inni hovudet til desse vindkraftmotstandarane. Heilt sikkert god trekk mellom øyra. Kan hende det er nok til å lade ein mobiltelefon, eller kanskje bilen til den som har tent på.

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Ikke bare det, i folkeavstemningen som ble gjennomført om prosjektet i 2005 ble det flertall *for* utbygging. De som er i mot er så mye i mot at de ikke respekterer folkeviljen. 

Kommunens oppsummering har:
https://www.froya.kommune.no/tjenester/naring/froya-vindkraftverk/

NRKs oppsummering her:
https://www.nrk.no/trondelag/vindkraftutbygging-pa-froya-1.14504302

Vindkraftmotstanders demokratiske sinnelag stilles i et ganske grelt lys når de nå tyr til sabotasje i tillegg til trusler.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Eg trur nok dette er utført av klimaaktivister som har regna på dieselforbruket og CO2 utsleppa fra desse gravemaskinene.

store utslip og minimal gevinst. 

Om vi treng meire kraft må vi modifisere dei vannanlegga vi har og satse på moderne kjernereaktorer. Vi kan starte bygginga nå.

Et amerikansk hangarskip har reaktorer som yter 1400 MW. Dei kan produsere energi lik ca 400 vindmøller eller det samme som ca 35vindmølleparker på størrelse med midtfjellet på Stord. Det er mange øyer spart.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...