Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Hvor lite er det mulig å bruke på bil per år?


-Silver-

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Habla Møberg skrev (11 timer siden):

Halvannet år er jo ikke rasende unormalt intervall heller da. Sjelden at skiver "nu til dags" varer lengre enn et par år, og det kan vi takke Satans Vegvesen for...
Om du tenker på at de ruster fordi bilen står i ro så vil de ikke akkurat ruste i strykker,  men vil få et rustbelegg som må bremses vekk. Løsningen er enkel, bruke bremsene, hardt, etter et visst mønster.

Vi har hatt vår Leaf fra 2012 i over 7 år og 99k km nå og den har fremdeles originale bremseskiver. Har bare bytta klosser bak. Men den dr i daglig bruk så det hjelper jo en del. 

 

Hvis du skal la en bil stå i flere dager av gangen,  og ihvertfall hvis det er snakk om ukevis av gangen mellom hver kjøretur så må den stå i garasje eller ha veldig tette felger eller kapsler. Ellers ruster det fordypninger i skivene som ikke slites bort av klossene,  istedet fungerer skiven som sandpapir som spiser opp klossene, og du får dårlig bremseeffekt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
BMWcoupeftw skrev (12 timer siden):

Du kan prøve "Nabobil". Det er en app hvor du kan leie bil av privatpersoner. 

Det er skummelt. Det er mye gråsoner når det kommer til skader. Man bør ha den beste forsikringen der, ellers er det 12 000 i egenandél. Og jeg fikk ikke noe klart svar fra kundeservice når jeg spurte om hva som skjedde og hvem som endte opp med regninga om motoren plutselig døde på veien hvis jeg hadde bilen full av flyttelass, og jeg måtte ringe etter ny varebil for å flytte varene over før den første leiebilen ble tauet på verksted.

Så man bør vite hva man gjør før man leier bil via Nabobil. De fleste går det bra med, men det er helt garantert noen skrekkhistorier derfra også. Og sikkert en del luringer som gjør alt de kan for å pushe kostnader over på leietagere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...