Jump to content

-Silver-

Medlemmer
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg forsøkte å finne en teoriprøve test på nett, men det finnes jo sikkert 20 forskjellige og jeg vet ingen ting om hvor god kvaliteten er på de som eksisterer. Det er samtidig mange av dem som man må betale for, så vi har ikke så lyst til å prøve flere av dem. Noen som kan gi noen anbefalinger på hvilken som er gode eller ikke? Samt om det er noen gratis tester på nett eller apper som er av god kvalitet?
 2. Jeg har hatt 2 regninger i fra Svea Finans, og på ett eller annet vis så har jeg betalt begge med samme kid nr. Svea Finans har deretter refundert beløpet jeg betalte inn på faktura nr 2 som hadde feil kid nr, men de har trukker i fra 75 kroner. Så jeg betalte inn 464 kroner og fikk tilbake 389. Så har det gått 2 uker til uten at de har gitt meg beskjed om hva de har gjort. Så har de sendt ut et inkassovarsel på den fakturaen som "Ikke var betalt" med et gebyr på 70 kroner. Dette fører jo til at jeg får 2 ekstra gebyrer på grunn av en enkelt feil, jeg mener dette er veldig dårlig inkassoskikk ettersom jeg i utgangspunktet betaler i tide for så og motta 2 ekstra gebyrer. Har de lov til dette? Jeg kunne ha forstått det hvis det kun var snakk om et enkelt gebyr men når de i praksis dobbeltfakturerer meg for beløpet så blir det helt feil.
 3. Nei. På det beste blir den stående under tak, hvis jeg bygger et lite tilbygg.
 4. Har ingen problemer med det, men det er jo fremdeles snakk om årskostnader som forsikring, veiavgift, EU kontroller, verditap på bilen og liknende.
 5. Hei, jeg burde ha nevnt at det jeg bor så er det desverre ingen nabobiler tilgjengelig. Hvis jeg hadde bodd i en by så hadde nabobil helt klart vert valget mitt.
 6. Jeg er på det punktet at jeg har regnet meg frem til at jeg trenger bil rundt 1 eller 2 turer i måneden. Jeg sykler uansett til jobb, butikken og hvis jeg skal på besøk til venner eller familie. Og de eneste gangene jeg faktisk trenger bil er hvis jeg skal hente noen store pakker eller skal en tur til Bergen eller Oslo. Samt at det hadde vert fint å ha det av og til. Men i og med at behovet mitt er så lavt som det er, så sliter jeg veldig med å rettferdiggjøre et bilkjøp. Er det noen som kan si noe om hvor lite det faktisk er mulig å bruke på bil i Norge? Hvor lavt det går an å få de årlige kostnadene når man kun vil bruke bilen helt minimalt? Eventuelt hvordan dere ville ha gått frem for å få det så billig som mulig.
×
×
 • Create New...