Gå til innhold

Film-ID tråden: Spør her hvis du lurer på hva en film heter


haarod

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg prøver å huske tittelen på en film, som jeg så for ett par år siden.

 

Den handler om en kvinne som er gift, og de har en liten sønn. Men ekteskapet deres går kanskje ikke så bra. De vurderer kanskje skilsmisse, og ektemannen er redd for at kona skal ta med seg sønnen. En dag skal far og sønn reise på båt tur, og moren ber dem holde seg i havn fordi det skal bli veldig dårlig vær. Men far og sønn kom aldri tilbake, og båten deres blir aldri funnet. Alle sammen (inkludert sønnens mor) antar at både far og sønn døde i en storm.

 

Mange år seinere har denne kvinnen giftet seg på nytt. Noen de kjenner har vært på ferie, og viser noen filmer / bilder. Denne kvinnen kjenner plutselig igjen sin tidligere ektemann fra en film som vennene deres tok. Da innser hun at hennes tidligere ektemanns hadde reist sin vei med båt og sønnen deres. Hun reiser dit som vennene var på ferie, og snakker med sønnen sin som faktisk hadde vært i live alle disse årene.

 

Men sønnen er ikke klar over hvem moren hans er, og han har ingen bilder av moren sin. Men faren hadde i alle år påstått at en storm hadde ødelagt hjemmet deres og at moren hans var død. Jeg husker ikke hvordan filmen ender, men jeg tror at faren / ektemannen stikker av fordi han ikke vil risikere straff for å ha tatt med seg sønnen deres i alle disse årene og latt som de var døde.

 

Noen ideer til hva slags film dette kan være?

 

 

 

Long Lost Son

http://www.imdb.com/title/tt0835362/

Lenke til kommentar

jeg tror ikke at det var Double Jeopardy. Den handlet vel om en kvinne som blir mistenkt for å ha drept ektemannen sin, og så havner hun i fengsel i ett par år. Hun oppdager at ektemannen hennes faktisk er i live fremdeles, så når hun blir løslatt b egynner hun å spore opp ektemannen sin for å bevise sin uskyld....

 

 Godt mulig at det var "Long Lost Son"

 Det ligner i alle fall veldig mye på denne....  :) 

Lenke til kommentar

Nokså spennende film som sikkert er fra midt på 80 tallet, eneste jeg husket er at det var noen 'aliens' som bodde i en hule under huset til en gutt som også var hovedperson i filmen.

 

De som holdt til i hulen var 'runde' med tynne ben - gutten selv kunne kanskje vært 10-15 år gammel i filmen.

 

Vet at det ikke så mye å gå på men hvis noen vet navnet på denne filmen får jeg endelig bort det irriterende filmklippet som jevnlig spilles av i hodet mitt hehe.

 

En ting til, hvor er det mulig å se Majka – jenta fra verdsrommet ? gikk på Nrk når jeg var liten.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg så en film en gang. Det er mulig at handlingen foregår på en liten øy, eller noe. Det er mulig at liket til en død person blir liksom støpt inn i noe betong eller noe i en trapp (eller i nærheten) av et lysthus / bygning.

 

Helt mot slutten av denne filmen så kommer det noen politifolk som tar med seg den aller siste overlevende fra denne øya. Politimannen spør om det er noe drikke å få, og den som kjører båten sier at det er drikke i et lite kjøleskap eller noe på båten. Men uten at disse folka veit om det, så har denne drikken blitt forgiftet tidligere i filmen.

 

Så den politimannen kom (mest sannsynlig) til å dø av de greiene som han drakk opp. Men her slutter også heile filmen, så akkurat dette får vi ikke sett....

Lenke til kommentar

Holder på å bli småsprø.. Har lett forgjeves etter en Alien vs Predator film som ble laget for ca 20 år siden. Den ble sendt på TV FØR den offisielle første AvP filmen ble sluppet i 2004.

Settingen var i fremtiden på en planet menneskene har kolonisert, uten å vite at Predators brukte den til å avle Aliens og jakte der..

Husker en scene hvor en predator hoppet fra et tårn og inn i en shuttle styrt av et menneske for å unngå en alien som kom klatrende bak.. De kjempet sammen etter dette.

Har lett i timesvis på nett, men finner INGENTING. De kan da ikke ha fjernet den helt?

Ligner veldig på boka AvP prey..

Kanskje litt geel nå

Lenke til kommentar

Nope, det var en film, ikke et spill.. Det som er frustrerende er at jeg finner ikke en antydning engang om at den eksisterer. Jeg vet at et eller annet sted eksisterer den, men hvor? En kompis av meg husker også å ha sett denne filmen. Den kom etter Arnold Schwartznegger, og før AvP, så et sted mellom 1986 og 2004.. Nittitallet engang..?

Lenke til kommentar

Holder på å bli småsprø.. Har lett forgjeves etter en Alien vs Predator film som ble laget for ca 20 år siden. Den ble sendt på TV FØR den offisielle første AvP filmen ble sluppet i 2004.

Settingen var i fremtiden på en planet menneskene har kolonisert, uten å vite at Predators brukte den til å avle Aliens og jakte der..

 

Ligner veldig på boka AvP prey..

Kanskje litt geel nå

Ganske lik handling som Predators fra 2010.( Robert Rodriguez som Producer)

 Kanskje du blander inn litt av handlingen fra AvP?

http://www.imdb.com/title/tt1424381/?ref_=nm_flmg_prd_12

Endret av ClarkGable
Lenke til kommentar

Hei!
Jeg så en film da jeg var liten som jeg ønsker å finne navnet på.

 

Den handlet om en mann som ble kastet i en innsjø av sin far. Der ble han sittende fast i vannliljer og ble boende i denne innsjøen en god stund (ett par år kanskje). Skjegget og håret hans vokste seg langt. Tror filmen er skandinavisk, ettersom jeg nok var for liten til å forstå engelsk. Når han endelig ble reddet opp fra innsjøen så hadde han glemt hvordan man pratet. 

 

Vil tippe filmen er fra slutten av 80-tallet eller tidlig 90-tall.

 

Er det noen som har noen som helst ide om hvilken film det er? Har fryktelig lyst å finne ut av det.

Takk!

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Kom på en scene fra en film nå som jeg ikke klarer å huske navnet til. Er en fyr som blir låst inne i en bil, også blir bilen knust sammen i en maskin mens han er inni. Tror det var to personer som satt han inn der og som sto og så på. Noen som har en anelse? Er litt vagt..

En filmscene som har sikkert vært gjort et dusin ganger men første filmen som poppa opp hos meg er Nicolas Cage i nyversjonen av Gone In 60 Seconds  (2000), der broren hans har rota seg bort i feil type mennesker.

 

 

 

Kick Ass (2010) er muligens et par hakk nærmere hva du etterlyser der to stykk ser på at en stakkar blir knust inni en bil. Kick-Ass: Car Crusher

Endret av FrankZito
Lenke til kommentar

Så den politimannen kom (mest sannsynlig) til å dø av de greiene som han drakk opp. Men her slutter også heile filmen, så akkurat dette får vi ikke sett....[/size]

Head Above Water, 1996. Eller originalen, Hodet Over Vannet. Er ikke hundre prosent sikker hvordan den norske versjonen slutter.

Endret av ClarkGable
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...