Jump to content

Morgens

Medlemmer
 • Content Count

  1688
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

79 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

15669 profile views
 1. Takk for svar. Jeg hadde rørlegger på besøk, de regnet godt 3 uker på jobben - det går ikke. Mitt håp ble dermed flis-på-flis som det reklameres med. Tenkte da på en handymann/altmuligmann. Dusjen er i hjørnet på flisene. Ønsket å få vegghengt toalett ja. Vil ha kvalitet, helst ikke vente til 2021 når koronaen (evt.) er over...
 2. Hvor lang tid vil det ta med oppussing av et 15 år gammelt bad, rive fliser, fjerne møbel - legge nye fliser og nytt møbel/do/dusj? 1-2-3-4 uker? Flis på flis går jo kjappere, men anbefales det? Går det på 1 uke?
 3. Takk for alle tips, jeg ringte formannen og spurte hvorfor han bestilte vaktmester hos noen men ikke andre. Det ble for dyrt hadde styret bestemt. OK, da bestiller jeg vaktmester og blir med tante på neste årsmøte så får du gjenta det. I dag ble døren ordnet, tok 15 minutter inkl. kaffe iflg. tante Aslaug.
 4. Tante på 85 har problemer med terrassedøren i sameiet. Formannen mente hun måtte selv ordne det, slik jeg klarer å finne ut er det vel en utvendig del og dermed fellesskapet som må ordne opp. Noen som kjenner til grensene for slikt vedlikehold? Ca. 20 år gammelt.
 5. Ny mail fra de i dag. Plagsomt med norsk spam.
 6. +1, godt jeg så posten din og ikke må bruke tid på dette.
 7. 1000 post-it lapper på veggene. 1000 plastbeger med vann på gulvet. osv.
 8. Kan vi ta gebyr hvis den som betaler ikke bruker kid? Hva med rente når betalingen kommer inn 2-4-5 dager etter forfall? Google sa noe om purring m/gebyr kan skje etter x-dager. Gjør det noe om faktura sendes ut rundt den 22-24 med forfall den 1.? Gjelder en hyttegrend, månedsavgift.
 9. Hei, har hatt innbrudd i garasjen. Hvis jeg anmelder på internett, får jeg en kvittering/saksnummer etc. som kan brukes til forsikringen? Eller må jeg til sheriffen?
 10. Sikkert ikke farlig, men skeptisk til VG og betaling.
 11. Er det lov å spørre personer man «møter» hvor de kommer fra? Gjerne mørkere i huden, asiater som jeg ikke ser forskjell fra Thai til Kina, norsk fødte med «utenlandsk» far/mor og adopterte? Jeg har gjort dette helt naturlig i alle år, men i det siste har flere av de reagert på at de får det spørsmålet og tar frem rasisme-kortet. De på nyhetene altså. Spør ikke frisørdama som jeg har vært hos 2 ganger, men vaskehjelpen gjennom 7 år på jobben svarte uten sjenanse. Er det noe kjøreregler her?
 12. irriterende sak, 2 like lenovo boxer som ikke viser innhold/lar brenne cd/dvd. har sluttet å fungere med en eller annen oppdatering, men jeg vet ikke hvilken. høres det fornuftig ut? vises i min datamaskin og device manager. aner ikke vordan jeg skal feilsøke.
 13. Hei, doctorg.no har oversikt. SV-formannen gikk på et nederlag.
 14. Takk, men der finner jeg ikke tegningen som viser hvordan fellesarealet er seksjonert. Kun finansiell info. Har logget inn. Skulle gjerne fått stanset den nye formannen som vil gi alle rett til fri bruk av bryggen/p-plasser på gjesteparkering.
 15. Hei, jeg vet det finnes et sted, men finner ikke igjen fila/arket jeg fikk når vi kjøpte hytta. P-plasser og brygge var delt opp tilhørende hyttene, etter hvor mye vi betalte. Nå ønsker de som kjøpte uten å fritt kunne benytte området til oss andre. Seeiendom har jo oversikt men kun av gjeld etc. Noen som skjønner hva jeg mener?
×
×
 • Create New...