Jump to content

Morgens

Medlemmer
 • Content Count

  1714
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

83 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

16335 profile views
 1. Lik erfaring, cdon prater og viser til vidaxl - som er google-translate firma. Gav opp, bestilte ny vare m/faktura og reklamerte til qliro. De endte opp med å få full kredit, så når har kommode i garasjen også. Betalte for 1, den første.
 2. The Chestnutman fra Netflix, hva minner den meg om? Føler det var et gjensyn på en måte, med noe annet dansk og disse figurene.
 3. Heisan igjen. DriverToolkit kom google opp med, den fungerte. http://www.drivertoolkit.com Testet da de har money-back garanti. Kan jeg slappe av nå? Eller var det dum løsning? Kosta 350,- ca.
 4. Windows 11, disse 2 mangler. Er det noen måte å finne produsent/enhet osv. og finne en driver? Eller skal jeg bare overse de helt?
 5. Godt nytt, skal ikke det bli mulig med den ferdige versjonen også? Som clean-install og ikke via Update.
 6. Takk, jeg spør muligens litt for sent. Fikk nettopp max pro 13, trådløs lader osv. Får ikke ladet mens lommeboka henger bakpå mobilens deksel.
 7. Hei, fungerer denne: Lommebok i skinn med MagSafe til iPhone sammen med: Skinndeksel med MagSafe til iPhone 13 Pro Max ?
 8. Anneke von der Lippe film? Husker noen en film fra 80-90-tallet hvor hun var med? Mener handlingen utspilte seg på et hotell, pensjonat, samfunnshus «nord» for Oslo. Hakadal eller Nittedal kanskje. Følte behov for mimring etter jeg så Bortført nylig.
 9. Morgens

  Hund i sameie

  Hundefløyte? Kan det «hjelpe» eller må bikkja læres opp? Bare en tanke…
 10. Hei, bytter jobb i morgen, hva anbefales ang. beviset jeg får ned? Har DNB som bank/forsikring, bare la de ta hånd? Takk.
 11. @Evil-Duck flott med slike som deg. NAV ordner med døråpnere, er det branndører blir det dyrt for dere. Det kom også en regel om batteri som vi unngikk i blokka hvor jeg har en utleiebolig. Brukeren får det ordnet via kommunal ergoterapeut. Når det gjelder heis, hva med at «noen» hjelper med handling i tilfelle? Er hun ute når heisen stanser, brannvesenet kanskje? Lykke til.
 12. Eldre mennesker som ikke er veldig vant med likes/tastatur men som gjerne vil se gamle bilder og følge med på barnebarn. Er det mulig å IKKE registrere noen klikk en bruker gjør? Litt lei av at far trykker GLISETRYNE 😁 når katten til datteren er påkjørt.
 13. Dette så tøft ut, vil noen anbefale en fornuftig joystick til en som ikke har spilt/flydd siden Windows 95?
 14. Sorry, selger er et møbelfirma mens kjøper er privatperson. Først når jeg reklamerte via Klarna kom tilbud om nye deler.
 15. @pedr0a takk for svar. Det gikk 5 mnd. før selgeren i det hele tatt svarte meg og var villig til å sende nye deler. Årsaken til at det ble montert er at man både antok det var en mindre feil samt behov for møbelet. At de nå har innrømmet feil er et stort steg, fra å be meg demontere og betale returfrakt + gebyr for returen. Jeg håper kjøpsloven kan oppklare, må vel google litt.
×
×
 • Create New...