Jump to content

Morgens

Medlemmer
 • Content Count

  1681
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

78 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

15480 profile views
 1. Hei, har hatt innbrudd i garasjen. Hvis jeg anmelder på internett, får jeg en kvittering/saksnummer etc. som kan brukes til forsikringen? Eller må jeg til sheriffen?
 2. Sikkert ikke farlig, men skeptisk til VG og betaling.
 3. Er det lov å spørre personer man «møter» hvor de kommer fra? Gjerne mørkere i huden, asiater som jeg ikke ser forskjell fra Thai til Kina, norsk fødte med «utenlandsk» far/mor og adopterte? Jeg har gjort dette helt naturlig i alle år, men i det siste har flere av de reagert på at de får det spørsmålet og tar frem rasisme-kortet. De på nyhetene altså. Spør ikke frisørdama som jeg har vært hos 2 ganger, men vaskehjelpen gjennom 7 år på jobben svarte uten sjenanse. Er det noe kjøreregler her?
 4. irriterende sak, 2 like lenovo boxer som ikke viser innhold/lar brenne cd/dvd. har sluttet å fungere med en eller annen oppdatering, men jeg vet ikke hvilken. høres det fornuftig ut? vises i min datamaskin og device manager. aner ikke vordan jeg skal feilsøke.
 5. Hei, doctorg.no har oversikt. SV-formannen gikk på et nederlag.
 6. Takk, men der finner jeg ikke tegningen som viser hvordan fellesarealet er seksjonert. Kun finansiell info. Har logget inn. Skulle gjerne fått stanset den nye formannen som vil gi alle rett til fri bruk av bryggen/p-plasser på gjesteparkering.
 7. Hei, jeg vet det finnes et sted, men finner ikke igjen fila/arket jeg fikk når vi kjøpte hytta. P-plasser og brygge var delt opp tilhørende hyttene, etter hvor mye vi betalte. Nå ønsker de som kjøpte uten å fritt kunne benytte området til oss andre. Seeiendom har jo oversikt men kun av gjeld etc. Noen som skjønner hva jeg mener?
 8. Har de sluttet helt å sende den? Ingen søndagssendinger siden 29. februar. https://radio.nrk.no/serie/vg-lista-topp-20/MYNF40000920/29-02-2020
 9. Ja, det stemmer. Det har jeg gitt beskjed om flere ganger uten at de har reagert. Blir vel forliksrådet.
 10. Hei, nei, det er ikke snakk om uregelmessigheter rundt min konto. Kun arroganse fra avsender som spiller på folks frykt for inkasso.
 11. Takk for godt forslag. Har gjort det du foreslo, men kan man virkelig bare ignorere fakturamottaker sine henvendelser og true med forliksråd? Jeg har ordnet økonomi, men tenker på de med dårlig råd og uten viljen til å ta en kamp.
 12. Hei, jeg har fått en faktura på noe jeg ikke har bestilt. Sendte mail umiddelbart når regningen kom i november, fikk ikke svar. Når purringen kom like før jul sendte jeg mail til regnskapsfirmaet og gav beskjed om det samme. De svarte, men oppgav av deres kunde var av en annen oppfatning. Jeg forklarte at dette ikke var noe jeg hadde bestilt og ba om kopi av min bestilling. Fikk ikke svar. I januar kom det varsel om inkasso fra et inkassofirma. Jeg svarte igjen at dette ikke var bestilt av meg og at kravet var omstridt. Inkassofirma sendte min kommentar til regnskapsfirma som svarte at kravet var korrekt. Nei, sa jeg, gjentok begrunnelsen, fikk ikke svar. Forrige uke kom det inkasso, jeg meldte fra og viste til tidligere henvendelser og gjentok at dette var et omstridt beløp og ikke bestilt av meg. Etter purring fikk jeg nettopp beskjed at kravet ville bli sendt til forliksrådet. WTF... Er det så enkelt at man kan true på denne måten uten å svare når fakturamottaker reagerer? Jeg skal offshore og hvis Corona roer seg en tur på golf-ferie til varmere strøk. Dermed er det dårlig timing med en tur til forliksrådet. 1. Er det noe jeg bør gjøre i tillegg? 2. Kan jeg sende beskjed til forliksrådet og orientere de om uenigheten FØR saken er sendt til de? #irritert...
 13. Husker ikke fra jeg tok lappen, hva er «neste kryss»? En utkjøring fra en garasje i boligblokk defineres det som om p-forbudet opphører? Eller gjelder det frem til «neste kryss» på gata i en boligområde med 40 km/t? + Hvor langt fra et kryss kan man parkere i dette området? Hilsen en som vil bli kvitt en buss til alle døgnets tider.
 14. Bump... Trenger en mobil greie, ala Mobius. Er det Mobius som fortsatt gjelder for slike små mobile kameraer? Har «voksent» dashcam i bilen hjemme, men det er ikke flyttbart.
 15. Vi vil ha firmahytte® på jobb og i den forbindelse lurer jeg på hvor mange ansatte pr. hytte for en positiv rotasjon Noen tanker der? Klart det er enkelte perioder som vil være mest populære, men jeg trenger litt hjelp for å kunne legge frem noen tanker til sjefen.
×
×
 • Create New...