Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Hva kan være galt med meg?


AnonymDiskusjon

Anbefalte innlegg

Hei, dette vil kanskje høres litt rart ut, men å gå til lege for å finne ut av ting e ikkje helt min ting så ville høre her først om noen har vært ute for de samme. De siste året har eg blitt veldig glemsk og surrete, eg har fått den følelsen av at alt egentlig er likegyldig så eg føler liksom ikkje på den dårlige følelsen om eg skulle gjøre noe feil eller glømme noe(uansett om de er jobb eller ikkje) i tillegg så føler jeg at jeg har samtaler med folk som egentlig aldri har skjedd. Som idag der jeg trudde jeg hadde hatt en samtale med mamma om noen som har gått bort, som eg tydeligvis ikkje hadde hatt når vi begynte å snakke om de noen timer etter jeg trudde de hadde funne sted. Jeg sliter VELDIG med å sove, sovner i 5-6 tiden på morningen også er de opp i 10-11 tida, da er jeg også lys våken hele dagen, men føler meg ganske sliten, før jeg blir ganske hyper utover kvelden og nesten sitter med hjertebank. Jeg har også slitt utrulig mye med infeksjon i kroppen siden april/mai, jeg har konstant øyebetennelse og sånn grønt gøgg på auget. betennelse i fingrene mine og får veldig lett urinveisinfeksjon/lungebetennelse. Dette høres veldig mye ut, føler meg helt fin når de skal være sakt, men de med at alt har skjedd de siste mnd og fortsatt er her, skremmer meg litt. Jeg er lite hypokonder og går sjeldent til lege, så derfor velger jeg å spørre her.

 

Anonymous poster hash: c029e...c56

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+921324

Du burde nok konsultere med lege dersom det er noe medisinsk du plages med. Så er det greit å vite at selv symptomer som synes å være av psykologisk art, kan være bivirkninger av somatisk lidelse. Min personlige oppfatning av det du beskriver, er alt for lite søvn, og søvn på et ugunstig tidspunkt. Dette kan være enkel biff for en lege å ordne, som kan foreskrive innsovnings- eller sovetabletter. Det er viktig med nok søvn! Hvem som helst kan bli tullete av for lite søvn.

Lenke til kommentar

Du må jobbe med søvnen; få daglys, legge deg til faste tider og stå opp faste tider. Ikke koffein sein på kvelden. Fraråder på sterkeste sovepiller til unge mennesker.

 

Er normalt å være distré, det skjer alle. Du blir også mer distré og glemsk av å sove for lite.

 

At du er likegyldig kan være tegn på depresjon.

 

At du har ofte urinveisinfeksjon/lungebetennelse, det er selvdiagnosistert? Eller har du faktisk dette?

 

Du må jo gå til legen og få undersøkt deg selv om det "ikke er din greie" og finne ut hva som feiler deg. Be om dobbeltime.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Når du presenterer disse symptomene for legen, så er det naturlig at man utreder i en viss rekkefølge for å komme frem til årsaken. Man starter alltid med en grov undersøkelse hos legen, deretter blodprøver med screening-markører fra organsystemene for å se om det kommer noe utslag her. Hvis dette er normal, så vil man overveie om sykdommen kan relateres til et organsystem. Hvis ikke vil man overveie om det er noe psykiatrisk i det.

 

De symptomene du presenterer ville aldri kunne gitt deg svaret selv hos den beste lege. Det er helt nødvendig å ta din sykehistorie i kontekst med flere andre undersøgelser for å kunne gi et hint av hvorhen man er i gata.

 

Uansett hva folk svarer her på forumet, vil det være feil. Du må nok til legen, og din jobb er å forklare så grundig som mulig hvilke symptomer du har - og ikke hvilken sykdom du tror du feiler

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Langvarig betennelse i øye+fingre kan bl.a. være herpes(som smitter frem og tilbake mellom fingre og øyne) - behandler du ikke det, risikerer du at øyebetennelsen blir til meningitt(hjernehinnebetennelse), og da er du plutselig i større problemer.

 

GÅ TIL LEGEN, det finnes ikke én god grunn til å la være.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Langvarig betennelse i øye+fingre kan bl.a. være herpes(som smitter frem og tilbake mellom fingre og øyne) - behandler du ikke det, risikerer du at øyebetennelsen blir til meningitt(hjernehinnebetennelse), og da er du plutselig i større problemer.

 

GÅ TIL LEGEN, det finnes ikke én god grunn til å la være.

 

Woooot den var drøy

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...