Jump to content
AnonymDiskusjon

Kjedelige i senga

Recommended Posts

jeg har vært i et forhold i snart 3 år.. når vi ble sammen var jeg litt usikker på meg selv og nervøs. Jeg var ikke like frempå som han og trengte mer tid, jeg er en del yngre enn han og hadde ikke så mye erfaring fra før. Men nå syns jeg han har begynt å bli «kjedelig» vi koser alt for sjeldent, og det er ikke alltid vi har forspill før sex. Syns også ofte det blir sånn at han bare vil gjøre seg ferdig på en måte, det varer i hvert fall ikke lenge nok for meg. Jeg suger han kanskje 2 ganger i måneden.. men han har ikke slikket meg på veldig lenge og det er ikke så ofte han fingrer meg heller, og jeg savner det jo. Jeg trenger at noen tar på meg for at jeg skal bli ordentlig kåt. Jeg syns ofte det er litt vanskelig å ta opp slike ting, og er redd for at han ikke vil også. Jeg kan trenge noen tips, både om hva jeg kan gjøre for å få det bedre, og hva jeg kan si til han. Jeg sendte han et bilde av en klitorisvibrator og spurte om han ville syns det var mer spennende om vi hadde en sånn. Han virka positiv til det.

 

Anonymous poster hash: 5bac8...3ef

Share this post


Link to post

Kan forstå tankegangen din, men hva med å la han lese de du skrev her? Det her er jo helt perfekt å ta over en samtale da alt er som normalt. Hvis du holder ting som det her inne så blir jo ikke ting bedre. Kan tilogmed bli verre over tid for din egen del da du går å tenker på dette. 
Bare å si at hvis han skal få sin del av kaka, må han fortjene den. Går ann å gjøre det til en leken ting, som at du faktisk er mer " hard to get" i senga. Ta over styringa istedet for at du gir etter hans krav. Jeg synes det piffer opp veldig da dama tar kontrollen, for det viser selvtillit. 
Det at det blir skjeldnere med sex over tid er en normal ting for alle forhold. Spørsmålet er hvor pågående man faktisk er. Man trenger ikke å legge til ting i forholdet for at det skal bli spennende, det er bare å endre på strukturen i hvordan dere gjør ting. Hvordan dere oppfører dere mot hverandre i en seksuell sammenheng endrer ruta masse! 

  • Like 2

Share this post


Link to post

Enig med Kasp0me.

 

Dere mangler retning. Du må gi retning, ta styring, si hva du vil ha. Et forhold skal være mest mulig naturlig, men man kan gi det et gnist av og til, så lenge begge er med og bestemmer hva som er greit og ikke.

Share this post


Link to post
Annonse

Som en som tidvis har vært i motsatt ende av problemstillingen:

 

Det blir gjerne slitsomt i lengden å være den som hele tiden må ta initiativ og finne på hva man skal gjøre. Og da ender man fort opp i grøften at man gjør det samme hver gang.

 

Bare det at du tar initativ til å snakke om ting du ønsker og er interessert i kan nok hjelpe en god del. Og hvis du så etter hvert føler for å ta initiativet og kontrollen i køya av og til så skader det nok heller ikke.

  • Like 1

Share this post


Link to post

En ting du må være veldig klar over er at ikke alle samleier involverer forspill.

De færreste er på samme linje mhht seksuelle drifter og tenning over tid.

 

Som jeg hele tiden påstår, vi er ikke ment til å leve monogamt så de fleste forhold dabber av seksuelt med tiden. Det er nok de færreste som lever et mer eller mindre kontinuerlig tilfredsstillende sexliv over tid (for begge parter)

 

Det er da viktig med kommunikasjon, ikke være dømmende og kunne ta opp enhver lyst og grense.

 

Leketøy er veldig lurt. Det kan kompensere for masse. Jeg vil anbefale magic wand som er damens favoritt her i huset. Jeg elsker den også da den gjør min jobb kjempeenkel. For ham er en Fleshlight tilsvarende gøy. Akkurat som med en magic wand kan lepper og tunger utforske andre steder på kroppen mens leketøyet benyttes.

 

Jeg er også på den siden hvor jeg ikke får nok.

Jeg vil ha uendelig mye mer sex og seksuell utfordring enn jeg får i forholdet jeg lever i.

Vi kompenserer med leketøy og har enkelte dager hvor jeg åpner kisten med det rare i. Håndjern, hogties, vibratorer, sexmøbler, parykker, kostymer, penis ringer buttplugs, fleshlights, dildoer. You name it, we got it.

Kamera er også gøy. Det er spennende å lage og redigere egne pornofilmer. Både under innspillingen, redigering og til nytelse senere både sammen og alene. -dedikert PC til formålet uten nettverkstilgang anbefales.

 

Dette er grunnen til at det er dumt å spare seg "til ekteskapet". Man bør ha mange seksuelle erfaringer å basere sin utvelgelse på - ellers risikerer man å bli sammen med noen man eeegentlig ikke er seksuelt kompatible (på sikt) med. Den beste sexpartner er den som har erfaring og vet hva han eller hun vil - og går for det.

Jeg gikk imot min bedre viten når jeg valgte min nåværende kjæreste. Jeg valgte en jente som var veldig uerfaren og tenkte at på sikt så ville hun lære seg å bli komfortabel og frisinnet. Spesielt var jeg lite bekymret for faren med "hvordan er andre menn" - noe som ofte er en fare med de som ikke har smakt så mye frukt - ettersom jeg ikke har problemer med å dele, så lenge jeg også blir delt på.

Dessverre er det ikke alle som har samme drive, men det meste lar seg løse ved hjelp av kommunikasjon og åpenhet.

 

Husk dog at så lenge det ikke er barn involvert så har man ingen grunn til å være sammen med noen som ikke gjør det glad. Uansett om det er fysisk eller psykisk.

Share this post


Link to post

Enten får dere ta grep og begynne å prate sammen og finne på noe sammen, ellers så kan dere velge hvem som vil være utro først.

  • Like 2

Share this post


Link to post

Står i mer eller mindre samme situasjon selv. Jeg har dog tatt skrittet med å finne meg en elsker, noe jeg fikk lov til av partner, sålegne det ikke snakkes om det i heimen. Anonymous poster hash: 07a83...d88
  • Like 1

Share this post


Link to post

 

Står i mer eller mindre samme situasjon selv. Jeg har dog tatt skrittet med å finne meg en elsker, noe jeg fikk lov til av partner, sålegne det ikke snakkes om det i heimen. 

 

Anonymous poster hash: 07a83...d88

 

 

Da må det vel bli noen psykologisk fundamentale gnisninger vel. Energi-harmoni er øverst. Sex er underordnet. Å blande andre energier inn i et hoved-energiforhold øker risikoen for disharmoni drastisk. Særlig når man går inn for å holde to energier avbrutt.

Edited by Taurean

Share this post


Link to post

Da må det vel bli noen psykologisk fundamentale gnisninger vel. Energi-harmoni er øverst. Sex er underordnet. Å blande andre energier inn i et hoved-energiforhold øker risikoen for disharmoni drastisk. Særlig når man går inn for å holde to energier avbrutt.

 

Dette fungerer for oss. Vi har våre grunner til å holde sammen, og har også våre grunner til å ha det som vi har det. Ideelt er det selvfølgelig ikke, men det fungerer. 

 

Anonymous poster hash: 07a83...d88

Share this post


Link to post

Det høres fra min tolkning ut som det er du som er kjedelig i senga, og han bare har gitt opp. Du formulerer deg på en måte som om han alltid må gjøre all jobben uansett, og du synes han har gitt opp. Det er jo ikke rart, kvinner som ikke gjør noe eller tar iniativ er det mest kjedelige som finnes.

 

Du skriver det virker som han bare vil gjøre seg ferdig... Når er sist DU kastet han ned og byttet stilling eller begynte ri feks og tok styringen..? Når er sist du tok på hele han ut av det blå og ba om ditt og datt..?

  • Like 6

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...