Jump to content
AnonymDiskusjon

Hvor lang tid tar det før dere treffer noen dere blir kjent med på nettdating?

Recommended Posts

Hei, når dere har funnet noen på nettdating hvor lenge pleier dere og snakke på meldinger før eventuell date? Det er jo selfølgelig flere ting som kan avgjør det, men bare lurer sånn ca i snitt hvor lenge folk snakker på melding før date...Anonymous poster hash: e04c2...90f
  • Like 1

Share this post


Link to post
Annonse

Når det føles rett. Har latt meg selv presses til å møtes tidlig en gang og det ble bare kleint. Vil vite at vi har samme interesser osv og kan komme overens og ha en lengre og dypere samtale om alt og ingenting. Er ikke alle som passer sammen og det er OK.

  • Like 2

Share this post


Link to post

I løpet av de første 10-20 meldingene bør nok antakelig date/ikke date være avklart. Å spørre umiddelbart kan nok skremme noen vekk, da det ikke er så veldig rart å ville gjøre unna den helt grunnleggende screeningundersøkelsen på chat. På den annen side, hvis du selv foretrekker å gjøre alle avklaringer ansikt til ansikt så er det jo ikke noe tap å skremme bort de som gjerne vil chatte litt først, så svaret er: gjør det som passer deg.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Her har det gått alt fra ei uke til 2 år før første date. Jeg har sjelden barnefri og de som mener det bare er å be om barnevakt om jeg faktisk er interessert blir fort uinteressante. Så om det skal passe for begge, så kan det være jeg forlanger tålmodighet

  • Like 1

Share this post


Link to post

Man kan gjerne "screene" litt over chatten for å sile ut de man åpenbart ikke vil klikke med.

Samtidig er det dumt å chatte i evigheter og brenne av alle de gode samtaleemnene dine, så sitter man der stum og klein når man endelig møtes face to face. "Ja, dette var jo koselig".

 

Noen vil kanskje innvende at med den riktige personen vil praten gå lett uansett, og til en viss grad er jeg enig i det. Men ihvertfall for mange er et slikt treff en ganske nervepirrende greie. Da kan det være greit å ha en del uutforskede og sikre ting man kan snakke om, så kommer praten lettere når man har brutt isen litt. For isen bryter man sjelden når man chatter - man kan chatte i evigheter, men det er fort kleint og skummelt når man møtes uansett.

Edited by Drogin

Share this post


Link to post

Nettdating er minst tre forskjellige typer, en med å ha lang romantikk, eller med en endags type forhold eller med prostituert. Her på diskusjon er nok den langvarige forhold.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...