Gå til innhold

The Gathering 2004


Anbefalte innlegg

Drit å dra... ser ut til at Jeg ikke har så mye støtte fra de anadre i "gjengen" om å joine dere... De synes det blir litt suspekt med masse gale mennesker. *ikke at jeg bryr meg* Så jeg(loffelur) Durval-tur og talibanan må nokk melde pass :cry: Men vi blir fortsatt med en rekke på over 10 så det gjør jo at vi kan plasere oss på samme rad?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hei, jeg var 23 i køen, så plutselig ble jeg lempa bak til nr 700og noe, så jeg fikk ikke tak i bilett, noen som har bilett til meg eller?

det er mange som har kjøpt ekstra så det er bare og spørre litt rundt. Men du må nok regne med at du kommer sist i køen hvis du feks joiner #hw.no og spør om ticket. Slik det er ser ut atm så er det en god del folk som skal,

Lenke til kommentar

*hail* b0rN^sL|p *hail*

 

takket være han, kommer jeg til å sitte på hw.no rekka!

 

kunne ikke være oppe til så sent som billett salget starta siden jeg hadde utplassering i en bedrift som jeg håper på å få jobb hos etter i år, så jeg måtte legge meg tidlig!

 

b0rN^sL|p kan forvente seg en overraskelse i bank-kontoen om noen dager ;). pluss den saftigste burgern viking skipet kan tilby :D

Lenke til kommentar

Jeg skal definitivt være med på hw.no-rekka, så dere får legge meg til i listen.

 

Jeg kommer forresten sammen med 2 andre som ikke er hw.no-folk, men de kan oppføre seg, så jeg håper det går greit. (Ergo skriv meg opp som _Mist_ pluss to eller noe sånt :D )

 

Jeg skal ha med meg to maskiner, ene er en P4 2.53 Ghz som jeg har tenkt å sette opp en DC-hub på - hva synes dere om dette? - Driver og utvikler litt ideer akkurat nå, hadde tenkt å ha minst to forskjellige huber, en på 100+ Gb og en på 500+ Gb, men da vil jeg helst ha dem på to forskjellige maskiner. Noen som har en ekstra sprek server (fortrinnsvis *nix-basert) som melder seg frivillig?

 

(Hvis det er noen fra rekka som ikke har nok å dele til å komme inn på huben, skal vi nok få til en løsning.)

 

 

-Morten

Lenke til kommentar

ok. like greit å starte arbidet med en gang. Kan alle som skal være med på rekka sende meg en mail og plassere seg selv i 1 av 5 grupper; #hw.no , #hw.no-gamer , hardware.no , hardware.no-gamer og andre.

 

Andre kan være folk som har lyst til å sitte i nærheten (sjenert kanskje ;) )

 

Pass på å få med navn og nick så det blir litt lettere å holde orden på hvem som er registrert eller ikke. Seater har enda ikke kommet opp som et valg på billettene så det tar vi etter hvert. Kommer til å kjøre mange doblet-sjekker og omstokkinger før seatingen starter så forhåpentlig blir det ikke så mye å stokke om på når vi først har reservert plassene (det er litt tungrodd å stokke mye om da :( )

 

er spent på hvor mange vi ender opp med. Dersom det er noen som ikke har fått billett så er det vist fortsatt tilgjengelig fra diverse hold i gruppa ;)

 

 

Edit: og dere må jo ha en mail å sende dette til :p [email protected]

Endret av Xell
Lenke til kommentar
b0rN^sL|p kan forvente seg en overraskelse i bank-kontoen om noen dager ;). pluss den saftigste burgern viking skipet kan tilby :D

Hoho, dette blir snadder, ikke glem ekstra dressing! :D

 

Fikk billetter i 3-4 tiden, satt ifra 17:30 elns, så nå blir det TG i år også, påsken er redda! Kanskje mutters er snill og lager påskeegg hvis jeg spør pent? :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...