Jump to content

FpsStu

Medlemmer
 • Content Count

  3175
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 :)

About FpsStu

 • Birthday 12/30/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

6910 profile views
 1. Vi bruker Atea, nøyaktig betegnelse er Lenovo Thinkpad P15 gen 1 20st-0038mx Jeg kom vel frem til at det beste bare er å ha tålmodighet, bestille tiltenkt docking og vente (sikkert ut januar/feb 2022) og bare styre med kabel bonanza i mellomtiden. Blir nok en del hjemmekontor fremover uansett.
 2. Begynte i en ny jobb her om dagen og fikk utlevert et beist av en laptop, Lenovo p15 med i9, 32gb, 4k skjerm, osv. Med denne fulgte det med en ladebrikke på 230(!!)watt. For å sette opp hjemmekontor og plassen på jobb har jeg fått beskjed om å finne ut hva jeg trenger og bestille dette, men jeg sliter virkelig med å finne en docking løsning som kan passe denne maskinen. Ingen, bortsett fra Lenovo leverer docking med 230w og denne er utsolgt fra leverandør vi bruker. Jeg driver derfor å lurer på å kjøpe en annen (universal) docking med vanlige 60w/100w PD og thunderbolt 3/usb 3.0, samtidig som jeg bare kobler separat 230w lader til laptop. Skal dette fungere eller blir det kluss når docking og ladekabel prøver å lade laptop samtidig? Jeg prøvde å koble mot en docking på jobb i dag samtidig som jeg hadde koblet til strøm og slet med at skjermen gikk av og på, var ikke før jeg kom hjem før jeg tenkte på at dette kanskje kunne være pga konflikt med docking og separat lading samtidig. Eller om den bare var inkompatibel med den spesifikke dockingen... I don't know..
 3. Har en terrasse med ubehandlet impregnert treverk som jeg tenkte å få beiset. Flere av terrassebordene svetter noe kvae og jeg har skjønt at det kan være lurt å få på noe kvistlakk først før jeg gjør noe mer. Spørsmålet mitt er om jeg kan olje etter to strøk med kvistlakk, eller er det beis som gjelder etter å kjørt på med kvistlakk? Eller spiller det ingen rolle?
 4. Har både privat og jobb sim på min P30 Pro og har lett forgjeves en stund nå etter en app som kan slå av jobb-sim-kortet til faste tidspunkt, men klarer ikke å finne dette.. Trenger noe som kan automatisk skru jobb-sim på klokken 8:00 og av igjen 16:00 så jeg slipper å gjøre dette manuelt i innstillinger, som gjør at jeg ender opp med å glemme det, så plutselig ringer telefonen min etter at jeg har dratt hjem fra jobb. Det eneste jeg finner er apper som kan gi meg informasjon om sim-kortene, automatisk valg av data/ringing, osv. Tips tas imot med glede.
×
×
 • Create New...