Gå til innhold

Noen standard franchiser med godt utvalg av bolter, skruer og mutrer?


Gavekort

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Har dere noen anbefalinger til butikker som selger bolter, skruer, mutrer o.l? Jeg er i hovedsak ute etter vanlig torx og t-bolter i mindre størrelse (M3-M5).

 

Har vært mye inne på Biltema, men har aldri bemerket meg et særlig godt utvalg av dette.

 

Har du sjekket Clas Ohlson? 

Lenke til kommentar

Søk etter en lokal forhandler. Store kjeder har som oftest veldig magert utvalg på slik og dekker stortsett bare det mest vanlige.

Eventuelt så kan du se på ebay. Er det en del tyske ebay selgere som har godt utvalg innen skruer/muttere/skiver/bolter av god kvalitet. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Prøv en Würth-butikk, ca 50 av dem i Norge (kontakt 4640-1500 for nærmeste). Selve butikkene er til dels små, men det de KAN skaffe på en uke er enormt. Katalogen for “mekanisk/teknisk” er alene på 724 sider, i tillegg har de i hvert fall kataloger for “clips and clamps”, billyspærer, “auto and cargo”(alt et mindre verksted innen “bil, båt og mek” kan ønske seg), verktøy og byggkonstruksjon. Mekanisk/teknisk inneholder ca 100 sider skruer, mutre, skiver, gjengestenger, festeankere, nagler og annet i samme gate og et firesifret antall lagerlinjer i alt. Det er hva man normalt har på norsk lager, Tyskland har mer om dette ikke holder. 

 

Bare et OBS: Würth er ikke stedet hvor man kjøper en tre- eller fempakning skruer. Pakkene deres er typisk et sted mellom 50 og 1000 stk, selv om det også iblant finnes ting i 25/20/10-pakninger. 

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...