Gå til innhold

Hva kan man gjøre om vinteren?


Antsy

Anbefalte innlegg

Hei godtfolk.

Dama er lei av å sitte inne å se på TV, jeg har forsøkt å få ho med ut på ski med varierende hell.

Vi går turer, ser serier, fotograferer litt når været tillater det , trener noen ganger i uka, å en en å annen tur på langrenn ski oppå markene her. Å det er egentlig det hele. Hva gjør dere på om vinteren? Sitter dere inne godt planta i sofaen foran tv-en eller gjør du noe mer kreativt?

 

Håper noen tar seg tid til å svare :)

Ha en god kveld videre :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Søk "stålisvarsel" eller "stålis" på facebook. Der finnes grupper med mennesker som tipser om innsjøer og steder som er egnet for skøyter. Stikk på din lokale Fretex og finn noen gøyale gamle skøyer. Jeg har funnet et par løpsskøyter fra 50-tallet. Nyt en dag på en gigantisk naturlig skøytebane, tenn bål i fjæra og kanskje prøv på isfiske. Er som regel noen ferdig lagde hull hvis det er et populært sted, så slipper man å investere i noe spesielt annet enn krok og agn. En av de fine tingene å gjøre om vinteren.

Endret av Edgelord
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
  • 2 uker senere...

Hva gjør dere på om vinteren?

Du kan fjerte rundt i Europa, for det er lavsesong og flyselskapene nærmest kaster billig-billetter etter deg. Rimelige plasser å bo på kan du også finne, selv i de større byene. Hotellene opererer med tilbud både framme og bak, så det er nok av anledning til å plaske i bassenget helt for seg selv og sitte og preike dritt med dama og nyte en drink eller tyve med paraply i glaset.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...