Gå til innhold

Kina krever løslatelse av Huaweis finansdirektør i Canada


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det som en gang var nålestikk fra Ricin paraplyer, er nå arrestasjoner, forgiftning og parteringsdrap.

Ikke så veldig forandring hittil altså, men jeg tror det vil endre seg.

Selvfølgelig, dersom man ikke ønsker å sende en melding, som Putin ofte vil.

En større andel uønskede individer vil dø en naturlig død som hjerteinfarkt, aggressiv kreft, sprukken aneurisme eller hjerneblødning.

Dette pga negativ mediedekning og børsras.

En liten arrestasjon som dette trenger ikke bare være tilfeldig politisk motivert, de gir jo en anledning til å smitte henne med nano roboter.

Mest sannsynlig er Meng sine dippedutter, fra nettbrett og mobil til øretelefon og dildo, nå infisert av NSA sin siste versjon av StuXNET.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Altså, jeg er ikke så forundra. All moderne teknologi er tilsynelatende pilråtten med bakdører for stormaktene, så de kan valtse inn. Eller er hacka i biter.

 

Men det går fader meg for både USA, Kina og Russland. Alle 3! Vi får se hvordan spion og politikk spillet for landene går videre. Ække så mye å gjøre med egentlig.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

USA gjør sitt beste for å skape en ny fiende.

 

Bare å arrestere applesjefen så fort han lander i et land og sende han til Kina

 

Kina ekspanderer så raskt, så USA er redd for å bli vippet ned som enernasjonen i verden. Det er vel ikke så mange andre gode forklaringer på det hele.

Lenke til kommentar

USA gjør sitt beste for å skape en ny fiende.

 

Bare å arrestere applesjefen så fort han lander i et land og sende han til Kina

 

Bryter man avtaler så må det få konsekvenser. Det har blitt populært å kritisere USA uansett hva de foretar seg. Hvorfor skal de finne seg i å bli ført bak lyset?

Lenke til kommentar

Hvordan har usa blitt ført bak lyset?

 

Meng Wanzhou, Huaweis CFO, har gjennom et skallselskap (Skycom) kunnet utnytte det globale banksystemet for å omgå USAs handelsembargo mot Iran. Siden hun impliserer amerikanske finansinstitusjoner så har hun gjort seg skyldig i svindel, dersom anklagene stemmer.

 

Det er jo klart at det er en politisk brodd i spill her også. I lignende saker tidligere så har USA heller valgt å gi kraftige bøter, i kombinasjon med en nøye overvåkning av bedriftenes fremtidige transaksjoner.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

 

USAs handelsembargo mot Iran.

 

At USA av bestemer seg for å gå imot en avtale som hele verden har jobbet for, er ikke noe verden skulle behøve å følge. inføre sanksjoner, bøtelegge de som og arrestere de som ikke gjør som de har bestemt er bare helt fokastelig. bare penger, olje og religion som drifter dem,

Endret av leifeinar
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...