Jarmo Skrevet 13. april Skrevet 13. april (endret) Duriello skrev (6 minutter siden): Med. 🫣😂 For å si det slik, jeg hadde IKKE servert det til en italiener og kaldt det ekte carbonara. Flere/mange som bruker å ha bare små skinkebiter. Og litt aromatsalt til.. Edit: edit.. Endret 13. april av Jarmo 1 1
Duriello Skrevet 13. april Skrevet 13. april Jarmo skrev (Akkurat nå): Flere/mange som bruker bare små skinkebiter også. Og litt aromatsalt til.. Vurderte litt oppkutta spekeskinke da. 👍 1
Jarmo Skrevet 13. april Skrevet 13. april Duriello skrev (1 minutt siden): Vurderte litt oppkutta spekeskinke da. 👍 Det går også, bare pass på at retten ikke blir til grøt 1 1
Duriello Skrevet 13. april Skrevet 13. april Jarmo skrev (1 minutt siden): Det går også, bare pass på at retten ikke blir til grøt Maten er fortært, det ble ganske bra synes jeg. Nevøene mine likte det ikke da, tror funn av helpepper ødela synsinntrykk. 😂😂 Da ble det brødskive med ost på dem, utakknemmelige troll.👍🫣 1
Jarmo Skrevet 13. april Skrevet 13. april Duriello skrev (1 minutt siden): Maten er fortært, det ble ganske bra synes jeg. Nevøene mine likte det ikke da, tror funn av helpepper ødela synsinntrykk. 😂😂 Da ble det brødskive med ost på dem, utakknemmelige troll.👍🫣 Hehe!. Helt typisk med unger. 1 2
Mannen med ljåen Skrevet 13. april Skrevet 13. april Nå er det rett over midnatt, men det var pizza i går. 2
Karltorbj Skrevet 14. april Skrevet 14. april Duriello skrev (9 minutter siden): Kjøttpudding i brun saus, med poteter og kålstuing. Kaal er en undervurdert groennsak, saa soet og god. En trenger jo ikke, koke den saa lenge som i faarikaalen, naar vi lager stuing. ( 15 min ) Synes den blir god, med gulerotbiter i ogsaa. ☺️ 2 2
Duriello Skrevet 14. april Skrevet 14. april Karltorbj skrev (12 minutter siden): Kaal er en undervurdert groennsak, saa soet og god. En trenger jo ikke, koke den saa lenge som i faarikaalen, naar vi lager stuing. ( 15 min ) Synes den blir god, med gulerotbiter i ogsaa. ☺️ Trenger ikke koke så lenge nei, åsså tjukk hvit saus. 😋😋 3
Karltorbj Skrevet 14. april Skrevet 14. april (endret) Duriello skrev (17 minutter siden): Trenger ikke koke så lenge nei, åsså tjukk hvit saus. 😋😋 Naar jeg var ung, gikk det rykter om, at du ble rusa, av aa bruke muskat. Vi roeykte det, spiste det, og ga alt, med et daarlig resultat. Det virket ikke noe saerlig. Saa etter noen heftige forsoek og overdosering i 14 aars alderen, staar jeg over muskaten. 😄 Endret 14. april av Karltorbj 1 1
Duriello Skrevet 14. april Skrevet 14. april Karltorbj skrev (3 minutter siden): Naar jeg var ung, gikk det rykter om, at du ble rusa, av aa bruke muskat. Vi roeykte det, spiste det, og ga alt, med et daarlig resultat. Det virket ikke noe saerlig. Saa etter et heftig forsoek og overdosering i 14 aars alderen, staar jeg over muskaten. 😄 😂😂 Bruker ikke så mye av det jeg heller, ikke i kålstuingen. Men må ha en liten dæsj når jeg lager f.eks fiskegrateng fra scratch. 1 2
Mannen med ljåen Skrevet 14. april Skrevet 14. april Nå er det rett over midnatt, men det var hamburger i går. 1
Jarmo Skrevet 15. april Skrevet 15. april (endret) Duriello skrev (18 minutter siden): Speilegg med bacon og bønner i tomatsaus. 👍 Knall, livsretten min. Ekte Cowboy mat Kyllinglår, ris og tilbehør med Onkel Bens saus. Endret 15. april av Jarmo 3
Duriello Skrevet 17. april Skrevet 17. april Kjøttpuddingrester stekt i panne sammen med kuttede poteter, 1 500g boks med snurring og 2 speilegg, delt på 2. Er så mett at jeg sliter med å puste.. 2 2
Karltorbj Skrevet 17. april Skrevet 17. april Er paa andre dagen, paa en fire porsjoners ertersuppe, som jeg lagde i gaar. Er invitert til lammelaar i morgen. ☺️ 1 3
Jarmo Skrevet 18. april Skrevet 18. april (endret) Hentemat i dag, dobbel hamburgere @ 100 gram X2. Svineribba (tynnribbe) i morgen, modningstid ca. 4-5 timer og serveres med masse tilbehør. Gleder meg.. Endret 18. april av Jarmo 1 3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå