Gå til innhold

Dagens middag


*NORGE*

Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)
Duriello skrev (6 minutter siden):

Med. 🫣😂

 

For å si det slik, jeg hadde IKKE servert det til en italiener og kaldt det ekte carbonara.

Flere/mange som bruker å ha bare små skinkebiter. Og litt aromatsalt til..

Edit: edit..

 

Endret av Jarmo
  • Liker 1
  • Hjerte 1
Videoannonse
Annonse
Skrevet
Jarmo skrev (Akkurat nå):

Flere/mange som bruker bare små skinkebiter også. Og litt aromatsalt til..

Vurderte litt oppkutta spekeskinke da. 👍

  • Hjerte 1
Skrevet
Duriello skrev (1 minutt siden):

Vurderte litt oppkutta spekeskinke da. 👍

Det går også, bare pass på at retten ikke blir til grøt ;)

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Skrevet
Jarmo skrev (1 minutt siden):

Det går også, bare pass på at retten ikke blir til grøt ;)

Maten er fortært, det ble ganske bra synes jeg. Nevøene mine likte det ikke da, tror funn av helpepper ødela synsinntrykk. 😂😂

Da ble det brødskive med ost på dem, utakknemmelige troll.👍🫣

  • Hjerte 1
Skrevet
Duriello skrev (1 minutt siden):

Maten er fortært, det ble ganske bra synes jeg. Nevøene mine likte det ikke da, tror funn av helpepper ødela synsinntrykk. 😂😂

Da ble det brødskive med ost på dem, utakknemmelige troll.👍🫣

Hehe!. Helt typisk med unger. :)

  • Liker 1
  • Hjerte 2
Skrevet
Duriello skrev (9 minutter siden):

Kjøttpudding i brun saus, med poteter og kålstuing.

Kaal er en undervurdert groennsak, saa soet og god. En trenger jo ikke, koke den saa lenge som i faarikaalen, naar vi lager stuing. ( 15 min ) Synes den blir god, med gulerotbiter i ogsaa. ☺️

  • Liker 2
  • Hjerte 2
Skrevet
Karltorbj skrev (12 minutter siden):

Kaal er en undervurdert groennsak, saa soet og god. En trenger jo ikke, koke den saa lenge som i faarikaalen, naar vi lager stuing. ( 15 min ) Synes den blir god, med gulerotbiter i ogsaa. ☺️

Trenger ikke koke så lenge nei, åsså tjukk hvit saus. 😋😋

  • Hjerte 3
Skrevet (endret)
Duriello skrev (17 minutter siden):

Trenger ikke koke så lenge nei, åsså tjukk hvit saus. 😋😋

Naar jeg var ung, gikk det rykter om, at du ble rusa, av aa bruke muskat.

Vi roeykte det, spiste det, og ga alt, med et daarlig resultat. Det virket ikke noe saerlig.

Saa etter noen heftige forsoek og overdosering i 14 aars alderen, staar jeg over muskaten. 😄

Endret av Karltorbj
  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 1
Skrevet
Karltorbj skrev (3 minutter siden):

Naar jeg var ung, gikk det rykter om, at du ble rusa, av aa bruke muskat.

Vi roeykte det, spiste det, og ga alt, med et daarlig resultat. Det virket ikke noe saerlig.

Saa etter et heftig forsoek og overdosering i 14 aars alderen, staar jeg over muskaten. 😄

😂😂

Bruker ikke så mye av det jeg heller, ikke i kålstuingen. Men må ha en liten dæsj når jeg lager f.eks fiskegrateng fra scratch.

  • Liker 1
  • Hjerte 2
Skrevet (endret)
Duriello skrev (18 minutter siden):

Speilegg med bacon og bønner i tomatsaus. 👍

Knall, livsretten min.  Ekte Cowboy mat :)

Kyllinglår, ris og tilbehør med Onkel Bens saus.

Endret av Jarmo
  • Hjerte 3
Skrevet

Kjøttpuddingrester stekt i panne sammen med kuttede poteter, 1 500g boks med snurring og 2 speilegg, delt på 2.

Er så mett at jeg sliter med å puste..

  • Liker 2
  • Hjerte 2
Skrevet (endret)

Hentemat i dag, dobbel hamburgere @ 100 gram X2. Svineribba (tynnribbe) i morgen, modningstid ca. 4-5 timer og serveres med masse tilbehør. Gleder meg..

Endret av Jarmo
  • Liker 1
  • Hjerte 3

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...