Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Sterke smerter når je er sosial


Anbefalte innlegg

Hei, dette er vel en litt ny problemstilling kanskje, men je får bare si det som det er, hver gang je er rundt folk så får je så sterke smerter innvendig, spesielt i brystet sånn midt på omtrent, det hender iblant at disse smertene itte er så vesentlige når je er rundt folk, men stort sett så er det ganske så smertefullt, kunne vært angst men je føler je har vokst litt i fra det med årene, det er bare så fryktelig ubehagelig å være rundt folk, syns det er litt rart også fordi je er bare helt vanlig selv og je liker veldig godt å være sosial også, setter jo veldig pris på å ha folk rundt meg egentlig, kan det være at folk er for urolige sånn at man fanger det opp selv og får smerter? Prøver å finne ut årsaken selv, men kan det være fordi folk er for urolige inni seg eller noe? Det er så smertefullt, over moderate smerter ihvertfall, får vondt i både brystet og hodet i tillegg, je kunne jo prøve smertestillende da, men det er jo det samme som å si at man må bruke det hele tiden også noe som kanskje itte er så bra, hva tror dere om saken?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Heller at du konsentrerer deg vil jeg gjette. Å legge skyld på andre skjer for lett, så la den ligge inntil videre. Om du da ikke vet om noe konkret. Du forteller jo at å være sosial gir deg en positiv opplevelse. Men det er jo en annen opplevelse enn å sitte å slappe av alene. Derfor så tenkte jeg på muskulatur med bittet. Det skjer jo en viss slitasje på tenner i løpet av livet. Tanngnissing kan jo skje både når man er våken og når man sover.

 

Kjører du bil? Skjer noe liknende da, for det er jo en krevende situasjon å være i. I trafikken som sjåfør.

Endret av G
Lenke til kommentar

Kan være. Men det kan være andre forklaringer. Å tolke smerter kan være en utfordring, og du får deg kanskje en aha-opplevelse mye senere kan tenkes. Leger, tannleger, fysioterapeuter og andre sånne yrkesgrupper ser jo mange forskjellige mennesker, og vil jo ha en betydelig erfaring med å kunne tolke det du vil fortelle dem om dine symptomer.

Endret av G
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...