Gå til innhold

FEATURE: Desse spela gler vi oss til i sommar


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen som veit om det går ann å spille online med Nintendo switch når man bor i forskjellige byer?

 

De fleste online-spill lar deg spille med folk over hele verden. Noen har kanskje regionsbegrensning, men da holder det at dere begge er i Europa. Så forskjellige byer i Norge skulle ikke by på noen problem.

 

Akkurat nå er online gratis, men i høst må man begynne å betale for å spille online.

 

Finnes super Mario bros til switch?

 

Akkurat nå kan du få arkade-versjonen: https://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-Switch-download-software/Arcade-Archives-VS-SUPER-MARIO-BROS--1320846.html.

 

Venter du til i høst er NES-versjonen inkludert i betalt online.

Lenke til kommentar

The Crew 2 var ganske artig å race ilag med venner. Vet ikke om det er ett spill jeg ser for meg å spille mye. Om det var litt billigere så ville det fristet meg litt mer.

 

Jurassic World Evolution ser interessant ut. Venter spent på annmeldelser. Er interessert å se om det er ett spill som er artig å spille mer enn en time av gangen før det blir monotont.

Lenke til kommentar

Betatester Crew 2 om dagen, ikke noe å slenge rumpa i taket etter. For min del.

Selve settingen/plottet/opplegget er kult og får en kul wibe at detta blir morro. Men det ødelegges raskt av laber bilkontroll - nå skal det sies at jeg ikke liker Forza Horizon serien heller - jeg liker Forza Motorsport, raceroom, Assetto osv.

Jeg skjønner at dette er morro arkaderacer. Men det jeg sliter mest med er det at det altfor ofte er vanskelig og se hvor du skal kjøre. Plutselig står du med nesa i en firkanta uknuselig boks eller et tre som du ikke så, mulig fordi det var plassert akkurat der du landa etter et stort hopp. Da går du raskt fra førsteplass til umennesklig langt bak siste plass og restart.. Ikke morro.

Hadde de gjort noe med fargepaletten eller noe for å vise hvor du skal kjøre (bil/båt) så hadde spillet vært mye bedre. Jeg hadde tilogmed kanskje kjøpt det.

Så kommer menyer i menyer og unødvendige animasjoner inn og ut av menyer..

Det ligger bak Horizon 3 på alt, bortsett fra plottet.

Men fly, det var gøy! (har ikke testet sykkel ennå)

Men Vampyr... det satser jeg på blir min greie.. ;-)

Lenke til kommentar

Akkurat nå er online gratis, men i høst må man begynne å betale for å spille online.

 

Men nå bør det nevnes at hvis man abonnerer for et helt år, koster online servicen 20 dollar i året. Det er ikke store utgiften, med andre ord.

 

Anyway, blir noen rolige måneder for meg. Octopath, Mario Tennis og The Crew er selvsagt forhåndsbestilt. Er interessert i Jurassic World, men det må i så fall bli på konsoll, og aner ikke hvordan det overhodet vil være spillbart der, med tanke på alle menyene osv. Spillet ser jo ut til å være bygd rundt tastatur og mus. Men får det bra mottakelse på konsoll blir det nok kjøp. Orker ikke å spille i lengden på PC, og har uansett ikke bra nok PC til et sånt spill.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...