Gå til innhold

Kjøpt ny blekkpatron, printer registrérer ikke


Anbefalte innlegg

Printer/scanner er av type Deskjet 3632. Den er nok ca 3-5 år gammel. Men har aldri hatt noe problem med den før.

 

Ikonet på printeren som melder at patronene er tomme blinker selv om jeg har skiftet til ny. Det gjelder den med svart blekk. Den med farget blekk tror jeg er tom, men den har jeg ikke skiftet til ny. Skulle bare skrive ut noen skjemaer med svart blekk, så hadde håpet å slippe den utgiften. Det skal vel ikke være nødvendig å skifte begge?

 

Har prøvd å ta kontakt ut og inn.

 

Etter å ha googlet, fant jeg ut at man kunne "overskride" printerens "evne" til å lese av patronenes nivåer (dog dette var et annet merke), ved å holde startknappen inne i 10 sekunder. Jeg prøvde, og det kom et lys på printeren, men det var fremdeles ingen endring. Registrérte ikke hva som skjedde med lyset etterpå, det forsvant igjen da jeg tok kontakt ut og inn på nytt.

 

Noen løsninger? Må jeg kjøpe ny fargepatron også?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tok en éngangsklut, lett fuktet med kokt og romtemperért vann, tørket forsiktig både på kotaktpunktene i printeren der dysen skal sitte, og på selve dysen.. Tørket av med ren og tørr éngangsklut, ventet til helt tørr. Ingen forskjell.

Endret av Taurean
Lenke til kommentar

Veldig mange blekkskrivere nekter plent å skrive ut noe som helst så lenge du mangler en farge. Spiller ingen rolle om du mangler farge og bare vil skrive ut s/hv. Noen multifunksjons-blekkskrivere vil ikke engang scanne hvis du mangler blekk.

Ok, mistenker at dette er problemet. Får vel bite i det sure eplet og kjøpe fargepatron også da ^^ sleipe sniker som dem er.

Endret av Taurean
Lenke til kommentar

Regner med du har sjekket at det er riktige patroner? Finnes i dag så mange "like" patroner at bare ett tall eller en bokstav i koden er feil, så vil ikke patronen funke. Klarte å gjøre den blemma for ikke lenge siden.

 

Sjekk og dobbeltsjekk at koden/bildet på patronen samsvarer med den på printeren. I verste fall virker dette som en hardware feil. Hvis det 5. året ikke er ferdig, kan du kanskje reklamere på den?

Lenke til kommentar

Veldig mange blekkskrivere nekter plent å skrive ut noe som helst så lenge du mangler en farge. Spiller ingen rolle om du mangler farge og bare vil skrive ut s/hv. Noen multifunksjons-blekkskrivere vil ikke engang scanne hvis du mangler blekk.

Korrekt.

 

Min HP officejet nekter å skrive ut hvis det mangler en patron, det er nok tilfellet her også.

Lenke til kommentar

Ja, det ble mye kødd før jeg fikk det til å funke.

 

Kjøpte ny fargepatron, virket fremdeles ikke.

 

Ringte til Elkjøp kundebehandling, måtte vente i 20 min før svar, som sikkert koster en formue. De satte meg over til HP's kundesenter, hvor hun sa at det mest sannsynlig var en defekt sensor. Hun sa at garantien på den hadde gått ut. Ringte så Elkjøp igjen, de sa at de var usikre på om garantien gjaldt, men at de ville ta en titt på den, men at det kunne komme "omkostninger".

 

Tok sjansen, og tok den med til Elkjøp der jeg hadde kjøpt den. De sa at garantien gikk ut om 1 måned, så jeg var rett innenfor garantidatoen (2 år på printere).

 

1 døgn etterpå (fornøyd der), dro for å hente, og han sa han hadde byttet begge patronene, og det da virket. Jeg fikk kjøpe de nye patronene til "redusert pris", 400 kroner ned fra ca 480. Patronene koster ca 360 kr til sammen på Clas Ohlson, hvor jeg kjøpte de første patronene.

 

Så dro jeg til Clas Ohlson og tok det med kundeservice der. Han trodde ikke sine egne ører og så på meg som om jeg var en bankraner. Jeg hadde jo med printeren og hele sulamitten, ledninger og alt, så vi plugget det inn, og det var som det var. Patronene fra Clas Ohlson virket ikke, printeren registrérte de ikke, de fra Elkjøp (nøyaktig like, faktisk), ble registrért.

 

Han fra Elkjøp sa at det ikke virket som om det var blekk i dem da han ristet på dem. Jeg prøvde dette hos CO, og jeg ble usikker. Det både virket som det var noe inni der, og samtidig virket de lette ^^ Merkelige greier.

 

Jeg sjekket også datoene på de første, de var langt innenfor. Det virket som at begge patronene jeg kjøpte fra CO var defekte.

 

Det endte med at jeg fikk gavekort tilsvarende sum til svart og fargepatron hos CO, hos en svært mistenksom og perpleks ansatt ^^ Men case closed!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...