Jump to content

Cipher Panda

Medlemmer
 • Content Count

  1315
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Cipher Panda

 1. Jeg hadde nok satset på en av de, med hensyn til alle bruksområder.
 2. Posten videresender til mottaker, utover det korrigerer de adressen til riktig mottaker utifra min erfaring.
 3. @Zork- En gjenganger er å bytte ut PSU, har du forsøkt det som en lavterskelløsning?
 4. Nevermind, kom forbi denne: "PayPal will defend you in a chargeback, if you don’t have many chargebacks and have good history with PayPal. Although PayPal will try to defend you, ultimately the credit card company has the final say because the method of payment was a credit card." (selv om det var med debit) Bare å prøve gjennom banken med vedlagt dialog fra selger.
 5. Denne var kinkig, jeg oppfordrer heller ikke til chargeback selv om det kan være mulig. En ide er å kontakte Forbrukerrådet hvordan du skal gå frem. Forresten så står det en grå/svart tape med "Tollvesenet" dersom de har tatt den inn til inspeksjon.
 6. Redundante deler (disk i dette tilfellet) er som oftest lurt for feilsøking. Uansett, i mellomtid kan du forsøke å ta ut en og en minnebrikke i et forsøk på boot.
 7. Nei, heller ser jeg ikke grunn til å kjøpe fra de mtp pris. Det er hundre andre virksomheter som også selger OEM nøkler.
 8. Generelt sett, trenger du ikke kabel med oksygenfritt kobber (snake oil) for å få bilde. ? Med det sagt, utgjør (større) lengder en forskjell. Diverse kilder sier følgende: Tror likevel at Supra du linker til ikke vil ha problemer, men det blir litt eksperimentering.
 9. ... Hvorfor begynte vi å innblande barnevernet? ?
 10. Det er vesentlige forskjeller mellom Chromebook- og Windows. Jeg vil si at Vivobook er for deg, hvis hastighet og OK batteritid er innenfor. Velger du Chromebook for batteritiden, bør du sette deg inn i begrensningene; da kan et butikkbesøk være aktuelt.
 11. Som sagt, mer minne og CPU kraft for lavere pris. Batteritiden kontra en Chromebook er et ullent spørsmål, men det burde ikke være så avgjørende (8t er ganske standard og brukbart). Med Windows har du likevel mye mer valgfrihet når det gjelder programmer. https://www.maxgaming.no/no/rengjoring-mus/tryckluft-pa-burk-400ml o.l. fra Biltema/Clas duger. Slå av maskinen og rens i vei.
 12. https://cpu.userbenchmark.com/Compare/AMD-Ryzen-5-3500U-vs-AMD-A4-9120-APU-2016-MSR/m760067vsm308751 + mer minne.
 13. https://www.dell.com/learn/no/no/nocorp1/terms-conditions/art-consumer-no
 14. Ingen her forsøker å være kverulant. Det er bare mere hensiktsmessig å gi en anbefaling utifra ditt bruksområde, alt har sine fordeler og ulemper / egnethet. Snikpellik svarte ganske godt på spørsmålet faktisk, ellers kan de inndeles slik: Twitter - Oppdatering på interesser / nyheter og korte meldinger Instagram - Bildedeling, mer eller mindre. Facebook - Chat, kort og greit. Summa summarum: Twitter er for deg.
 15. En kombinasjon av oppskalering og FHD gjør det sannsynlig ja. Det er bare å vente på 3xxx hvis du ønsker native 4k, men pris er usikkert.
 16. Vitusapotek. Kan jeg spørre deg hvorfor du trenger dyre sterile (individuelt pakkede) hansker? Ser ikke helt hensikten hvis du er privatperson.
 17. Ring politiet for veiledning. Utover det tenker jeg prosessen blir slik: Fremlegge kravet > purring > inkasso og så namsmannen (begjæring om utlegg).
 18. Er det snakk om en skjerm med sprekker og riper? Da kommer det an på goodwill til selger. Hvis telefonen er hel uten ytre skader og ikke fungerer, kan du benytte reklamasjon for å utbedre defekten.
 19. Noen haker selvsagt, bruker du allerede USB dongle/drivere kan funksjoner forsvinne. Dette gjelder for "alle" 7.1 gaming headsets som medfølger USB.
 20. Hypotetisk er det godt mulig å få et pålegg om å tildekke seg. Utover det kan du bli bortvist fra mange steder. (§305 kan benyttes med barn tilstede.)
 21. Strafferammen går over til en skjerpende retning når dovendyret kommer fram. ?
×
×
 • Create New...