Gå til innhold

TEST: Acer Chromebook CB3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette produktet er en garantert flopp. Selvom produktet ser ut som en PC vil jeg si at det er mer riktig å sammenligne mot et nettbrett, særlig med tanke på de begrensningene ChromeOS har.

 

Til denne prisen burde man heller kjøpe en iPad/Android nettbrett med tastatur, så har man plutselig et 100 ganger bedre produkt. 

Lenke til kommentar

Vi har rett og slett falt litt for Acer Chromebook CB3 og Chrome OS, og opplever at det enkle atter viser seg å være ganske så bra.

 

Vi prisen – fordi vi mener at du kan få maskiner med lignende solide utførelse og langt bedre ytelse til en pris som ikke er så fryktelig mye høyere.

 

Men om du er av den budsjettbevisste typen som er opptatt av både solid utforming, elegant design, godt tastatur og god pekeplate, tror vi at du vil bli fornøyd med denne maskinen.

Hva menes her...?
Lenke til kommentar

Svært mye negative kommentarer her, har dere alle prøvd en Chromebook? Jeg har en og den er genial til sitt bruk, har også windows laptop samt stasjonær windows. Der Chromebook skinner er på reiser eller surfing i sofaen. Veldig god batteritid, ingen vifter så den er lydløs og blir ikke varm. Kan faktisk gjøre ganske mye med den. Windows maskiner duger bedre til spilling og bilde/video redigering. Men gjør jeg ikke det sitter jeg like godt med Chromebooken min.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...