Jump to content

Jack Flores

Medlemmer
 • Content Count

  217
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

152 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hele arbeidet med dette produktet fra Sams er Jæ* dårlig utført. Det er bare resultatet av et dårlig stress produkt . Som igjen går bekostning av hvor lite seriøs de er (blitt)? Men de har vel råd til å sløse med penger og image.
 2. Skulle ønsket at Tek.no hadde latt vær å poste denne artikkelen i en uke, så jeg hadde fått mine to fra komplett.no. Må ha sånn, pga idiotisk bompengeplassering der vi bor. Nå blir alt bare enda mer møkk. For da kkunne du unnskyldt deg med at du ikke viste?
 3. Dere bruker prisjakt men spør prisguiden? Jeg syns også prisguiden er bedre og bruker kun de.
 4. LG G7 : "Denne er dessuten ekstra kraftig utstyrt, og driver selv tyngre lydutstyr. Om du er opptatt av god lyd, er LG G7 ThinQ altså et svært godt alternativ." Eid en selv og NEI . Lyden var ikke like bra som på HTC hvis man skal sammenligne lyd med noen som faktisk leverer skikkelig lyd. Den spilte så lavt hva jeg var vant med at jeg trodde det var noe feil med den. Sendte den på service men de sa det ikke var noen feil.Alt de gjorde var å legge android på nytt . Å ta Tek sine meninger på hva som er bra er egentlig 50/50 spill. Ellers er G7 en veldig fin og rask telefon med en herlig skjerm. Har stortsett brukt HTC da det er de som leverer BRA LYD og DRIVER TUNGE headsets. Forøvrig ZTE AXOn 7 leverer også bedre lyd en G7. Klart at telefoner daler i pris en stund etter lansering. Så lite å skrive om?
 5. synd at skjermen er altfor liten. så ingen vits å bytte min 2012mod. Så godt at mobilen min er så mye bedre og ikke trenger en dedikert musikkspiller.
 6. de ser nok nå at de må utvikle selv for å kunne stå sterkere i fremtiden. noe google kankje bør være bekymret for?
 7. fikk også en i søppelkassen for ikke så lenge siden. Måtte smile siden jeg har brukt tape i over 10år nå det mest plagsome i 1år ca er den jælva apple greia. konotoen din ditt og datt. Har ikke noe konto der på 4-5år . funker ikke på meg,ikke redd for å tape penger der. Skulle gjerne ha blokkert alt med ordet apple slik at jeg ikke får noe mail om det.
×
×
 • Create New...