Gå til innhold

– OneDrive spiser diskplassen min


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

OneDrev fjern det skitet har 3 maskiner å fått et bedre liv, et misfoster fra Microsoft.

Jeg synes jeg har et ganske godt liv med bare en maskin.

................

Helt enig med deg i dette, man kan si det er et luksus problem noen bruker computer 1 eller 2 gange i uka, lidt feil Sorry man må se jo Nyheter

fra NRK hver dag om man bor uten for landegrensen men det er alt, har en ungdom  i huset her kan knapt skrive sitt eget navn men spill 24/7

det kan han å jo Fesbook er jo inkludert  da så derfor nekter jeg han å bruke mine maskiner.

 

Kona har sitt eget skrivebord, sin egen data også, koser seg der i blant med den hun er sportsgal, elsker Skype syntes hun er flink jeg.

 

Min hobby er nok data det også, har masse glede av den stor skjerm flott maskin, uhyre Rask, er jo bare Amatør jeg men tros det så har jeg på

data lært av kyndig ungdom og ikke minst av Suppotere, på forum og ved og bruke data ja jeg lære av andres feiler også, bare her på Diskusjon lære jeg masse, jeg er helt helt selvlært ser du.

 

Så har jeg en liten Ragger en Deel nesten unnskyld jeg er til?  Her jeg er, er det sommer hele året sitter på Terrassen høre musikk å så er jeg ute å

reise til tider,  har Win 10 på alt virker nesten Problem fritt er gammal ser du over 80 da må man kose seg lidt vet du, sagflisen i skallen må ikke mugne..

 

Men du har het rett 1 maskin holder i massevis håper du har fått svaret nå.

Så til saken beklager dette var et sidesprang.

..................

 

Jeg skrev OneDrev fjern det skitet, å få et bedre liv, et misfoster fra Microsoft. Mulig jeg gjør en feil selv ok har ikke svaret på det men har klart å fjerne noe som plaga som meg på dataen, microsoft kontoen jeg har den også nå joda men den oppføre seg normalt nå.

 

4 til 5 gange et evinnelig mas hele tiden ble lei, hvem er du? er du hjemme? er dette deg? passWord er feil nytt passWord, du kan ikke bruke det du har brukt før, fant ingen løsning på dette? Kontoen er Tom nu Deaktivert, låsing ved oppstart er borte, fliser er fjernet er ikke flislegger, flere app er slettet, nye er lagt til som jeg trenger,

 

Edge får jeg ikke fjernet ok, trenger den ikke et ubrukelig  verktøy bare 6 % bruker den.

 

Jeg skrev der er mye annet i stedet for OneDrev, jeg bruker Skyen en løsning jeg trives med mulig det er grunn for at maskinen er så Rask.

Vet ikke gjetning kanskje, jeg trives med Win10 det blir Bra kom igjen om et år og betaversjonen har tilpasset seg da blir det helt topp.

 

I dag handler det meste om Oppdatering feilet? Er det Brukeren nei ikke bestandig, har ikke hatt det problemet jeg, men Microsoft får holde på med versjonen sin, kunne ønske at dem lyttet lidt til Brukeren i bland men glem det.

 

Ha en fin dag alle sammen, nå skal jeg ut et nydelig vær i dag også 27 gr å snøen kan du se langt etter.

 

skipperskrekk

 

 
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg starte nå å oppleve at Onedrive begynte å spise plass her også, men ikke den log filen som artikkelen nevner. I Onedrive mappa, logs og personal så var det ekstremt mye filer. One drive avinstallert, slettet alle filer (bortsett fra ett par som ikke ville slettes) og frigjorde ca 50GB med plass! C driven min var plutselig på 0 ledig, så fikk ei heller lov å avvinstallere onedrive, fant noen "gamle" filer som var fra 14/10 (sikkert da det startet) og så markerte en 1GB av dem og slettet de, så fikk jeg avvinstallert.

 

Tviler på at Onedrive kommer inn her igjen! Jotta og Dropbox holder i massevis!

 

PS har heller ikke særnorske tegn i brukernavnet mitt, ei ingen brukere her på PC som har det heller.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...