Gå til innhold

Livstid i fengsel for Jensen


VRK18

  

71 stemmer

  1. 1. Er straffen for streng?

    • Ja
      32
    • Nei
      39


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Korrupsjon: Bør ikke få jobbe i politiet igjen.
Brutt tilliten mellom politiet og folket: Bør ikke få jobbe i politiet igjen
Bidro til smugling av hasj: Meh

...ville han gjort det samme om det var tyngre stoffer, eller var han bare "med" fordi det var hasj..?
Om han mener at hasj er greit, så synes jeg ikke korrupsjonen eller tillitsbruddet er så stort som om han gjorde alt for penger, men er motstander av hasj.

Min endelige mening baserer seg på hvor mafia-lignende Cappelen sin virksomhet var;
Om Jensen bidro til vold gjennom å ikke "ta" Cappelen tidligere.

Om Cappelen sin virksomhet ikke skadet noen: Meh. Ville ikke brydd meg om Jensen fikk 5 år pluss bøter og avskjedigelse.
 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Gjest member-455415

Det skal ikke lønne seg å være et korrupt politisvin. Hvis du vet hvor korrupt politiet og rettssystemet er i andre land, til og med ikke lenger unna enn i Øst-Europa så vet du hvor utrolig motbydelig hvordan samfunnet ender opp med å bli med mange korrupte politifolk.

 

Han har spilt et sykt dobbeltspill med Oslo-politiet i mange år og har solgt dritten som også blir kalt norsk hasj. Noe det til og med har gått rykter om at har blitt blandet ut med bildekk. Det hadde ikke forundret meg egentlig, for det meste av norsk hasj er tørr dritt. Det er ingenting i forhold A-grade hasj du får i A-dam. Men det gjør det ikke noe bedre for det er sånn møkkhasj folk ender opp med å pensle med heroin til slutt for at den skal bli bedre og for å rekruttere heroin brukere.

 

Jeg har vært avhengig av hasj i flere år sjøl så jeg vet hva jeg snakker om, og jeg har ingen sympati for Jensen. Fordi i motsetning til det legalisering folka babler om så er det også en stor bakside av medaljen. Man kan bli skikkelig avhengig av hasj også og det kan begynne å dominere livet ditt akkurat som heroinmisbruk. Så man bare fokuserer livet sitt rundt hasj og det å skaffe mer hasj og røyke mer hasj. Så man kan også synke ned på et ganske lavt nivå, sånn som meg som var sammen med folk bare for å snylte på hasjen deres. Hasj er IKKE marihuana, og legaliseringsfolka er som DNB-finansrådgivere som prøver å selge folk aksjefond, men gir feil inntrykk av risiko.

 

Uansett skaper høy grad av korrupsjon hos politiet ekstremt urettferdige og grunnlovsstridige samfunn i Norges tilfelle hvor det skal være likhet for loven. Urettferdige samfunn skaper sinne og splid og det kjennes da ekstra støgt for de som må sitte inne fordi de ikke har råd til å kjøpe seg ut av arrestasjoner eller ut av fengsel. I Brasil så raner politiet folk. Det sier mye, og det landet er helt bak mål på alle mulige måter uansett bortsett fra i sambafotball.

Endret av member-455415
Lenke til kommentar
  • 10 måneder senere...

Hva skjer med strafferabatten Cappelen fikk dersom Jensen blir frikjent?

 

Var påtalemyndighetens begrunnelse for å innrømme Cappelen strafferabatt at han "blåste" Jensen, eller fikk han det først og fremst fordi han tilstod egne ugjerninger? (dvs. at Jensen bare ble et "bi-produkt" av å legge alle kortene på bordet)

 

Hvis det er det siste, skal det jo ikke ha betydning, hvorvidt Jensen blir frikjent eller ei. (noe som vel forøvrig nesten er utenkelig?) (i beste fall vil Jensen kanskje oppnå en reduksjon av forrige straffeutmåling tipper jeg)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324

På samme måte som med LSD. Noen tåler det, mens andre tippet det over for.

 

Man kan ikke bare skylde på "svak" personlighet eller "karakter" hos de som rammes. Stoffet er medvirkende.

Er det Haribo eller Candyking som har gitt med noen ekstra kilo ?

 

-Nei , det er meg selv

 

Er det Paypal sin skyld at jeg bruker litt for mye penger ?

 

-Igjen , nei

 

Jeg tror ikke det er noe verre å røyke en joint en gang i uka enn å drikke en gang i uka , alt med måte....det er ikke bryggeriene sin feil at noen er vel hard på flaska

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324

Flere av nokas gutta er på vei inn igjen, til enda lengre forvaring ;^)

Hvis det er noen som IKKE skulle vært på frifot i det hele tatt så er det han ene som drepte han 2-åringen Bulger , i UK 1993......vedkommende er visst en ubotelig pedo :

 

2017 imprisonment of Venables

On 23 November 2017, it was reported that Venables had again been recalled to prison for possession of child abuse imagery. The Ministry of Justice declined to comment on the reports.[120] On 5 January 2018, Venables was charged with unspecified offences relating to indecent images of children.[121]

On 7 February 2018, Venables pleaded guilty to possession of indecent images of children for a second time. He pleaded guilty via video link to three charges of making indecent images of children and one of possessing a paedophile manual. He admitted being in possession of 392 category A, 148 category B, and 630 category C child pornography images, and was sentenced to three years and four months in prison. The parole board will decide whether to release him at the end of his sentence.[1

Endret av Slettet+9817324
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...