Gå til innhold

Svar ærlig


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

For barn og unge kan det være en viktig plattform for læring og samarbeid med andre, logisk sans og problemløsning. For enkelte kan det være så altoppslukende at det går ut over sosiale relasjoner og hverdagslivet - så det må skje med måte. For voksne kan det være et kjekt lite friminutt mellom alt av forpliktelser, familieliv og tjas & mas i hverdagen. Det er også en viktig plattform der folk som føler seg annerledes og gjerne litt misforstått har mulighet til å få seg online-venner og en tilhørighet til et miljø som kan bety mye for en person. 

Hva skammer du deg mest over?

Lenke til kommentar

Har ikke så mye skam i meg, men har gjort noen ting tidligere i livet, bla.a på fest som av og til dukker opp i minnet. Til tider skjemmes jeg over min samboer, hvor vi er totalt ulike på en del ting. Så liker jeg ikke helt min egen kropp, men det blir bedre med årene.

Hva er du mest stolt over?

Lenke til kommentar

At jeg liker å gå utenfor komfortsonen. Enten det er hundrevis av kilometer til fots med sekk og telt på rygg. Eller spontan rundreiser  på egenhånd med ekstremt lite penger til land de færreste har hørt om. Der jeg forsøker å leve et liv beriket med opplevelser til en lavest mulig kostnad. Jeg bor ofte hos lokale, bruker beina istedenfor å ta taxi/buss - og spiser mat på en benk i parken. Jeg kan fint klare meg på 50-60 kroner dagen når jeg er utenfor Norges grenser. Jeg er også stolt over mine holdninger, moral og verdier til livet. 😃

Hvis du kunne forandret EN ting med Norge. Hva ville det vært?

Lenke til kommentar

Ghostet/blokkert en rekke damer etter å ha gått på en date med dem, uten å oppgi grunn. Gjort det slutt med to kjærester. Sagt opp noen jobber jeg hadde. Flyttet til utlandet. En gang stakk jeg fra en kompis på en fjelltopp langt i nord uten å gi beskjed, etter at jeg fikk et panikkangstanfall og var helt på bærtur mentalt (bokstavelig talt) - aldri snakket med ham etter den hendelsen. Brøt kontakt med familien i noen år, fordi de lagde et helvete for meg. Sikkert mye annet også.

Når og hvor hadde du sist sex?

 

Lenke til kommentar

Det som har med høyder å gjøre. Jeg har gått på mange toppturer, men da har jeg valget med å ikke se ned (stirrer bare i fjellveggen eller ned i bakken). Strikkhopp, fallskjermhopp, klatring i stige, skifte tak, takrenner, male i høyde.... høyder = nei takk. 

Fortell historien om sokkene du har på nå. Hvor har du fått dem fra? Hvor lenge har du bruk dem? Hvordan vasker du dem? Hva er historien, hvordan ser dem ut..... Ekstra plusspoeng for bilde. 

Lenke til kommentar

Noe bilde blir det ikke, da jeg aldri er her inne via mobilen. Sokkene jeg har på meg nå er helt sorte. De har vel sikkert vært i skuffen i et par år, da det er lite hull på en av dem. Vasker de i vaskemaskin på 60 grader i lag med annet tøy (ikke hvitt). Regner med jeg kjøpte dem på en lokal dagligvarebutikk av noe slag.

Hva er kontonummeret ditt? For de som nå eventuelt blir sur, ikke skjønner spøken og ikke lenger vil være med på leken, så kan de heller få lov til å svare på hvor mange dører det er i huset/leiligheten sin.

Lenke til kommentar

Betale ned mest mulig gjeld. Forhåpentligvis er jeg fri for gjeld mot slutten av året. Ser ut som jeg flytter til med landlige strøk mot våren/sommeren. Der har jeg en liten jordflekk jeg kan plante litt urter og grønnsaker på. Eller blir det mange teltturer og en og annen tur til utlandet for å besøke gamle venner. 

Hva er det kjedeligste du vet?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...