Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

E-Sigaretter: Spørsmål, anbefalinger og diskusjon


Lakus

Anbefalte innlegg

Det er gøy å prøve nye produkter når det leverer bedre enn forventet.

Har nok fått meg en ny favoritt blant ferdigtankene - Kanger Aerotank Turbo. Mitt sweetspot ligger på rundt 30w, og er det noen som vurderer denne tanken sjekk ut denne https://www.youtube.com/watch?v=7aHUdUctses først, så du ikke kjøper en tank du ikke kan bruke.

Bedre smak enn Nautilus med BVC coils? Har sett en del reviews der de kommer fram til at en får større skyer med den tanken, men at den ikke slår Nauti BVC på smak.

 

Blir fordampere utslitt? Tenker da på f.eks Aspire Nautilus mini.

Eller er de relativt evigvarende, såfremt man bytter coil i ny og ne?

Pakninger og gjenger blir vel slitt ut til slutt, men vil tro det tar lang tid. Svakeste punktet jeg har funnet på nautilusen er gummien rundt "connectoren" under. Men disse kan en kanskje få tak i nye av når de skulle være utslitt.
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

@Rekk: Gjorde en test over et par dager mot Aspire Nautilus Bvc, Joytech Delta, Kanger Aerotank Mega (med og uten Nature vape coil) og en Kayfun med 1,5ohm coil, med en favoritt juice. Mods som er brukt er Vaporshark rdna, Smok Bec Pro og Cloupor T5 (sistnevnte passer best til Turbo tanken grunnet bredden på denne tanken)

 

Juicen jeg testet smakte best på Turbo tanken. Det er godt mulig juicen som ble brukt ikke passer Kayfun så godt, fordi sist jeg testet var den best.(Jeg hadde ikke turbo tanken da) Testen den gang ble også gjort med en annen juice type. Det eneste negative er at både smak og nikotin fremheves så mye at jeg ikke kan utnytte tankens fulle potensiale. Kan ikke dra over 30w og sette luftingen på mer enn trinn en før halsrøsken nesten kveler meg med 18mg. Ble faktisk svimmel etter et par gode trekk på kvelden i går.

Gleder meg til 8mg kommer i hus. :) Mitt mål er å kutte ut nikotinen helt, og fortsetter utstyret som kommer på markedet å bare bli bedre slik som nå er jeg på god vei.

Lenke til kommentar

Hvis målet ditt er å gå ned i nik styrke så er kayfun skikkelig bra til det. Hvis jeg har 18 mg på tanken så må jeg ta korte, få drag, ellers føles det som om jeg skal til å deise i bakken :p Tror det er noe med ''the chimney'' inni den, som gjør at du suger til deg ALT i en veldig konsentrert stråle.. Kjempedigg er den uansett :) ELSKER mango fra bargainvapor på kayfunen, det eneste som mangler er litt mer damp, men smaken er fantastisk. Pleier å kjøre 12 mg på 1,1-1,2 ohm, på ca 3,1-3,2 volt.

Lenke til kommentar

Tenkte jeg skulle kaste inn et lite innlegg fra mine erfaringer og hva jeg finner fungerer best og er mest økonomisk. Har brukt el-cigaretter i 2 år nå, men kan ikke si det fungerte helt fra starten.

 

Begynte med cigalikes, altså de små el-cigarettene som varer i drøyt 2 timer før du må bytte batteri. De har heller ikke mye kraft, så jeg fant fort ut at dette ikke var noe for meg ettersom jeg var avhengig av røyk. Kan anbefale disse til helt nye personer som er ute etter å vite hvordan el cigaretter fungerer, eller hvis du er en poser.

 

Gikk rett over til en Vamo som jeg kjøpte på fasttech. Klonene som blir laget på den siden er enten dritt, eller super bra, så jeg anbefaler å lese ratings fra brukere der. Det gode er at prisene på fasttech er det laveste du finner på internett, så jeg vil kraftig anbefale å kjøpe selve modden derfra og istedet kjøpe batterier, lader og evt. tank/RDA/RBA et annet sted eller finne de med absolutt beste ratings. Når vi er inne på det så kan det ta opp til 2-3 uker å få produktet ditt derfra, men det billige markedet gjør opp for den lange shippingen. Vamoen jeg kjøpte derifra var perfekt ettersom jeg kunne justere opp og ned v/w ettersom jeg følte for det. Jeg vil anbefale på det sterkeste å skaffe en nautilus pro tank ettersom disse er de beste clearomizerne jeg har funnet på markedet. Tanken er vel på 5ml, altså når du først har fylt opp varer den i 3 dager med ekstensiv røyking. Denne tanken har relativt lite av det folk kaller gurgling, lekking og brent smak. Likevel så fant jeg ut at det ble dyrt ettersom jeg stadig vekk måtte kjøpe "coilheads" eller brennere. Disse koster 25 kroner per coil head og varer i drøyt en uke. Brukte Vamoen i et og et halvt år, fungerte veldig bra.

 

På starten av året kjøpte jeg en klone av en hana mod, ikke fra fasttech for der er de bare forferdelige etter mitt inntrykk. Dette må være noe av det mest økonomiske med best funksjon jeg noensinne har kommet over. Jeg kan kjøre modden på 30 watt i en hel dag og samtidig lade den via mini usb mens jeg bruker den. Kostet meg 500 spenn, men det var verdt det. Kjøpte en RDA (rebuildable dripping atomizer) til den så nå bygger jeg mine egne coils. Dette innebærer at istedet for å kjøpte ferdig coils for 25 kroner så kjøper du i stedet en lang kanthal tråd for 20 kroner og organisk bomull for 20 kroner og du har deretter coils for et helt år for 40 spenn. Nå kjøper jeg bare e-juice og lader e ciggen via usb. Hver uke så vasker jeg modden, bytter bomull og enten renser coilen eller bytter den ut. Og hvis du vil være enda mer økonomisk så kan du kjøpe en halvliter VG og PG hver for seg for sikkert rundt 200, så har juice for livet der og. Bare å kjøpe smak og nikotin til blandingen.

 

Vet dette sikkert var lite forståelig med mine forferdelige forklaringer, men følte for å dele det :)

Lenke til kommentar

 

Originale Squape R har ihvertfall høstet topp kritikk.

 

Lurer litt på om det å bruke clones er bra, vet nå aldri hva det er laget av og hva man eventuelt kan få i seg.

 

Jeg foretrekker originalt, men det er mest på grunn av prinsipp.

 

Kan forøvrig anbefale Rose V2. Det er den beste tanken jeg har prøvd når det kommer til smak. Kan bestilles rett fra produsent.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Idag kom magenetoen (v2) i posten. Fryktelig å ha den liggende i en ekse fordi man mangler tank med 510 gjenger.

"Koser" meg med en protank 3 mini på et ego batteri enn så lenge. Fylte opp med irish cream, noe som fungerte glimrende med en kopp kaffi, men aleine blei det fryktelig kvalmande. Jakten på en god væske til ettermiddagskaffien fortsetter. Noken som har forslag?

 

Etter mye testing fant jeg endelig et oppsett jeg er meget fornøyd med, kangertech turbo tanken har gått meg hus forbi før noen her i en tråd gjorde meg oppmerksom på den. Wow sier jeg :)

Bestilte tanken via nosmoke.no og hadde den på døren dagen etter :)

 

 

Hva damper du denne på (w/v) ? og hvilke coils bruker du?

Endret av dePt
Lenke til kommentar

Idag kom magenetoen (v2) i posten. Fryktelig å ha den liggende i en ekse fordi man mangler tank med 510 gjenger.

"Koser" meg med en protank 3 mini på et ego batteri enn så lenge. Fylte opp med irish cream, noe som fungerte glimrende med en kopp kaffi, men aleine blei det fryktelig kvalmande. Jakten på en god væske til ettermiddagskaffien fortsetter. Noken som har forslag?

 

Etter mye testing fant jeg endelig et oppsett jeg er meget fornøyd med, kangertech turbo tanken har gått meg hus forbi før noen her i en tråd gjorde meg oppmerksom på den. Wow sier jeg :)

Bestilte tanken via nosmoke.no og hadde den på døren dagen etter :)

 

 

Hva damper du denne på (w/v) ? og hvilke coils bruker du?

 

Jeg bruker nå det som fulgte med default, altså 2 x 1,8 coils, jeg kjører den på mellom 20 - 25 watt som gir ca 4,6 - 4,7 v. Oppdager en hel mengde med smaker i mine juice som jeg tidligere ikke har smakt :)

Lenke til kommentar

Spørst om jeg må invistere i en boxmod selv med tiden. Ser for meg at den ikke vil yte tilfredsstillende på en mech.

Det har skjedd veldig mye når det gjelder regulerte modder det siste året. Ytelsen har gått opp, og ikke minst får man regulerte modder med flatt signal til overkommelige priser. Samtidig er det lettere å få tak i mer high end modder uten å måtte stå på venteliste.

Endret av RRhoads
Lenke til kommentar

Har nå bestilt en ny flaske med Mount Baker Vapor Blood Orange. Denne gangen prøvde jeg 30% PG/70% VG (pluss etpar flavor shots).

Jeg syns den stikker mer i halsen enn forrige gang, da jeg bestilte 50-50 VG/PG.

Er det flavor shots eller økt mengde VG som gir den stikkende følelsen i halsen?

 

Den smaker forøvrig himmelsk god appelsin, skikkelig frisk og god

Lenke til kommentar

@Newmann: Dette er en god forklaring på PG og VG:

 

What's the difference between PG eliquid, VG e-liquid, PG/VG Mix?

 

Vegetable Glycerin (VG) e-liquid is a thick, a little sweet liquid. VG e-liquid produces luscious clouds of vapor. VG e-liquid also imparts a sweeter taste to your liquid.

Propylene Glycol (PG) e-liquid is a much thinner liquid. PG e-liquid produces more of a “throat hit” than VG e-liquid does, which simulates the feel of smoking better. PG e-liquid also has a higher rate of sensitivity for some people, meaning that some people just can’t use PG in their vape.

PG e-liquid tends to give you a better throat hit and a lot more flavor. VG e-liquid on the other hand, allows your atomizer to produce a lot more vapor. Now, VG e-liquid is a thicker and more sticky fluid, and although most people do not show signs of allergy with VG, there are minority groups who complain about having phlegm buildup in their throats. The more VG e-liquid you use, the less of a throat hit you’re going to get – that’s the general idea.

60%/40% mix of VG and PG in your e-liquid can produce great vapor and more flavor. If you like, you can tend to use mix of both PG and VG in particular ratios, such as 70%VG/30%PG. This is the optimum ratio for most each uses as it provides a nice throw hit, good flavor as well as tons of vapor production.

 

Slik jeg ser det kan det være to ting. Det kan være flavour shot som gjør det, eller så bruker du bedre utstyr på samme type juice. Bedre mod og tank fremhever både nikotin og smak. Eks. er 18mg for sterkt for meg nå etter innkjøp av ny tank. Det blir stikking som du forklarer (halsrøsk) Dette forsvinner på 8mg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...