Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Mistenker at samboeren er utro


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Jeg har en samboer som i det siste ikke har vært ærlig med meg:

 

Hun har kommet hjem 6 på morgenen etter en fest, og senere innrømmet å ha "rotet" med en fyr på festen. Men først etter å ha blitt konfrontert med fakta.

Hun har kommet hjem fra utenlandsreiser med en ny kar på snapchat som hun stadig snappet med når hun trodde jeg ikke så.

Og nå, i forrige uke, kom hun hjem fra sommerfest med jobben, 2:45 på natten.

 

Da jeg sjekket telefonen hennes imens hun sov (ja, jeg er forferdelig) så jeg at kollegaen hennes hadde skrevet, 0:23 "Hei, hvor ble det av deg?"

 

Da hadde hun skrevet at hun måtte dra, hun hadde så vondt i hodet.

 

Og den taxi-turen varte garantert ikke to timer.

 

Så da har jeg en liten "plan". Jeg skal på jobben hennes, uanmeldt, neste uke, og prate litt løst om ting og tang med kollegaene hennes, og forhåpentligvis finne ut av NÅR hun dra fra utestedet.

 

Spørsmålet da er: Hvordan skal jeg spørre riktig spørsmål for å finne ut av dette?

 

Det må komme frem litt "tilfeldig" i en samtale. Kanskje jeg kan si "Ble dere på utestedet like lenge som (navn på samboer)?" 

 

Jeg klarer ikke legge denne følelsen fra meg.

Den ødelegger egentlig hele livet mitt.

 

Jeg vil bare vite om hun har noen på si. 



Anonymous poster hash: 18f0d...ec2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg syns ikke det var galt av deg å sjekke mobilen hennes. Mange kommer sikkert til å reagere sterkt på det, men jeg syns ærlig talt at hvis man mistenker noe og partner oppfører seg mistenkelig så har du all rett til å ikke kaste bort flere år på denne personen hvis de er utro. 

Det kan hende hun ikke klarer å takle å prate om det heller, og selv da er det stor fare for at hun lyver til deg eller bare gir deg halve sannheten. Hun har allerede vist seg til å være den utro typen så sjansene er store for at det er det hun driver med. 

 

Lenke til kommentar

Man bør slutte å bry seg så mye om ting som utenfor sin egen kontroll. Dog enklere sagt enn gjort. Her har du en mulig fiks overordnet: https://www.youtube.com/watch?v=4HghViV1Trg

:

 

Andre raske stikkord:

 

- Ja, dama di har en på si. Hun søker spenning, som de fleste kvinner. Du har blitt kjedelig og needy. Diu har blitt såpass needy at du sjekker telefonen hennes. Og nå har du tenkt til å bruke enda mer av tiden din på å finne ut om hun har pult en annen fyr. Hva gjør du om hun har det?

 

- Slutt å la andre styre livet ditt.

 

- Ha så mye å gjøre at du ikke har tid til å snoke på dama sin telefon

 

- Aner ikke hvor gamle dere er, men vet om mange menn som i starten av et forhold er *sjefen", men etter noen år så har dette blitt snudd. Mye av dette tror jeg kommer av at man slutter å leve, og at man begynner å "kope". Altså at alt blir rutine og man glemmer å ha det gøy.

 

- Hvis jeg kan anbefale én bok. Way of the superior man. Handler litt om purpose osv..Kjærlighet/damer bør ikke være en manns nummer 1 i livet. Man bør sette jobb, hobby, penger eller andre ting man elsker høyere enn kjæresten. Kjæreste bør ikke være din ultimate lykke fordi det er utenfor din kontroll.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Usikkerheten din ødelegger livet ditt. Selv om hun faktisk skulle befinne seg på jobb i kveld vil du sitte med en ekkel følelse. "Hva med alle de andre gangene?!". Det vil du aldri få et svar på. Du har helt tydelig en stor frykt for utroskap, og hun har tross alt allerede vært utro minst en gang (med mindre det er greit for deg at hun roter med andre menn). Vil du noen gang kunne stole på din samboer igjen? Hva må eventuelt til for at tilliten skal kunne gjenoppbygges? Hvis du ikke vet svaret ser jeg ikke for meg at forholdet deres er verdt å kjempe for. I stedet bør du fokusere på deg selv og fjerne frykten for at en senere kjæreste skal være utro.

 

Dropp hele opplegget med å fiske etter informasjon fra kollegene hennes. For det første er den situasjonen et ekstremt tynt grunnlag for å anklage hun for utroskap. Kanskje var det bare en unnskyldning for å slippe å henge med kollegaene hele kvelden, og i stedet henge med en venninne. For det andre blir mistanken din lett gjennomskuet om du skulle fiske på den måten. 

 

Sønnen din vil forresten fint klare seg med to foreldre som ikke lenger bor sammen. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hei,

 

Litt erfaringer fra meg.

Kjenner meg VELDIG igjen i din situasjon.

 

Fattet mistanke om at noe var veldig galt, og fikk ut av henne at hun hadde rota med en fyr på en fest og hadde snappet med ham i noen måneder siden.

 

Vi begynte med parterapi, og holdt på med dette i halvannet år. Vi har en sønn som var 3 og er 5 nå.

 

Hun sa hun hadde psykiske problemer, mistet all fornuft og selvkontroll, var veldig glad i meg men "manglet noe". Ville likevel satse på oss.

 

Et år inn i parterapien der vi begge jobber både hver for oss og sammen med veileder om å få dette på rett kjøl får jeg en SMS av ei dame som har screenshots av at kona mi og mannen hennes snapper bilder og avtaler å møtes for sex.

 

Da flyttet jeg ut. Hun sa hun slettet all kontakt med denne mannen, og angret seg. Samme historie, "sinnsyk i gjerningsøyeblikket", slet med selvbilde osv. Bodde hver for oss fra sommeren frem til jul.

 

Skjønte at dette var dødfødt. Da hun hadde lagt igjen mobilen i sofaen min en gang åpnet jeg den og sjekket snap. Hun hadde sendt en til "Heidi" der det stod noe sånt som "får håpe du blir fort bra igjen da ;)".

 

Sjekket "Heidi" i vennelista hennes, og dette var egentlig en mann. Samme mann som hun hadde rota med på festen et par år før og som hun sa var slettet fra alt som var av kontaktister.

 

Spikeren i kista.

 

Dette var i romjula, og nå er jeg bare glad for at jeg kom meg ut av dette.

Det var leit, men etter årevis med mistanke, sjalusi, svik og løgn er det fantastisk å bare tenke på meg selv igjen.

 

Ex'en nevner stadig at "det hender jo folk finner tilbake til hverandre igjen også", og jeg VET hun angrer som en bikkje nå som hun befinner seg på andre siden av gjerdet, porten er låst, og det VAR grønnest der hun egentlig stod.

 

Men den porten er låst og nøkkelen kastet. Jeg er endelig fri igjen.

Har begynt å date igjen nå, etter å ha vært sammen med denne samme dama fra jeg var 18 til 30 år gammel. Truffet ei jente som er uselvisk, spennende og sjarmerende, og som virker som et genuint godt menneske.

Nå er det opp til meg, jeg vil sørge for å aldri la meg lede inn i et forhold der jeg er usikker på den andre igjen. Det er ingen ålreit tilværelse.

 

...

 

Jeg har heldigvis klart å svelge bitterheten såpass at det aldri har blitt noen ugrei tone oppi dette her, selv om det ikke var lett. Siden vi har barn sammen vil det viktigste være ham hele tiden, og jeg har ikke lyst til at han skal oppleve at vi krangler så busta fyker.

 

Vi var en helg i dyreparken i sommer sammen alle tre, og det gikk veldig fint. Senere i sommer tenker vi å telte på øya, slik at han får dele sommerminner med både mor og far sammen. Hele tiden med min egen viten om at dette nå er vennskap og ikke noe mer.

 

Det hun gjorde skiftet hele mitt syn på henne, og jeg kommer aldri til å kunne være glad i henne på DEN måten lenger.

 

Lykke til med det du gjør, uansett hva det måtte bli.

Bare vit at ting blir bedre igjen, det hadde jeg selv vondt for å tro på da jeg stod midt oppi det slik du gjør nå.



Anonymous poster hash: c0f8e...4aa
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er på jobb nå.

 

Sjekka kontoutskriften for de siste månedene.

 

De dagene hun har jobbet overtid har hun tatt taxi.

 

Idag skal hun jobbe overtid.

Skal overraske henne på jobben. Er hun der ikke gjør jeg det slutt.

 

Anonymous poster hash: 18f0d...ec2

Du rapporterer vel tilbake hva som skjedde?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...