Gå til innhold

Telleduellen - Veiledere/moderatorer/administratorer (Mål: 320)


Larzen_91

Anbefalte innlegg

Nåværende highscore: 319
Satt av bruker: Noxz
Lag: Brukere


Denne tråden ble sist ødelagt av: passionforrelaxing (post #520)


Forklaring:

Inspirert av tråden "Kan vi poste 300 ganger uten at en admin/moderator poster?" tenkte jeg å opprette 2 tråder med litt samme konsept. Tanken er at det er bare 1 aktiv tråd av gangen av disse to. Den ene er ment for vanlige brukere/medlemmer, den andre er ment for veiledere/moderatorer/administratorer. Når den ene tråden er aktiv, så skal tilhørende gruppe telle oppover så langt de kommer. Dersom de når målet, og følgelig teller over, så vil høyeste tall (+1) bli målet for den andre gruppen, og den aktive tråden stenges for innlegg da det er neste gruppe sin tur. Trådene skifter derfor ikke mellom aktiv/inaktiv før målet til den aktive tråden er nådd. Det er altså om å gjøre å komme til en "highscore" og beholde denne for sitt lag. Trådene skifter ikke mellom aktiv/inaktiv før en ny highscore er satt.

Dersom man har spørsmål til hvordan konseptet fungerer kan det tas på PM til undertegnede. Eksempel følger under som kanskje er lettere å forstå. Tittelen vil redigeres ved hver veksling, og tellemålet vil oppdateres der slik at man lett vet hvor langt man skal telle.

Denne tråden er som tittelen beskriver for veiledere/moderatorer/administratorer. Det er de som skal telle, og så skal vanlige brukere "ødelegge". Den andre tråden er her.


Eksempel:

1: "Telleduellen - Brukere" er den aktive tråden, og "Telleduellen - Veiledere/moderatorer/administratorer" er stengt.

2: I "Telleduellen - Brukere" så klarer brukerne å telle til sitt mål på 50. De teller over sitt mål og når 55 før en veileder/moderator/administrator poster i deres tråd, og det betyr at 55 blir målet for "Telleduellen - Veiledere/moderatorer/administratorer".

3: "Telleduellen - Brukere" stenges, og "Telleduellen - Veiledere/moderatorer/administratorer" åpnes for innlegg, og målet er da 55. Trådtittel endres til: "Telleduellen - Veiledere/moderatorer/administratorer (Mål: 55)". Den andre tråden vil endre tittel til "Telleduellen - Brukere (Inaktiv)".

4: Rinse and repeat.


Regler (gjelder begge brukergrupper):

1: Samme bruker skal ikke telle oppover flere ganger på rad. Kun ett innlegg av gangen. Posting annenhver gang mellom to brukere er selvfølgelig tillatt.

2: En enkelt bruker kan ikke "ødelegge" og nullstille en tråd flere ganger på rad. Har man "ødelagt" én gang så må noen andre eventuelt ødelegge neste gang.

3: Når en telling er ødelagt/nullstilt etter at målet er nådd, så skal ikke tellerne fortsette fra 1 igjen. Hvis målet er 50, og tellingen blir nullstilt av en fra den andre brukergruppen når man er på 55, så skal man vente slik at trådene kan veksle mellom aktiv/inaktiv.

Endret av Larzen_91
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...