Gå til innhold

Investere i Lyoness?


Momspaghetti

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Duen som er høyest i level ang Skandinavia stakk til USA i fjor høst med påskudd at han skulle gjøre drømmen om bli rik i USA.

Landet der alt ifølge han er mulig og det landet som startet opp med MLM også i følge han.

At han begynte lukte lunta ang Norge og dens skjebne må man tro all tid lotteritilsynet var på banen med kritiske øyne og Bergens avisen hadde flere reportasjer om My World og ikke minst lyconett delen og salg av skyer og halleljua møter i de store byer i Norge.

Etter det jeg hører fra folk som enda er med gjør han det vist sånn passe bra der borte og ifølge seg selv jobber han vist må 80 % med lyconett og kun 20 % livstil med dyre båter og biler og party med dyre skreddersydde dresser.

Utfra hva jeg har fått med meg er dette vel 3 heller 4 pyramide selskap han jobber med så han har abeslutt vært i bransjen noen år.

At han er dykdig i dette må vel kunne sies.

Jeg får håpe tiden kommer at han må stå til ansvar for sin adferd mot rikdom og lyconett delen.

Men først må da vel selskapet også dømmes og tiltaler tas ut mot de på toppen og da ligger det vel i korta denne fyren og hans 11 disipler på level 8 værtfall må kunne forventes møte i retten.

Ingen er skyldig føre man er dømt så intill videre kan han forsette nyte solen i USA.

Han er en offentlig person ang lyconett og jeg mener det er innafor med dette innlegget og bilde fra USA.

Er du sikker på det? Du har vinglet vel mye...

En skulle tro du ikke satte pris på å få pengene refundert. Så jeg ville ha bestemt meg. En gang for alle.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Jeg er ikke et sekund i tvil det var riktig og hoppe av i januar og ikke angrer et sekund på det.

Dette er diskusjons forum hvor det må være lov og legge ut også hva som skjer der ute som blir fortalt.

Jeg har tross alt vært med på dette pisset og ja jeg har virkelig angret og vil aldri mer rote meg borti noe MLM opplegg .

Jeg er takknemlig for hjelpen ut og jeg kom ut av det ganske greit men dette har jeg takket og skrevet om før.

Det som gjenstår er se nå hva lotterinemda kommer frem til og det ville vel overaske oss alle hvis de ikke kommer til SAMME konklusjon som lotteritilsynet.

At de som enda er med tror noe annet har jeg også skrevet om .

Jeg har noen venner som enda er med og har troen på dette tullet og det kalles vel tunellsyn.

Jeg forstår ikke helt hva du styrer med nå men blar du tilbake i dette forum vil du vel finne ut jeg har vært ganske klar på jeg ikke har noe til overs for verken Duesund heller andre presidenter heller lyconett heller My World heller min uppline heller konseptet.

regnestykker jeg her lagt ut er det som ble lovet og greit og se for de nye som kommer her og ikke gidder bla seg bakover 177 sider med et jevla høyt antall kommentarer.

Ellers ønsker jeg alle en riktig god jul og tvi tvi til at skiten snart blir stengt.

Jeg skal jobbe for alternativ jul på julaften og tror ikke det kommer noen lyconett folk dit .

De er ikke akkurat kjent for tenke på annet en sin egen lommebok og snnnnaaaarrtt rik.

Endret av Petter100
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Se så...Da må vi vel vente til over nyttår før de får saksbehandlet denne kommentaren også...Trenering av saksgang kalles det på godt norsk.

Er ikke overrasket, men til syvende og sist endrer nok ikke dette utfallet, bare tiden for utfallet. Skulle tro de kunne komme med denne infoen mye tidligere? Hmmm ?

 

Om noen skulle trenge en advokat til sitt eget pyramideselskap, så kan vi anbefale Schjødt! :) Mesterlig god på å trenere saker.

Endret av Lostkasse
Lenke til kommentar

Nei det endrer overhode ikke Lotterinemdas konklusjon, men det holder liv i drømmen til "de hjernevaskede" 1 måned til...Dessverre.

 

Det er en helt bevisst strategi fra Lyoness sin side, de prøver / kan alle triks i boken, og både Tilsyn og Nemd må forholde seg til lovverket (i dette tilfellet Forvaltningsloven) og da tar ting tid, når ting skal følge lovverk og fastlagte prosesser.

 

"Trøsten" er at når da endelig vedtak fattes er det et solid vedtak, hvor man ikke kan tas på saksbehandlingsfeil eller andre teknikaliteter, og at vedtaket er etterprøvbart og solid forankret i lovverket. Da gjenstår kun å prøve saken for Sivilombudsmannen, før eventuelt to rettsinstanser, før saken så blir avvist av høyesterett og man har en rettskraftig dom / vedtak...

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nei det endrer overhode ikke Lotterinemdas konklusjon, men det holder liv i drømmen til "de hjernevaskede" 1 måned til...Dessverre.

 

Det er en helt bevisst strategi fra Lyoness sin side, de prøver / kan alle triks i boken, og både Tilsyn og Nemd må forholde seg til lovverket (i dette tilfellet Forvaltningsloven) og da tar ting tid, når ting skal følge lovverk og fastlagte prosesser.

 

"Trøsten" er at når da endelig vedtak fattes er det et solid vedtak, hvor man ikke kan tas på saksbehandlingsfeil eller andre teknikaliteter, og at vedtaket er etterprøvbart og solid forankret i lovverket. Da gjenstår kun å prøve saken for Sivilombudsmannen, før eventuelt to rettsinstanser, før saken så blir avvist av høyesterett og man har en rettskraftig dom / vedtak...

Babysteps!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Noen som har den videoen av Hermansen der han springer rundt på stua?

He he he ja!

 

Den må jo selvsagt sendes til Lotteritilsynet, han vedgår jo i denne filmsnutten bevisst brudd på vedtaket, mens han filmer seg selv...Han vedgår å drive med verving av markedsførere, og han vedgår å drive med rekruttering av nye partnerbedrifter...Er det mulig? :nei:

Lenke til kommentar

Det var ikke måte på tiltak? Raslende kanoner, sluttet med sverd? Lite fornøyd med at tilsynet må følge offentlighetsloven sikkert?

Men neppe smart å legge ut... Passiv inntekt og en tanke om å kjøre sak mot privatpersoner i tilsynet? Jadda! Og Hermansen? Når skal du vise til saksnummer i Østerrisk høyesterett da??

Du må jo vite at dette er bare tull.

I sum så kan det jo synes som at de beste markedsførerne er både formidlere og foret på løgn? Stilig!?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Og som vanlig kommer de dragende med den evinnelige sammenlikningen med andre kort, som trumf, Coop og andre...Vedtaket sier, sitat s. 13:

 

"Når det gjelder de andre medlemsfordelsprogrammene som Lyoness sammenligner seg med som Coop, SatsElixia bonus og A-kortet til Aftenposten så gjør vi oppmerksom på at disse ikke omsettes i et pyramidelignende omsetningssystem, og at lotteriloven § 16 derfor ikke kommer til anvendelse. Disse fordelsklubbene tilbyr også direkte fordeler og rett til bruk, og ikke kun en mulighet til å oppnå en fordel som medlemmene i tillegg må betale for før de benytter deg av fordelsprogrammet.", sitat slutt.

 

Så vær så snill...Slutt med disse tåpelige sammenlikningene, de holder ikke vann og er besvart og motbevist til det kjedsommelige...

Lenke til kommentar

En skjønner hvor alt dette våset kommer fra når en ser videoene. Muligheten for å skylde på små markedsførere forsvinner kjapt når en ser hva som er formidlet ned av de øverst.

 

Begrepet falske nyheter liker denne gjengen godt.

Så hva da om dette blir levert av en president?

Hva er det da? Greit?

Eller en forpliktelse inngått på falske premisser?

Også kjent som svindel?

Flere har avgitt ett print som er lagret og videreformidlet. Det er ikke ett vakkert skue de løgnene som er presentert.

Så hvor mange står stolte bak dette?

 

Det er lite som er sjarmerende med løgnere.

Endret av Moskasi
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...