Gå til innhold

Kvinner, ikke kall meg dette


Anbefalte innlegg

Kvinner har brukt ulike kallenavn på meg opp gjennom årene: Kjekken, elskling, kjære, etc. Vær så snill å bruk navnet mitt istedenfor slike sexistiske kallenavn. Jeg tror jeg har alle menn med meg i at dette er dypt krenkende.

 

Hvis dette høres ut som en parodi, så har du rett. Det er en parodi på feminismen som nå krever at menn slutter å bruke tilsvarende kallenavn på kvinner.

 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-95147

Du fremstår litt som ei snurt kjærring nå, fordi det er vel ganske stor forskjell på dine norske eksempler og de som dras frem i artikkelen du baserer rantet på

 

Og nei, du får ikke skjørtet ditt til å passe denne mannen  :wee:

 

 

 

 "Bird", "Doll", "Chick" og "Babe" 
Endret av Bruker-95147
Lenke til kommentar

Det som er verre er når folk skal "matche" det de argumenterer mot. Det er mer intelligent å komme med argumenter for at ordene har tradisjon og representerer kjærlighet. Sexistiske kallenavn, hvordan ble en mann så jævla sensitiv.

 

Så kan ikke de ordene du nevner sammenliknes med de som står i artikkelen.

Lenke til kommentar

De fleste av oss damer er mer pragmatiske enn som så.

Ja, heldigvis er det få egentlige feminister i Norge. Ikke så rart, det er ikke mange andre land hvor feminisme er et skjellsord. Men likestilling i bokstavelige forstand er det ingen som er imot.

 

Når feminister reagerer negativt på kjælenavn som har et positivt innhold, så minner det urovekkende om situasjonen på 70-tallet, da høflige menn som holdt døra opp for kvinner kunne risikere å bli dengt med håndvesken. Menns respekt og høflighet er undertrykkende sexisme i feminismens verden. Så kom 80-tallet, hvor norske kvinner søkte til sydligere strøk for å oppleve seksuell oppmerksomhet. Hvorfor kunne ikke norske menn være litt mer som dem? Saken ble hyppig drøftet i kvinneblader på den tiden. Vanlige kvinner tørstet etter det feminismen kaller "undertrykkende sexisme". En ny slik bølge skyller over oss nå, enda verre enn på 70-tallet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...