Gå til innhold

Nintendo Switch: Informasjon og generell diskusjon


Gjest Slettet-NIoHlfL

Anbefalte innlegg

I Oslo er det vel bare en igjen på et gammelt mini-kjøpesenter på Grønland. Hvertfall nede i sentrum, hva som er rundt i bydelene aner jeg ikke.

De holder jo til nede i sentrum på Gunerius? Selv handler jeg så og si aldri hos dem. Inntil i forrige uke, da jeg kom over et tilbud på Lost Sphear til halv pris, så har jeg ikke handlet hos dem på flere år. Er ikke verdt det, med de sinnsyke prisene.
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er Pro Controller godt nok til Smash eller bør man ha den gamecube controlleren?

 

Med mindre du har ett ekstremt nostalgisk forhold til Smash og Gamecube kontrollen vil jeg tro det er mer enn nok med Pro kontrollen.

Endret av Mala
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Litt usikker på om jeg skal kjøpe Octopath så fort som mulig eller avvente anmeldelser. Har gått på noen blemmer ved å kjøpe på release. Nå har det allerede kommet ut et par demoer så det er kanskje tryggere enn enkelte andre titler.

Avventer nok anmeldelser litt selv siden jeg ikke har tid å spille til helgen uansett, men etter 5 minutter i demoen visste jeg jeg skulle ha det. Slike spill er mangelvare så om det kanskje ikke er et 10/10 spill så er det en såpass herlig forandring fra andre spill jeg vanligvis spiller at jeg tipper jeg blir fornøyd.

Lenke til kommentar

Bare tøys at "smash" må spilles med gamecube-kontroller uansett. Den har akkurat de samme knappene som en vanlig, bare litt annen layout og størrelse. Har du aldri tatt i en gamecube og aldri brukt en slik kontroller før, er det bare tullball å kjøpe en overprisa plastdings til. Det er en liten gruppe "esport" spillere som sverger til den og gamle versjoner av spillet for å vinne penger i turneringer. Dette er ikke oss. Nintendo ser bare en sjanse til å trøkke ut enda en plastikkdings til 700 kroner.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Jeg har forhåndsbestilt Travelers Compendium Edition, men kommer ikke til å starte på det før om noen uker. Reiser på ferie da og planen er å ta med Switchen og Octopath og spille litt når/hvis jeg får tid.

 

Fikk også Shining Resonance Refrain (på Switch) i dag. Starter på det i kveld også får jeg se om jeg rekker å spille det ferdig før jeg reiser.

Lenke til kommentar

Har stort sett funnet bruktspill til blodpris på min lokale Gamestop. Nå skal det sies at jeg sjeldent går gjennom de så godt mulig at de har blitt bedre på pris der.

Fortsatt like dyrt som før. Seff er det mulig å kanskje droppe over et godt tilbud hver femte år, men generelt tar de blodpris på alt. Nå kan jeg kun uttale meg basert på en sjappe i Bergen, en i Stavanger, Oslo, Sandvika storsenter, den nedlagte i Drammen og på Gulskogen kjøpesenter i Drammen.men alle de var iallfall overpris.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-8OkEXm

Der ble min octopath traveler sendt. Årets eneste forhåndsbestilling. Takket være demoen

Wouldnt hold my breath om det sendes med Post Nord :wallbash:

Lenke til kommentar

Ikke noen antydninger her, men har vel i grunn ikke vært så mye frem og tilbake med spill heller selv om jeg sverger til fysiske spill til Switch. Har dessuten inntrykk av at de fleste her inne uansett har gått digitalt(?).

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...