Gå til innhold

Nintendo Switch: Informasjon og generell diskusjon


Gjest Slettet-NIoHlfL

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Hei. Jeg er helt ny her og har lest gjennom hele tråden  :ph34r: Jeg vurderer .sterkt å kjøpe Nintendo Switch! MEN, jeg lurer på hvor stor sjansen for å få tak i en konsoll på selve lanseringsdatoen i fysisk butikk er? Er den lik null med mindre man står i kø hele natten?  :hmm:

Vanskelig å si, sånt varierer jo fra butikk til butikk, avhengig av hvor du bor. Du må nok spørre de du har rundt der. Ellers virker komplett.no å ha mange inne ennå. Og har du pick-up-point i nærheten vil du få maskinen raskt. Ser de også har lagt ut flere bundles også nå. Blandt annet denne. (click bilde)

 

913230.jpg

 

Uuuh, den var fin!! Men jeg er så kjedelig at jeg vil ha grå Switch...  :whistle:  Er det flere varianter av bundles tilgjengelig nå?  :)

Lenke til kommentar

 

Newsbrief: Nintendo president Tatsumi Kimishima has said he expects the Switch to sell as well as the Wii, which sold just over 101 million units during its lifetime. 

 

Det er vel ikke utenkelig med tanke på at Nintendo Switch er en kombinert håndholdt og stasjonær konsoll, og i stor grad vil tiltrekke seg både Nintendo 3DS-eiere og Wii/WiiU-eiere. Pro Controller er også en stor oppgradering.

 

Mulighetene er der, men det vil jo i all hovedsak handle om spillutvalget. Og Nintendo bør jo absolutt få lansert et Pokemon-spill (al a det vi har sett på håndholdte Nintendo-konsoller). Et Super Mario Bros. (2D) vil vel også hjelpe på salget.

 

Jeg er også spent på om Nintendo vil gi liv til spillserier som 1080 Snowboarding/Avalanche, Wave Race og F-Zero. Selv ønsker jeg også og se en oppfølger til Excite Truck (Nei, ikke Excitebots).

Lenke til kommentar

Hideo Kojima Has Some Fun With The Nintendo Switch  

Even the creator of Solid Snake can’t resist the charms of Nintendo’s new console.

http://gamingbolt.com/hideo-kojima-has-some-fun-with-the-nintendo-switch

 

 

Switch Player Magazine Issue One Released

 

http://www.develop-online.net/press-releases/switch-player-magazine-issue-one-released/0229199

 

https://issuu.com/switchplayer/docs/_calameo__switch_player__1_

Endret av PÃ¥inter
Lenke til kommentar

Regner med det ja. Det ville være lite økonomisk lurt av utviklerne å gi det vekk gratis til kundene når det kommer på en ny konsoll.;)

 

En måned ja! Kribler litt, først og fremst fordi jeg elsker Nintendospill, men også fordi jeg egentlig ikke burde bruke penger på en ny konsoll før jeg får fast jobb og tryggere økonomi...;)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Neida, betaler på nytt jeg. Er bare godt vant fra pc-verden. Trenger ikke kjøpe på nytt om du kjøper ny windows-versjon eller ny pc.

 

Elsker Nintendo selv. Merker i en alder av snart 28 at jeg er ganske alene om det i mine kretser, så greit å kunne henge litt her :) gleder meg til min to år gamle sønn blir eldre, da blir det nok liv laga..

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Haha, ja. Jeg er 30, snart 31 og vokste opp på NES og GameBoy. Forlot aldri Nintendo når Sony og MS kom. Men hadde kun håndholdte fra NES til Wii. Spilte masse SNES og N64 hos venner, men hadde ikke selv. Kun håndholdte og PC. Fikk meg en PS3, men den ble brukt mest til bluray og mediasenter. Og PS2en hjemme ble mest brukt av lillebroren min.;)

 

Kona elsker 3DS XLen vår, og vi spiller mye MK7 og MK8 på hhv 3DS XL og WiiU. Swtich blir en sikker vinner for oss.:) Og når vi en dag får barn, så blir det oppfostring på Ninty! ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...