Gå til innhold

Holdbarhet på "matsauser" på glass


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei!

Jeg lurer på hvor lenge f. eks et glass med Tikka Masala og Dolmio spagettisaus holder seg etter åpning. Og hvordan bør man lagre det?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Spør du meg vil det holde i en liten uke. Har ofte gjort det med tomat-passatta. Om du vet at du ikke kommer til å spise det innen da kan du hive hele glasset i frysern. Det pleier jeg å gjøre siden det alltid er for mye saus til en person.

Skrevet

Vil nok hvertfall holde en uke i kjøleskapet. Blir som regel mugg på slikt før selve sausen blir dårlig og da er det lett og se. Men lurt å fryse ned slikt, gjerne i porsjonsstørrelser.

Skrevet (endret)

Om det ikke er spiselig, så vil du merke det på smaken. I utgangspunktet spiser jeg det meste som ikke er mugg på. Bør lagres i kjøleskap etter åpning.

Endret av Aiven
Skrevet

Brukte en Dolmio saus på glass i dag, åpnet denne for flere måneder siden men var like fin.

Så lenge ting ser,smaker å lukter normalt er det vell samme om det har stått i 2 dager eller 2 år.

 

Men nå er kjøleskapet mitt på grensen til frysepunkt og da.

Skrevet

Du kommer lang vei ved å lukte på varen. Jeg vil estimere at det holder seg omtrent like lenge som en saus lagret i kjøleskapet i en lukket boks.

 

Det er ihvertfall ikke fare for botulisme, om det er det som skremmer deg.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...