Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Bildeler på nett - gode og dårlige butikker


Anbefalte innlegg

Det er ikke mangel på nettbutikker å handle bildeler fra. Men hvilke er gode og hvilke bør man styre unna? I mitt tilfelle er det snakk om deler til en Nissan akkurat nå, men er gjerne ute etter noe ikke knyttet til noe spesifikt merke. Hvordan er det med originale og ikke originale deler? Er det mulig å få tak i sistnevnte uten å gå gjennom merkeforhandler?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

rexbo.eu har jeg god erfaring med. De har alt fra billig-deler med tvilsom kvalitet, til merkevare på linje med original. Gode fraktpriser, og de frakter med DHL og ikke DHL express. Dvs at varene kommer levert med Posten her i Norge, så MVA og gebyrene rundt den behandlingen er noenlunde edruelige. Har hatt problemer med en leveranse derfra (ødelagte varer og feil MVA), og begge deler ble godt ryddet opp i. Kan ta noe tid å få tak i kundeservice, men de fleste som jobber der snakker godt engelsk og har forståelse for norske forhold (utenfor EU..). Prisene oppfatter jeg som gode, en må lete godt for å finne det som er særlig rimeligere. Rundt 6-7 arbeidsdager virker til å være normal leveringstid.

Lenke til kommentar

Har brukt mister-auto endel. De har en del deler du ikke får hos de "norske", og du kan stort sett velge mellom flere produsenter og priser pr del.

De har også "norsktalende" kundeservice, og grei håndtering av frakt og mva.

 

www.mister-auto.no

 

Har også brukt ett firma i tyskland etpar ganger, som var en god del billigere enn mister-auto igjen, og det funket det også (de var dyre på frakt, men totalen ble allikevel billigere når bremsedelene var nesten hav pris av mister-auto :))

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Kom akkurat over Milneroffroad.com.

Facebook-siden dems: www.facebook.com/milneroffroad (Flere nordmenn som har gitt gode tilbakemeldinger)

Til min bil selger de et helt sett med dieselfilter, oljefilter og luftfilter til 124 norske kroner.

Med frakt kommer totalsummen på 364 kr.

Frakta koster £22 opp til 10 kg.

 

 

Hos Skruvat som kanskje er de billigste i Norge ville jeg måtte betalt 661 kr for de samme tre tingene. Dette uten frakt.

Hos Bildeler.no som er de nest billigste i Norge må jeg betale 797 kr for de samme tingene. Dette også uten frakt.

 

 

 

 

Jeg skal vente til det britiske pundet faller litt, slik at jeg kan kjøpe settet hos Milnderoffroad for under 350 kr. Da slipper jeg unna toll og moms.

Endret av Adrax
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...