Gå til innhold

Se hvor mye Google samler inn om deg


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fant et par 2 år gamle oppføringer, umulig å vite hva som faktisk var i dem, så bare slettet dem. Ellers ingenting, så regner med jeg har disablet det som disables kan...

 

Tipper likevel at de generelle algoritmene ikke tilknyttet min konto sporer opp mye. 

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

Jeg har forsøkt å bruke posisjonsloggen til noe nyttig men den registrerer ikke engang Oslo-Svinesund med bil. Så der forsvant den dagen - totalt ubrukelig!

Lenke til kommentar

"Elementer 1" De sporer meg altså selv om jeg ikke er innlogget og aktivt styrer unna Google. Elementet det var snakk om var en youtube-video som var innebygget i en nettside jeg var innom. Skal få tettet dette spionasje-hullet med en blokkering.

 

 

Godt poeng. Selv om det er som regel litt uproblematisk i den forstand at det brukes til målretting av reklame, så lenge nettstedets personvernerklæring gir informasjon om dette.

 

Innebygging av video (eller facebook knapper, addThis o.l.) kan ha konsekvenser og er problematisk i de tilfeller hvor en slik logging fører til spredning av sensitiv informasjon direkte eller hvor det bidrar til utledning av sensitiv informasjon.

 

Den billigste måten for slike aktører er å bruke videotaggen i html, samt lage en HLS-variant med ffmpeg for umiddelbar avspilling på mobile enheter (Android+IOS) med forskjellig bådbredde.

 

Kommersielle alternativer er europeiske aktrer som f.eks. Arkena med eget CDN og KeyCDN (Som er europeisk), men i bruk av CDN mener jeg at strømming over HTTPS er viktig for å ikke avsløre referer informasjon.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...