Gå til innhold

Er vestens forfall et bevis på at Kristendommen kanskje var riktig å følge?


Gjest Bruker-406935

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

 

 

Bingo! Du har endelig forstått det. Ondkapens tjenere = satanister.

Daburde vi umiddelbart flytte gud fra god til satanist da han har mange millioner liv på samvittigheten.

Kanskje egentlig gud er satan mens satan er den virkelige gud og hele bibelen bare er propaganda for å skjule satans godhet.

 

det står jo som nevnt i bibelen at satan er gud i denne verden...

Joda men det impliserer ikke at satan er skaperen eller god for de kristne, bare at han skal herske over jorden.

 

 

spot on

Lenke til kommentar

 

Det kan virke som USA primært er styrt av kristne, noe det faktisk er.

Nei, USA er styrt av en elite som utnytter Kristne. Langt ifra alle Kristne er virkelige Kristne heller, mange er anti-Kristne, som ikke lever etter sin egen lære.

 

Islam er alt annet enn satanistisk. Kan du lage ett innlegg der du ikke spyr ut sludder som alle vet er feil?

Islam sprer jo egentlig kun død og lidelse i disse dager. Jeg vet ikke hvordan noe kan være mer "satatnistisk" enn det.

 

 

Dersom satanisme er "den mest avskyelige og fæleste ondskap" så blir jo plutselig nazisme, kommunisme, islam, og mye annet satanisme. Gir deg mening for deg? Det gir ikke mening for meg.

Bingo! Du har endelig forstått det. Ondkapens tjenere = satanister.

 

Det amerikanske bibelbelte må være fullstendig ukjent for deg - kan det synes som?!

 

Abigor har helt rett, legg også merke til en morsom ting, det meste av det du personlig finner avskyelig er overrepresentert i nettopp de amerikanske delstater hvor kristeliøse vanstyrer.

 

De har flest tilfeller av: bibelsk analfabetisme (les, uvitenhet om sin egen religion), skilsmisser, barnemishandling, konemishandling, aborter, utroskap, støtte til krigshandlinger og generell våpenbruk, henrettelser, fiendtlighet mot homofile av alle kjønn, brukere av pornografisk materiell, fattigdom, analfabetisme, allmenn kunnskapsløshet, vitenskapfornektelse, segregering og neger-hat, lynsjing, Ku Klux Klan, innavl, legehjelp-nekt, vaksinemotstand, og flest tilfeller av dUmmedag-sekter osv.
 
Biskop John Shelby Spong - som har mottatt 16 dødstrusler fra fundamentalistiske kristeliøse, og blitt erklært for fiende nr.1 av KKK i North Carolina - har påpekt ovenstående offentlig ved flere anledninger, deriblant her.
 
 
I det hele tatt byr det på utfordringer å finne noe positivt ved den trosbaserte galskapen, som faktisk råder i hele USA. For det er et velbeslått faktum at det er komplett umulig å få stillinger innen "high office" om man ikke bekjenner seg som erkekristen. Det er faktisk så ille - visse steder -at man risikerer å miste både barnehageplass, jobben og venner om det blir kjent at man er ateist. Det sistnevnte skal man være glad for, for de er ikke noe å samle på. 
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Kan tillegge at de mer sekulære statene i USA kommer LANGT bedre ut på den statistikken som kristne stater oppviser et historisk lavmål i...

 

Og i amerikanske fengsler sitter det 0,2% ateister... Noe som ikke er i nærheten av å representere ateister i USA, så også her er kristen overrepresentert...

 

Så nei, alt tyder på at til fortere vi blir kvitt kristendom til bedre blir verden... Gjelder selvsagt ikke bare kristendom, men alle slike intolerante og hatefulle religiøse ideologier som er bygget over samme lest som kristendom.... 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

 

Quetzalcoatl:

 

Som sagt, det er mange Kristne som i virkeligheten er anti-kristne og ikke følger sine egen lære.

Kristne i USA sier helt sikkert det samme som deg.... og ingen av dere har rett fordi ingen av dere kan oppvise en eneste fasit...

 

 

Vel, det er jo uansett irrelevant. Det som er poenget er at de som følger Kristen lære er de virkelige Kristne, alle andre bare later som eller tror de er Kristne.

 

Jeg skal uansett ikke dømme noen, jeg bare forsøker å analysere ting basert på logikk og rasjonelle forklaringer. At du dømmer folk som ikke følger Kristen lære og sier de er Kristne, bevitner vel heller din manglende evne til å analysere ting logisk og rasjonelt, og heller baserer din bedømmelse på hat og sinne.

 

Jeg er klar over hva du har sagt tidligere om din historie og forstår godt ditt sinne. Men er det ikke bedre å gi slipp på det sinne? Live and let live? Men skal du først snakke om Kristne, så kan du vel skille mellom virkelige Kristne og falske Kristne og ikke late som det er samme ting?

 

Jeg har f.eks aldri lest noe i bibelen om at man må være gift for å få barn eller at abort er drap og synd eller noe slikt. Det er vel heller noe en del folk har funnet på selv. Jeg regner med abort var mulig også i bibelens tid, selvsagt med andre metoder, men dog. Og det står ingenting om å ta livet av foster eller å forkaste babyer f.eks, selv om begge nok sannsynligvis var noenlunde vanlige fenomen.

 

Jeg er mindre sikker på det med abort, men jeg er veldig sikker på at jeg ikke har lest noe i bibelen om at man må være gift for å få barn.

Lenke til kommentar

 

 

Vel, det er jo uansett irrelevant. Det som er poenget er at de som følger Kristen lære er de virkelige Kristne, alle andre bare later som eller tror de er Kristne.

Kristen lære er bibelen, så følger de bibelen er de kristne? Eller?

 

 

 

Jeg skal uansett ikke dømme noen, jeg bare forsøker å analysere ting basert på logikk og rasjonelle forklaringer. At du dømmer folk som ikke følger Kristen lære og sier de er Kristne, bevitner vel heller din manglende evne til å analysere ting logisk og rasjonelt, og heller baserer din bedømmelse på hat og sinne.

Hadde det enda vært logisk og rasjonelt ville det vært enkelt, men det er alt annet enn det. Hat og sinne? Ja, er det så rart når jeg ser hva steindumme religiøse gjør i verden? Religion er alt for ofte roten til det onde og ikke omvendt som dere påstår... 

 

 

 

Jeg er klar over hva du har sagt tidligere om din historie og forstår godt ditt sinne. Men er det ikke bedre å gi slipp på det sinne? Live and let live? Men skal du først snakke om Kristne, så kan du vel skille mellom virkelige Kristne og falske Kristne og ikke late som det er samme ting?

Har veldig lite med hva jeg har opplevd å gjøre med min bunnløse forakt for religiøs tro. Jeg ser hvor ødeleggende slik tro kan være og det er det jeg prøver å "frelse" verden fra, som faktisk også tilhører ikke religiøse. Hvis du klart og entydig kan definere hva som er ekte kristne og ikke skal jeg gjøre det, men frem til det kommer jeg til å behandle kristendom som den giften det er...

 

Sorry for det, men jeg har snakket med hundrevis at kristne og de har alle to ting til felles: Det en er at det er DE (samme hvilken sekt, kult eller menighet de er fra) som er de EKTE kristne og den andre er at ingen av dem er enige, eller i det store og hele kan forklare, hva kristne verdier spesifikt går ut på, ei heller hvorfor man må være kristen for å ha gode verdier... og feiler detfor stort på å forklare hva som er ekte kristne og ikke ekte kristne... Det blir bare en masse synsing og en stor porsjon med hykleri og selvgodhet liksom.... Så lykke til med forklaringen...

 

 

 

eg har f.eks aldri lest noe i bibelen om at man må være gift for å få barn 

 

Du har med andre ord ikke lest paulus altså, den personen som kristendommen skulle vært oppkalt etter, da det meste i kristendom er fra nettopp Paulus... Gjør det og se om du finner det...

 

Abort motstanden er et produkt av, eller en derivasjon fra at gud (og jesus) holdt alt liv hellig, og derfor må kristne gjøre det også. At en celleklump ikke er et selvstendig liv greier ikke kristne å fatte... ei heller at det ENESTE riktige er å la kvinnen dette gjelder selv få bestemme over sin kropp, det er tross alt hennes celler det er snakk om i den tiden det er lov å ta abort her i landet... .og derfor er de kristne mot abort... Tror egentlig ikke de er i mot det heller, da nok av kristne kvinner tar abort også, men av hyklerisk prinsipp er kristne kvinner i mot, program forpliktet liksom.. Menn har dessverre en mye mer framtreden sort/hvitt tenking... 

 

Og for oss andre så er det vel så enkelt: Kristne hyler opp om abort og vil ikke ha noe av det, slik at de kan spytte på og snakke nedsettende når horesønnen/dattera vokser opp fordi moren levde i synd.... hykleri kalles slikt, som nevt. 

 

 

 

 

Jeg regner med abort var mulig også i bibelens tid, selvsagt med andre metoder, men dog. 

Ufattelige mange triste skjebner har utfoldet seg på grunn av dette innbilte forbudet i den tiden kristendommen har fått råde... Tenk hvor mange kvinner som på grunn av den fordømmelsen som ventet etter en fødsel utenfor ekteskap som besøkte det man før i tiden kalte for "kloke" koner.... Er så en blir rent trist av å tenke på det... For folk hadde like mye sex den gangen som nå, eneste forskjellen er at det nå er mer åpent OG at muligheten er der for prevensjon... Men folk hadde seg like mye før i tiden, ikke tro noe annet... men på grunn av den bunnløse skammen som fulgte både mor og "bastard" ungen etter en sånn fødsel (for kristne driter en lang marsj i om ungen er ønsket, eller om mor/far klarer oppgaven og prøver ikke engang å skule sin forakt for den stakkaren som har født utenfor ekteskapet, for ALT står og faller bare på at livet overlevde. Om det samme livet i etterkant opplever livet som et levende helvette, ofte med "gode" kristnes hjelp, er ikke så farlig... Så nåde den stakkars moren som prøvde seg utenfor ekteskapet, hun fikk høre det! Og som de gode, snille ekte kristne de var så fikk selvsagt ungen høre det også og kunne se frem til et liv der denne høyt kunstige "synden" fulgte dem så fort sjansen bød seg... Er det rart at kvinner ønsket abort egentlig??

 

I dag er det langt i mellom noen "gode" kristne snakker nedsettende om unger utenfor ekteskap. Ikke fordi de ikke vil, selvsagt vil de det, de elsker jo å bade i andres såkalte ulykker selv om de er aldri så oppkonstruerte å falske, men fordi samfunnet i dag ikke tillater kristne å oppføre seg slik, fordi folk flest har bedre moral og etikk en det bibelen kan skilte med. Du vet, de kristne verdiene...

 

Og dette synd og skam hykleriet vil du ha igjen? Skjønner du EGENTLIG hva du sier når du vil ha utroskap straffet med lov? Jeg mener, bryr du deg i det hele tatt om mennesker eller er det bare sludderet i bibelen du vil ha fulgt? Jeg undres...

 

 

 

Samme gjelder egentlig abort. Jeg er heller ingen abort tilhenger, altså i den grad at kvinner går og tar abort fremfor å bruke prevensjon, men jeg har MYE mer tro på opplysning og rettledning enn straffer og forbud. Nettopp fordi problemet vil være der selv med straffer og forbud, man gjør ingenting med problemet, man "vasker" kun sine egne hender i den tro at problemet er løst... Og slik tenker så alt for mange kristne... De er opplært til å tenke sort hvitt og primitivt, akkurat som bibelen. At det kan være andre nyanser, årsaker etc er ikke så nøye, for bryter det med bibelen så er det forbudt, punktum... 

 

Som sagt, de aller fleste her i landet har en langt bedre moral og etikk en bibelen og jesus hadde på den tiden dette ble skrevet. Hvorfor ikke finpusse på det da istedenfor å prøve å innføre barbariske straffer for ikke-forbrytelser... 

 

Kan forøvrig si at angrepiller ikke virker... Jeg ga min eks en sånn pille, men hun var der dagen etter for det...  :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Nei, USA er styrt av en elite som utnytter Kristne. Langt ifra alle Kristne er virkelige Kristne heller, mange er anti-Kristne, som ikke lever etter sin egen lære.

Nei, USA er styrt av en elit som er kristne. Mange kristne er virkelige kristne. Også de med makt. Også blant eliten i USA. De lever etter sin egen lære.

Islam sprer jo egentlig kun død og lidelse i disse dager. Jeg vet ikke hvordan noe kan være mer "satatnistisk" enn det.

Satanisme er mye mer satanisk enn islam.

 

Det IS gjør idag har kristne holdt på med i over tusen år på flere kontinenter.

Endret av Abigor
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vel, det er jo uansett irrelevant. Det som er poenget er at de som følger Kristen lære er de virkelige Kristne, alle andre bare later som eller tror de er Kristne.

Dette er en godt kjent logisk tankefeil som heter "ingen ekte skotte".

 

Hvis noen som tilhører min gruppe tilsynelatende gjør noe galt, så tilhører de ikke min gruppe allikevel. På den måten har du en perfekt gruppe.

 

Funker for det aller meste.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

 

 

Jeg har f.eks aldri lest noe i bibelen...

Diskuterer vi bibelen eller kristen lære her? Det er ikke det samme.

 

De fleste kristne har aldri lest boka fra perm til perm.

Bare et par kapittler de har fått fra presten sin. Det er derfor de er kristne

 

Desverre så får du aldri de kristne til å innrømme flausa at de faktisk tror blindt på en bok de aldri har lest... Men faktum er at savært få har lest den boka de selv sverger på er sann... Helt utrolig at noen kan bli til de grader dumme spør du meg... 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

 

Nei, USA er styrt av en elite som utnytter Kristne. Langt ifra alle Kristne er virkelige Kristne heller, mange er anti-Kristne, som ikke lever etter sin egen lære.

Nei, USA er styrt av en elit som er kristne. Mange kristne er virkelige kristne. Også de med makt. Også blant eliten i USA. De lever etter sin egen lære.

Islam sprer jo egentlig kun død og lidelse i disse dager. Jeg vet ikke hvordan noe kan være mer "satatnistisk" enn det.

Satanisme er mye mer satanisk enn islam.

 

Det IS gjør idag har kristne holdt på med i over tusen år på flere kontinenter.

 

 

Nei, USA er styrt av en anti-Kristlig klikk som jobber for for de rike og selskapene mot folkets interesse. De folkene som jobber i politikken i USA har jo en tendens til å lyge i omtrent hver setning de sier. Noe som jo er et bevis på at de ikke er Kristne. De slipper bomber over andre land for å søke makt.

 

De typene som styrer i USA idag er super hippier som ikke evner å se forskjell mellom godt og ondt, og tror hele verden dreier seg om vitenskap. Type evolusjonsteoretikere som ikke har peiling på godt og ond, eller forskere som overhode ikke har noe konsept om filosofi, og dermed kynisk kan drive videre med sine anti-menneskelige utvikling av samfunnet, som folket overhode ikke har noe mulighet til å si ja eller nei til. De er på mange måter like politikere, tyranner som skal påtvinge folk de "gode" ideene sine, som egentlig bare er haugevis av dritt. Folk som ikke bryr seg om konsekvenser når de driver forskning, fordi den eneste utdanningen de har er vitenskapelig og fordi de ikke tror på filosofi, etikk og moral eller godt og ondt, eller nytteverdi og formål.

 

Det eneste de som styrer i USA idag tror på et makt, makt og mere makt. De er villige til å bruke alle midler, inkludert støtte kynisk og unyttig forskning over felles utvikling, og inkludert å sette selskaper foran mennesker. De er villig til å frarøve alle folk det de kjenner og liker for å påtvinge dem med tyranni deres "nye ideer".

 

Jeg tror du vet hva slags folk jeg snakker om Abigor. Slike folk som du støtter, i evig krig.

Lenke til kommentar

 

Vel, det er jo uansett irrelevant. Det som er poenget er at de som følger Kristen lære er de virkelige Kristne, alle andre bare later som eller tror de er Kristne.

Dette er en godt kjent logisk tankefeil som heter "ingen ekte skotte".

 

Hvis noen som tilhører min gruppe tilsynelatende gjør noe galt, så tilhører de ikke min gruppe allikevel. På den måten har du en perfekt gruppe.

 

Funker for det aller meste.

 

 

Den Kristne lære er nedskreven. Du kan ikke kalle deg Kristen med mindre du følger den Kristne lære, akkurat som du ikke kan kalle deg vitenskapsmann når du ikke vet noe som helst om vitenskap.

Lenke til kommentar

 

Jeg har f.eks aldri lest noe i bibelen...

Diskuterer vi bibelen eller kristen lære her? Det er ikke det samme.

 

 

 

 

Jeg har f.eks aldri lest noe i bibelen om at man må være gift for å få barn eller at abort er drap og synd eller noe slikt.

 

Den Kristne lære er nedskrevet i bibelen. Men man må jo selvsagt forstå læren riktig.

 

Går du rundt og tror 2+2=5 har du jo ikke forstått den mattematiske læren f.eks.

Lenke til kommentar

 

 

Jeg har f.eks aldri lest noe i bibelen...

Diskuterer vi bibelen eller kristen lære her? Det er ikke det samme.

 

De fleste kristne har aldri lest boka fra perm til perm.

Bare et par kapittler de har fått fra presten sin. Det er derfor de er kristne

 

 

Jeg er klar over det. Det er jo det som er problemet med mye av Kristendommen idag. Korrupte Kirker og prester som driver vranglære. Bibelen advarte mot det også.

 

Det er jo selvsagt ikke å si at alle Kirker driver med det, eller at alle prester driver med det, eller at ingen har lest og forstått bibelen. Det finnes nok mange virkelige Kristne også.

Lenke til kommentar

 

 

 

Jeg har f.eks aldri lest noe i bibelen...

Diskuterer vi bibelen eller kristen lære her? Det er ikke det samme.

 

De fleste kristne har aldri lest boka fra perm til perm.

Bare et par kapittler de har fått fra presten sin. Det er derfor de er kristne

 

 

Jeg er klar over det. Det er jo det som er problemet med mye av Kristendommen idag. Korrupte Kirker og prester som driver vranglære. Bibelen advarte mot det også.

 

Det er jo selvsagt ikke å si at alle Kirker driver med det, eller at alle prester driver med det, eller at ingen har lest og forstått bibelen. Det finnes nok mange virkelige Kristne også.

 

Desverre irriterer det meg.

Ofte banker det noen på døra mi.

Jeg starter og argumenterer, men oppfager fort at de ikke har peiling på hva bibelen sier.

Som regel ender det med at de vil be for  meg.

Hvis de går rundt på dørene, hvorfor i alverden har de ikke peiling på hva bibelen sier?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...