Jump to content

marius77

Medlemmer
 • Content Count

  2725
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

526 :)
 1. Troende som legger sin sjebne i Guds hender, tar han vare på. Det tyder det ikke på at du har gjort, men det betyr ikke at du ikke kan bli frelst, det er vel som det står, bare å kalle på hans navn, så ordner han resten. Hele frelsen er hans verk, vil du ta imot, så skjer det. Det hviler ikke på oss.
 2. Alle de som kaller på hans navn, vil bli frelst. Det gjorde jeg, og det skjedde. Nå kan jeg be om alt mulig, og det skjer, men det må være etter Guds vilje. Hva Guds vilje er, kan du f.eks lese i bibelen. Han vil du skal være frisk, glad osv. Hvis jeg har hodepine, kan jeg be den forsvinne i Jesu navn, og den blir borte. Ofte får du ting du ønsker deg uten at du engang ber om det, for han vet hva du trenger.
 3. Tro får du bl.a av å lese bibelen. Se salme 22 og jesaja 53 f.eks, en av mange profetier på Jesus skrevet lenge før han kom. Hvis du prøver å be, vil du og se at du får svar.
 4. Det er jo bare å se det svadaet du selv har skrevet i denne tråden her (forrige side) og ang. harry potter. Det er ikke noe ved det du skriver som tyder på at du er ute etter en ordentlig debatt, du troller..
 5. Det blir ikke mer feil heller, og det er ikke noe i det du eller andre har sagt her inne som tyder på at det var feil. Problemet er at det er en høyst uredelig debatteknikk. Ville ikke du bedt om en bedre utredning av premisset dersom det i stedet hadde vært at "Gud finnes ikke, og Bibelen er ikke sann i sin helhet", dersom du ble bedt om a debattere med det som utgangspunkt? Siden du insinuerer at det jeg gjør er "uredelig debatteknikk" så skal du få lov til å utprodere det. Jeg påpeker at det er en spesiell gjeng her som lyver på seg å ha lest hele bibelen her og drar frem noen bibelvers uten å engang skjønne sammenhengen det er satt i kun i den hensikt å rakke ned på kristen tro og spotte meg som kristen, og drar tråden ut i usakelige og tåpelige problemstillinger de ikke hadde gjort hvis de hadde lest NOE av det de påstår de har lest. Jeg ser hva de prøver å oppnå med det, og da setter jeg punktum. Jeg gidder ikke være noe dørmatte for en gjeng med sjarlataner og svare på tullprat, hva forventer dere egentlig?
 6. Nei, det der er en helt oppkonstruert sak av deg. Ateister spør seg heller om Jesus i det hele tatt eksisterte. Grunnen til at ateister er provoserte på religiøse, er at de religiøse hele tiden skal bestemme hva du du som ikke-religiøs skal tenke og foreta deg, og ikke at du som religiøs har en tro. Dere har fri vilje, men når det er en bevisst agenda her inne om å angripe kristne, trolle og bedra, så stiller jeg meg gjerne til disposisjon for å avkle det. Det burde være tydelig for alle som er her inne jevnlig. De som er her inne for det, har jeg ingen sympati for.
 7. Så kan jeg jo bare avrunde denne tråden her, med eksemplene aklla og fo2re har satt på hvorfor Guds dom er rettferdig.
 8. Tror vi setter punktum nå, dette her blir for dumt. Det klarer du vel å se selv og, hvis du tenker litt etter?
 9. Jeg har påstått at kristne ikke dreper i egenskap av sin tro. Jesus ber oss IKKE om å gå ut og slakte ned andre. Når du gir så utrykk for å være så hjelpesløs at du ikke klarer å skjønne det, så tror jeg ikke det er fordi du er dum, men fordi du rett og slett slenger rundt deg med falske anklager, tullprat og prøver å lage kvalm.
 10. Mulig det, men de gjorde det fortsatt i kristendommens navn. På samme måte som at IS dreper kristne i sin religion sitt navn. Ellers var det jo ikke Francis som kommanderte drapene for flere hundre år siden. Jeg har aldri engang vurdert å være i en katolsk kirke akkuratt pga dette her. Og fordi den katolske kirka er som den er, lå jo og bak opprøret til Martin Luther og reformasjonen. Og da er vi tilbake til det jeg sa før her i denne tråden her, at kristne faktisk kan gjøre feil, men ikke heng ansvaret for sånt på Jesus.
 11. Det får de som gjør det svare for. Tror du jeg hadde vært med på det? Jeg har ikke påstått at du er med eller blir med på sånt, men når kristne lyver når de går tom for argumenter er jo litt snedig. Husk på straffen med evig Bob Dylan og 60 tallets protestviser til evig tid. Vel, jeg har ikke fortalt en eneste løgn her inne, så falske anklager kan du spare deg for. Heksebrenninger osv kan du sikkert og trekke fram, det er heller ikke bibelsk. Og det som er bibelsk er å praktisere Jesu lære.
 12. Det får de som gjør det svare for. Tror du jeg hadde vært med på det?
 13. Så det du sier er at når paven selv sender ut soldater for å drepe i guds navn så er ikke det drap for kristendommen?Men bytt ut med en hvilken som helst annen religion med identiske handlinger og ordre fra øverste hold, så er det i den religionen sitt navn? "IS sin leder sier man skal drepe for sin religion." Drap for religion. "Kristendommen sin leder sier man skal drepe for sin religion." Ikke drap for religion? Tror jeg har sagt 2 ganger før i denne tråden her faktisk at jeg ikke stoler på paven. Han sier det motsatte av det bibelen sier f.eks her: http://www.independent.co.uk/news/world/europe/pope-francis-assures-atheists-you-don-t-have-to-believe-in-god-to-go-to-heaven-8810062.html
 14. Så når kristne dør for sin religion så er det bevis på at din religion er sann, fordi de er villige til å dø for den?Og når ikke-kristne dør for sin religion så er det også bevis på at din religion? De dreper for sin religion. Kristne gjør ikke det. Korstogene ble nevnt her, men kristne er ikke kalt til å drive krig. Soldat i et lands hær er en ting, men hellig krig er noe annet. Det var et utslag av vantro. Om de var frelst eller ikke vet ikke jeg noe om, men jeg tviler. En kjenner troende på fruktene.
 15. Ja, de blir lovet 70 jomfruer i muslimenes paradis hvis de sprenger seg selv i lufta, å dø i krig er en av de få garantiene muslimene har for å komme til paradis, akkuratt som vikingene. Kristne har ikke noen sånne lovnader, vi er frelst ved tro og ikke gjerninger. Ikke sprenger vi oss i lufta heller, men forfølgelser og henrettelser av kristne var sånn troa startet, på tross av at kristne er kalt til å være lys i verden og gjøre godt sånn Jesus gjorde, og er noe som skjer verden over til dags dato. Ville du gitt livet ditt for Harry Potter? Kristne lover jo paradis, og de som ikke oppfører seg som forventet ender vel opp med evig pine med å høre på Bob Dylan sine protestviser fra 60 tallet i all evig tid. Så det er jo i praksis det samme, dere og 6998 andre Guder lover evig liv, gull og grønne skoger når man dør, såfremt man oppfører seg. Eneste synet jeg har på dette er at religiøse må være sykt skuffet når ligger i grava og de skulle ta feil og ingenting skjer, jeg på den andre siden hadde blitt overrasket for å si det pent hvis jeg tar feil. Så vil jo tiden vise hvem som har rett og hvem som har feil. Vi er frelst via tro, og ikke via lovgjerninger. Vi er kalt til å gjøre godt, som Jesus, men prisen for det beskrives bl.a her: https://www.bible.com/no/bible/102/JHN.15.18-19.nb Når verden hater dere, da skal dere vite at den har hatet meg før dere. Var dere av verden, da ville verden elske sitt eget. Men fordi dere ikke er av verden, men jeg har utvalgt dere av verden, derfor hater verden dere.
×
×
 • Create New...