Gå til innhold

«Kongen av spam» dømt til fengsel


Gjest Marius B. Jørgenrud

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Marius B. Jørgenrud

"I AUGUST i år erkjente han straffskyld og tirsdag denne uken falt kjennelsen i en distriktsdomstol i San Jose, California."

 

Vil gjerne låne denne tidsmaskinen dere har :)

 

Auda. Det skulle selvfølgelig stå i fjor der. Takk, feilen er nå rettet!

Lenke til kommentar

Hva med å bli dømt til å ete Spam (det salte kjøttet i hermetikkboksene). Dedikere en legestudent til forsøket, og pass på at han må spise maksdose av det "deilige" innholdet til et hvert måltid?

 

sy7864f4.300x169.jpg

 

 

Dersom det blir farlige nivåer av Natrium eller Klor i blodet hans, så kan man jo koke kjøttet, bytte vann og koke igjen, til det blir en smakløs "geleklump" av det. Så fore han med det.

Endret av G
Lenke til kommentar

 Forbud mot å bruke enhver datamaskin er virkelig cruel and unusual punishment. Vanskelig å klare seg uten i disse dager. De fleste mobiltelefoner er jo å regne som en datamaskin, eller TVer som har Smart-funksjon for den saks skyld.

Nah det er velfortjent.

Det han fortjener er muligens livstid i fengsel.

Endret av DJViking
Lenke til kommentar

Man kunne jo ha diskutert hvor alvorlig handlingene hans er til man blir grønn.

 

Men, han må jo ha forstått at det han gjorde over mange år ville irritere folk grønne og røde. Sånn sett så er det vel få som har særlig medlidenhet overfor slike urokråker. Man kan jo ønske det ene med det andre, men det vil jo ikke skje pga. det rettsikkerhetsmessige. At IT-bransjen har hatt litt å henge fingrene i er vel de glade for, det gir jo inntekter i kassa.

 

Men, at e-postsystemet har fått overleve uten særlige forbedringer er jo litt snålt da. Nå har jo sosiale nettverk tatt over en stor rolle i kommunikasjon, men den er jo ikke særlig privat. Og for de som liker å prate så har man fått ting som Skype mf.

Endret av G
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...